Ik heb een Groupon gekregen voor mijn reis naar China maanden en maanden geleden. Het is ergens waar ik naartoe wilde gaan, omdat ik een kind was (ik denk dat ik geïnspireerd was door een Big Bird in Sesame Street in China -film).
Mijn meest recente video’s

4 minuten lagere body training voor hardlopers
Vijf lagere lichaamsoefeningen voor lopers! Probeer deze snelle krachttraining thuis voor je benen, heupen en bilspieren. Geen apparatuur nodig.

Buikbrug
Donkey Kicks – Alternatieve kanten
Clamshells – alternatieve zijden

Ontvang veel meer info op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 49 seconden

Volgende
Atleta running shorts review.mp4
08:21

Live
00:00
08:21
04:49

Hoe dan ook. Toen de Groupon -e -mail opdook voor de deal, sprong ik erop omdat deze de vlucht van lax, hotels, verschillende maaltijden en een excursiegids had om ons naar de hoogtepunten te brengen. Ik ben geen fan van begeleide excursies tijdens het reizen, omdat ik graag verken en mijn eigen ding doe. Ik heb om deze reden nog nooit een groep excursie genomen.

Maar ik wist niet hoe ik één woord van Mandarijn moest spreken en wist Groeps excursie naar China.

En ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Dit was een reis van je leven en de hele tijd bleef ik tegen mezelf zeggen: “Ik ben in China !!!”.

Voordat ik een Groupon -reis kreeg, zou ik willen voorstellen om de website van de excursieoperator te controleren. TripAdvisor controleren op beoordelingen van de betrokken excursie / hotels / bedrijven. Controleer ook vlucht- en hoteltarieven om ervoor te zorgen dat het eigenlijk een goede deal is!

Deze excursie was een compleet pakket met vlucht, hotels, veel maaltijden en een excursiegids met bus/vlucht opgenomen naar elke locatie. Het was via chinatour.com. Ik ben er vrij zeker van dat het de prachtige China -reis was.

Beijing – We verbleven op de vier punten door Sheraton in Beijing. Het was een geweldig hotel, met een nog leukere sportschool. Geweldige klantenservice. Locatie was goed, 5 minuten lopen naar een groot winkelcentrum en de metro.

We kochten roomservice de nacht dat we daar aankwamen (een van de weinige keren diner was niet inbegrepen) omdat we uitgeput waren na de landing om 5 uur en het verkennen van de Zoo en Olympic Stadium in Beijing. Het was geweldig! Die pompoen is gevuld met smaakvolle champignons en de werkelijke pompoen werd ook goed en heerlijk gestoomd.

De sportschool had ook een opmerkelijk zwembad en geweldige kleedkamers! Het enige slechte is dat veel van de sportscholen pas om 06.30 uur of later zijn geopend. Ik heb er eigenlijk in geslaagd om dit hotel voor me te laten openen, maar geen van de anderen deed dat. vier sterren!!!

Terwijl we in Beijing het zomerpaleis, verboden stad, geweldige muur van China en Snack Street verkenden. Je kunt die artikelen hier lezen:

China Pandas en het Olympisch Celta de Vigo Thuisshirt stadion

Snackstraat

Wandelen op de geweldige muur van China

Alle thee in China

Vanuit Beijing vlogen we naar Shanghai!

Scènes van mijn Shanghai Run

Verkennen van Shanghai

Het volgende hotel was het Grand Metro Park in Jiangsu.

Onze groep was de hele dag door sightseeing, eten of reizen. Toen we elke ochtend de lobby ontmoetten, was deze tussen 08.00 en 8.30 uur. We zouden pas elke avond na 20.00 uur terugkomen en we waren moe. Dus heb ik een blogpost van de Days -evenementen geüpload en zoveel mogelijk teruggeschopt voor het avontuur van de volgende dag!

Alle hotels gebruikten wifi, maar het was niet altijd de beste. Het was gratis in de lobby van alle hotels waar we verbleven. Er was een betaalde optie in de kamers, maar het was niet erg sterk en zou in en uit gaan, dus ik stopte met het krijgen.

Dit was weer een avond dat we alleen hadden. We spraken geen Chinees en buiten Shanghai was dat echt moeilijk. Veel restaurants hadden foto’s op hun menu, sommigen hadden ook Engels. Maar communiceren met taxi -automobilisten was heel erg moeilijk.

Tip: zorg ervoor dat u de naam hebt van de locatie die u wilt gaan en uw hotel in de lokale taal (wat varieert in verschillende delen van het land). Onze taxi -automobilist herkende de Engelse naam van ons hotel niet (we hadden hem niet verwacht, maar liet de kaart onderweg vallen).

Ontbijt in elk hotel was geweldig! Ik ben een grote ontbijtliefhebber, dus dit was een hoogtepunt voor mij. Elk hotel had het ontbijtbuffet inbegrepen bij onze tour. Er waren “westerse” en “Chinese” opties voor het ontbijt.

Het volgende hotel was het Crowne Plaza Hangzhou.

Tip: controleer het weer op elke locatie die u gaat uitchecken voordat u vertrekt. Beijing en Shanghai zijn ver uit elkaar met ander weer!

De excursiebus … was geweldig. Het past waarschijnlijk 40 mensen en er waren 26 op onze tour. Plus iedereen was erg cool! We hebben vrienden gemaakt met iedereen ongelooflijk snel gezien het feit dat je bij hen in de bus bent, de hele dag rondhangen en alle lunches en diners samen waren ‘familiestijl’.

We verbleven in de Renaissance in Shanghai. Er zijn twee Renaissance -locaties in Shanghai – zorg ervoor dat je de juiste krijgt!

Rennen in China

Ik rende pas naar buiten als ikn China en dat was in Shanghai. (Ik had daarbuiten geen tijd.)

Gelukkig was ons Shanghai Hotel de beste locatie om te rennen, aangezien het in de buurt van Central Park was. Dit was de enige locatie die ik andere mensen (lokaal Chinezen) zag lopen om te sporten. Er was ook nog een andere hardloper! Veel mensen deden ook Tai Chi in het park (ik zag ook veel Tai Chi in Beijing).

Voordat u in China loopt, moet u de luchtkwaliteit controleren. Dit is de luchtkwaliteitsindex voor Beijing.

Ik voelde me helemaal veilig in Beijing en Shanghai en zou het prima vinden om daar alleen naar buiten te rennen als ik de tijd had en lucht goed was. Helaas lieten de scenario’s dat niet toe. Maar de luchtkwaliteit was echt slecht in Beijing tegen het einde van de reis.

Vragen over China van u

Vraag: Hoe gebruikte het Groupon? Was de reis zoals geadverteerd? zou je het aanraden?

A: Het was ongelooflijk eenvoudig om de Groupon te gebruiken. Ik moest het bedrijf bellen om hen te laten weten dat ik het heb gekregen (versus het online doen) en vanaf daar was het gemakkelijke interactie door middel van e -mail.

De reis was zoals geadverteerd en ik heb het gevoel dat de excursiegidsen boven en buiten gingen om info te delen en ervoor te zorgen dat iedereen verantwoordelijk was en in orde was.

Ik zou het absoluut aanbevelen.

Vraag: Zelfs als u een excursiegroep aanbeveelt, denkt u dat u het goed zou hebben gehad zonder te reizen zonder? Zoals alleen jij en de echtgenoot

A: Voor overal in Midden -Amerika of Zuid -Amerika of Frankrijk/Spanje/VK, ja. Maar de taalbarrière zou moeilijk zijn geweest om van af te komen zonder de excursiegroep. Het zou niet onmogelijk zijn geweest, maar we zouden niet zoveel hebben kunnen zien omdat het veel langer zou hebben geduurd om plaatsen te krijgen en te communiceren. Ik vind het ongelooflijk veilig, dat is helemaal niet het probleem. Het zou gewoon ontmoedigend en tijdrovend zijn geweest als u geen werk van de taal spreekt.

(Ik heb Costa Rica, Panama, Parijs en nog veel meer zonder gids gereisd.)

Vraag: Wat moet ik eten in China? Hoe houd je het veilig in termen van eten?

A: Ik hoorde en las om geen ongekookte groenten of fruit te eten die om veiligheidsredenen in de grond worden gekweekt. Ik ben geen arts of wetenschapper, dus ik heb gewoon geprobeerd die aanbevelingen op te volgen in plaats van het in twijfel te trekken. Ik was er niet ongelooflijk religieus over, ik had een paar hapjes sla in het ene restaurant en iets anders kan ik me niet herinneren.

Onze excursiegids suggereerde niet dat we het vreemde voedsel in de Beijing Snack Street aten, maar ik wilde het ervaren, dus ik koos ervoor om een ​​zijden worm en inktvis te eten.

Ik houd van Chinees eten. LIEFDE. Dus ik heb echt plezier genomen in alle maaltijden. Ik heb eerst alles geprobeerd en vervolgens Atalanta BC Thuisshirt aangetrokken tot mijn favorieten. Tegen het einde van de reis waren anderen in de groep ‘ziek’ van Chinees eten en kregen zelfs op een gegeven moment Pizza Hut. Niet ik. Ik hield van elke maaltijd.

Er waren twee vegetariërs op de reis. Gezien het feit dat we familiestijl aan het eten waren en niet bestellen (er waren een heleboel verschillende gerechten die de restaurants AZ Alkmaar Thuisshirt naar voren zouden brengen) zouden ze op de vegetarische gerechten naar ons wijzen. Het zou niet gemakkelijk zijn om op deze reis vegetariër te zijn. Dat was echt ongebruikelijk voor mij. Hier later veel meer over omdat het zijn eigen bericht zou moeten hebben.

Vraag: Heeft u vragen over het eten in China?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.