door Mike Howard

Persoonlijk trainer van Vancouver, Mike Howard, neemt deze maand deel aan de Burn the Fat Guest Blogger Roster met 50 fantastisch vetverlies- en fitnessideeën om u te helpen een fantastisch jaar te hebben. Zoals veel professionele trainers, is Mike gepassioneerd over zijn vak, dus denkt hij altijd aan lichaamsbeweging en voeding. Hij is zich ook terdege bewust van hoe nuttig onze tijd is. Dus, terwijl hij op de luchthaven zat te wachten op een vertraagde vlucht om aan te komen, nam hij een beslissing om de tijd productief te gebruiken, hij opende zijn laptop en begon net zijn eerste bericht te schrijven voor Burn the Fat -blog. Hij brainstormde op zijn beste vetverlies- en fitnesstips, en voor een lijst die hij vertelde was ‘willekeurig’, is dit een ongelooflijk inzichtelijk advies. Als u slechts een handvol van deze tips toepast, bestaat er geen twijfel over, u krijgt betere en snellere resultaten met veel minder stress.

50 Fantastisch vetverlies en fitnesstips

1. Vertraag … geniet van, geniet van en voeden het proces van het bereiden en eten van voedsel.

2. Doe een vorm van squat- of deadliftvariatie minimaal 3x/week.

3. Stap vaak … Stap met intentie.

4. Nagel de basisprincipes … Raak niet ingepakt in de details. Succes gaat over het beheersen van fundamentals.

5. Self-talk is krachtig. Gebruik “Ik kies/kies niet” in plaats van “Ik moet/kan”. Dit is het ontstaan van persoonlijke verantwoording en duurzame gezondheid.

6. Alle diëten werken (of falen): wat “werkt” is consistente therapietrouw. Zoek een eetpatroon dat voedingsstoffen is en dat u in een energietekort brengt.

7. U hoeft niet te ‘reinigen’ of ‘detox’ … ooit. Je organen doen dat geweldig.

8. 6x per dag eten kan goed werken … dus kan het eten van slechts 3x per dag. Pas uw maaltijdfrequentie aan voor uw levensstijl.

9. “Bodybuilding” kan (en meestal) “functioneel” zijn. Wat veel mensen beschouwen als “functionele” training is behoorlijk nutteloos.

10. Heb je slechts 10 minuten voor een training? Besteed 2-3 minuten aan mobiliteit/opwarming en spring in een metabolisch circuit. Kies 2-6 Oefeningen Multi-joint oefeningen en herhaal-weinig tot geen rust.

11. Yoga en Pilates kunnen effectief zijn, maar als uw doel vetverlies of op prestaties is gebaseerd-moeten ze “extra’s” zijn wanneer u uw kracht/metabolisch/cardio-werk hebt gedaan.

12. Vetverlies vereenvoudigd: krijg een tekort en krijg passend eiwit – de rest is details.

13. Schuimrollen, spierrollen en andere Myofascial Release -tools zijn je vrienden. Maak ze deel uit van elke training.

14. Uw gedachten en uw omgeving vormen uw gedrag. Zorg voor Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt ze en gebruik ze in uw voordeel.

15. Er is een dunne lijn tussen ruimdenkendheid en goedgelovigheid. Wees sceptisch ruimdenkend, maar niet zozeer dat je hersenen eruit vallen.

16. Heb een oefenings- en voedingsmissieverklaring. Een duidelijk idee hebben waarom u doet wat u doet, zal uw routines stollen als uw kernwaarden – in plaats van alleen abstracte gedachten.

17. Je zult er nooit spijt van krijgen dat je het hebt gewerkt als het klaar is. U zult het ook betreuren het overslaan.

18. Zet elke ochtend 7-10 minuten opzij om voedsel voor de dag te bereiden.

19. Raak een supermarkt tijdens de lunch of op weg naar huis in plaats van een drive-through.

20. Een 5 minuten durende supermarktfix nodig? Gemengde noten, schokkerig rundvlees, gearomatiseerde tonijn (pak ook een plastic vork).

21. Moderatie: het is minder dan je denkt dat het is.

22. Ga naar je gezondheidsreis en ga in opleiding van je gezondheidsreis wetende dat het niet gemakkelijk zal zijn

23. Definitie van krankzinnigheid? Dit jaar dezelfde dingen doen als vorig jaar en een ander resultaat verwacht.

24. Train omdat je van je lichaam houdt – niet omdat je het haat.

25. Geen enkel voedsel (of categorie voedsel) maakt je dik en geen enkel voedsel (of categorie voedsel) maakt je dun.

26. Leer jezelf op: lees, absorbeer en pas de informatie toe op uw situatie.

27. Dag dagelijks iets doen voor uw houding en mobiliteit. Dit kan net zo eenvoudig zijn als veel vaker wegkomen van uw bureau.

28. 2 slechte dagen kunnen 5 goede bederven: gebruik je weekenden om te profiteren van gezond leven in plaats van een excuus om te “laten verliezen”.

29. Leer het verschil tussen “honger” en “eetlust”. Honger is een fysiologische actie die wordt geplaatst door voldoende te eten, terwijl de eetlust ons dwingt buiten dat punt te eten.

30. Vergelijking is de dief van vreugde. Je bent speciaal en jij en je alleen moet je enige barometer zijn.

31. Vitamine D, visolie Een multivitamine/mineraal- en eiwitpoeder zijn “grens-op-op-noodzakelijke” frontlinies supplementen.

32. Schrijf op wat je eet. Wees zeker en eerlijk. Voedsellogboekregistratie creëert onmiddellijk zelfbewustzijn en verantwoording.

33. Slechts 10 minuten om te trainen? Kies 6 oefeningen en vervang ze met minimale rust tussen sets.

34. Behandel workouts zoals werkverplichtingen in die zin dat ze in steen staan. Ga dit echter nog een stap verder en behandel uw trainingssessies zoals “beloningen” voor een dag werk.

35. Elke oefeningstrend overhandelt zichzelf. Er is een plek voor Zumba, Pilates, Dance-Fitness, P90X, CrossFit, enz. Maar geen enkel systeem is ideaal of beter voor iedereen.

36. Aanval yoJe zwakke punten en daag jezelf uit totdat de vorm breekt – niet totdat je een willekeurige hoeveelheid herhalingen hebt voltooid.

37. PubMed: het weet veel meer dan je goeroe.

38. Let op uw houding en hoe u uzelf in zittende, staande, wandelen, rennen of training draagt. Bewustzijn is minstens de helft van de strijd.

39. Je ware test blijft niet op het goede spoor als je gemotiveerd bent en het leven soepel is, maar er eerder mee bezighoudt wanneer het leven je ballen gooit en je niet gemotiveerd voelt.

40. Om uw eten te helpen organiseren – probeer op verschillende nachten voedsel aan te wijzen om dingen te vereenvoudigen; d.w.z. Meatless Monday, Chicken op dinsdag, vissen op woensdag, enz …

41. Word lid van een uitdaging. Hoewel het fit wordt en fit blijft, is een levensstijl Barcelona Thuisshirt zonder tijdsbouw, verbeteringsuitdagingen kunnen het ideale platform bieden om u naar uw doelen te stuwen.

42. Een nieuw lichaam zal niet veranderen wie je bent als persoon. Het is geen ontbrekende link naar geluk of vervulling. Het is echter in staat tot veel fantastische fysieke en psychologische voordelen waardoor je je beter kunt voelen over wie je al bent en wat je in staat bent.

43. Succes op lange termijn komt meestal neer op het stoppen van vervallen om te veranderen in volledige re-laps. Je zult glijden en struikelen. Ga terug – zo veel keren als het duurt.

44. Krachttraining is uw eerstelijnsinterventie voor gezondheidsvoordelen. Maak het uw fundamentele vorm van lichaamsbeweging.

45. Leer 3-4 goede gezonde en snelle recepten. Dit kunnen uw go-to-maaltijden zijn als u in een snuifje bent.

46. Populaties zijn niet alleen bestaande, maar bloeiden op diëten, zowel met weinig koolhydraten als veel koolhydraten. Het is dom om te denken dat er één eetpatroon is dat over het algemeen superieur is.

47. Als u sneller kunt bewegen – doe het dan! Je krijgt veel meer voordeel in een kortere periode.

48. Er is geen universeel beschreven definitie van ‘schoon eten’. Streef ernaar om veel van de tijd goed te eten en zorgt voor incidentele aflaten en ‘vuile’ voedingsmiddelen. Probeer voedsel niet te categoriseren als ‘goed’ en ‘slecht’.

49. Leer de fijnere punten van enkele van de veel complexere liften (squats, deadlifts, trekt, duwt) – zelfs als je een trainer inhuurt voor een paar sessies.

50. Veel plezier … ongeacht uw pad, leer procesgericht te zijn in plaats van productgericht. Houd plezier in de reis en zet niet veel voorraad in het ‘wanneer’.

Over Mike Howard

Mike is actief betrokken geweest bij de fitnessindustrie, gezien het feit dat 1996-met veel meer dan 10.000 uur in-the-trenches ervaren om mensen te helpen fenomenale gezondheid te bereiken.

Hij heeft gewerkt met een divers aantal individuen van verschillende leeftijden, doelen en vaardigheden. Mike is gespecialiseerd in vetverlies, corrigerende oefening en jeugdfitness. Zijn techniek is Manchester United Thuisshirt uitgebreid, geïndividualiseerd en resultaatgericht. Een toegewijde en levenslange student, Mike is op het snijvlak van oefening en voedingswetenschappen en ontwerpt methoden om mensen te helpen snelle, efficiënte en langdurige resultaten te krijgen.

Naast persoonlijke training en het coachen van jongeren is Mike een volleerd schrijver, met meer dan 350 artikelen op zijn naam. Hij is gepubliceerd in Diet Blog, The Vancouver Sun, Impact Magazine en is een gast geweest in de Good Life Show, met Jesse Dylan – een internationaal gesyndiceerde radioprogramma.

Bekijk voor veel meer informatie www.coreConceptswellness.com en bekijk zijn blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.