ooit gezien het feit dat ik ze een tijdje geleden op de luchthaven had, heb ik naar stalen haver. Om de een of andere reden hou ik van haver gekookt in een grote partij. Ik denk dat ze gewoon romiger worden dan mijn normale magnetrowaved kom.

Gisteravond legde ik FC Utrecht Thuisshirt 1 kop stalen haver, 4 kopjes water, 1 banaan, veel kaneel en een scheutje zout in de crockpot en zet het laag. Ik zette het uit toen ik ongeveer 7 uur later wakker werd. Ging rennen en kwam terug naar het ontbijt!
Mijn meest recente video’s

Ik heb een Covid-19-test
Een coronavirus -test krijgen – hoe het werkt, hoe het voelt, mijn ervaring en meer. Ik kreeg de standaardtest en Ben kreeg de Covid-19 Rapid-test.

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 16 seconden

Volgende
Atleta running shorts review.mp4
08:21

Live
00:00
08:21
05:16

Het enige achterste was dat het waarschijnlijk iets te lang kookte. De randen lijken verbrand en zitten vast aan de pan. De volgende keer zal ik een van die wegwerpzakken gebruiken of de pot spuiten voordat ik deze vul. Ik moest dit stuk writ om je te laten zien. Dat zal niet leuk zijn om op te ruimen. Vooral gezien het feit dat we al goed zijn gevestigd, ben ik geen vrolijke huishoudster?

Misschien kan ik deze persoon inhuren om me te helpen … (Bron)

Ik bedekte mijn kom met granola en amandelboter. Dat recept was bedoeld om me 4 porties te geven, maar ik denk dat ik veel meer dan één voor een portie tegelijk eet, omdat er absoluut geen 3 over is.

Run: Voordat ik fantasieën had van schaars geklede mannetjes met betrekking tot mijn huis om mijn stalen gesneden haver -puinhoop schoon te maken, Feyenoord Thuisshirt liep ik 6 mijl. Het was ruw? Mijn benen voelen zich nog steeds versleten van de 19 miler van zaterdag en mijn quads vermoordden me. Ik denk dat ik gemiddeld bijna 10 minuten was. mijlen.

Ik ben dol op maandag mini-goals! Na mijn doelen vorige week te hebben gesteld, realiseer ik me dat ze moeten worden aangepast. Dat is de aantrekkingskracht van wekelijkse doelen – je kunt ze om de zeven dagen veranderen op basis van je schema/hoe je lichaam voelt/weer/wat dan ook!

Ik denk dat Jillian’s 30 shred iets te veel is voor mijn benen op een dagelijkse basis. Deze week is mijn doel om het 2 keer te doen.

Maar ik realiseerde me dat mijn buikspieren zwak aanvoelden en ik begon te buigen op lange runs. Ik denk dat ik hier meer aan moet werken, dus ik voeg dit toe aan mijn wekelijkse doelen.

Maandag mini-goals 9/20/10

1. Besteed elk 2 uur op maandag en dinsdag voor het voorbereiden op examens.

2. Krijg 8 uur slaap.

3. Doe elke dag 8 minuten buikspieren na Aston Villa FC Thuisshirt het werk/school en S-T-R-E-T-C-H !!!

4. Borstel tanden na het dessert.

*** Bijgewerkt om toe te voegen: ik gooide mijn sombrero in de ring voor de volgende Food Blog -ster. Je kunt hier op mij stemmen.

Vraag: Wat zijn uw doelen voor deze week?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.