in een Facebook -bericht dat eerder deze week werd gepubliceerd, voormalig UFC -jager Matt Hamill suggereert dat de Athletic Commission van Pennsylvania State Athletic heeft ontkend dat hij vanwege leeftijd licenties heeft ontzegd vanwege leeftijd.

Hamill plaatste het volgende:

Hamill, geboren in 1976, is 41 jaar oud.

De bokswet van Pennsylvania (die MMA bedekt als de term boksen is gedefinieerd om “alle variaties van de sport die andere delen van het menselijk lichaam toestaan of gebruiken, inclusief, maar niet beperkt tot de voet, knie, been, elleboog of hoofd”) doet Stel geen maximale leeftijd voor om te vechten. In plaats daarvan hebben de wetgeving slechts een minimumleeftijd vastgesteld voor het vechten van 18 met sectie 702 (a) van de bokswet van de staat waarin staat: “Geen enkele persoon jonger dan 18 jaar mag een deelnemer zijn aan een wedstrijd of tentoonstelling”.

Interessant is dat de stand -alone voorschriften van de staat voor daadwerkelijk boksen, een maximale leeftijd van 36 instellen met s. 21.8 waarin staat: “De Commissie zal geen licentie geven als een professionele bokser, een aanvrager ouder dan 36 jaar, behalve door speciale actie Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt door de Commissie.” De sectie legt vervolgens strengere medische vereisten op voor oudere boksers.

De voorschriften van de staat voor MMA herhalen deze maximale leeftijd echter niet. Ook van belang dat de staat een gedocumenteerde geschiedenis heeft van het vergunningen van MMA -jagers in de leeftijd van 36.

Dienovereenkomstig is er enige verwarring over de vraag of de staat geniet van het vermogen om een jager ouder dan 36 af te wijzen op basis van alleen Saoedi-Arabisch Voetbalelftal Thuisshirt leeftijd voor de sport van MMA.

Ik heb contact opgenomen met de Pennsylvania State Villarreal CF Thuisshirt Athletic Commission voor commentaar over of ze een leeftijdplafond hebben voor het licentie van MMA -jagers en zo ja, de details rond het beleid. Als en wanneer ze een antwoord geven, zal ik dit artikel bijwerken.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

“Home Licensing” -vereisten en MMA Fighter Mobility Rights August 27, 2013in “Athletics Commissioner of Ontario”
Negeert Quebec doping -schorsingen bij het licentiëren van MMA -atleten? 21 juni 2017 met 1 commentaar
Prestige Fight Club Sues Government and Saskatchewan Martial Arts Association March 14, 2014in “Amateur MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.