CARB -fietsen: kan de techniek van deze oude bodybuilder uw vetverlies verhogen?

Vraag:

VRAAG:
Tom, ik ben aan je schuur het vet, voed het met het voeder van de spiermassa (BFFM) en gebruik de CARB Cycling (aka zig zag) -methode. Hoe lang moet het duren om de resultaten van het fietsen van de koolhydraten te zien? Ik ben net op mijn vierde dag, maar ik ben benieuwd wat ik kan verwachten. Ik begin met de fundamentele richtlijn van 3 dagen laag 1 dag hoog, evenals de macronutriëntenverhoudingen voorgesteld in BFFM. Ik vraag me precies af hoe lang ik het moet verstrekken voordat ik begrijp of ik de verhoudingen moet wijzigen. Ik ben 5 ″ 2 ″ en evalueer 124 pond. Mijn begingewicht, 22 maanden geleden, was 176 pond. Nu probeer ik je carb -fietstechniek om het laatste hardnekkige vet af te werpen dat rond “hangt”.

ANTWOORD:
Carb -fietsen is al tientallen jaren een “geheim wapen” vetverliestechniek van bodybuilders. Het is ook een van mijn persoonlijke voorkeurstechnieken.

Het werkt! Wat carb -fietsen kan echter zo goed als niet zo goed kunnen doen, evenals precies hoe u veel succesvol kunnen gebruiken, zijn extreem verkeerd geïnterpreteerde onderwerpen.

Als je net begonnen bent met carb -fietsen en je vraagt je af of het überhaupt zal werken, wanneer het begint te werken, precies hoe lang het duurt om te werken en wat voor soort resultaten je kunt verwachten, is het cruciaal Stel uw verwachtingen goed in …

Dus laten we het eerst over normale resultaten hebben.

Hoeveel vetverlies te verwachten normaal

Als je mijn schuur het vet hebt, voer het spiermassa -boek in of als je elk type van mijn artikelen over reguliere doelen voor vetverlies hebt bekeken, zul je me normaal gesproken als volgt zien citeren:

Gemiddeld/typisch vetverlies
1/2% lichaamsvet per week
1-2 pond lichaamsgewicht per week

Minder dan gemiddeld/typisch vetverlies
Minder dan 1/2% lichaamsvet verloren per week is een beetje traag, maar je hebt vooruitgang geboekt. Geweldig werk, maar je kunt de dingen een beetje oplopen voor de volgende week.

Minder dan 1 pond verloren Brighton & Hove Albion FC Thuisshirt per week – is traag, maar als het consequent wordt gehouden, is het nog steeds vooruitgang. Draai dingen aan als u snellere resultaten wilt.

Beter dan gemiddeld/typisch vetverlies
Meer dan 2 pond per week – als het allemaal lichaamsvet is – is veel beter dan typisch (geweldige resultaten)
0,6% tot 1,0% lichaamsvet verloren per week is sneller dan normaal vetverlies (ga zo door)

Geen ontwikkeling (moet wat tweaken)
Geen gewicht/vetverlies of geen afname van het lichaamsvet% verloren na 7 dagen duidt op geen ontwikkeling voor de boeg (ervan uitgaande dat uw evaluatie in evenals lichaamsvettest goed is uitgevoerd).

Carb -fietsen zal u niet noodzakelijkerwijs sneller bieden dan typisch vetverlies. U moet proberen exact hetzelfde type resultaten te vinden dat u gewoonlijk zou doen.

Dit is geen ‘magie’. Als je magie wilt, ga dan naar een David Copperfield -show (maar zelfs hij kan je vet niet laten verdwijnen – alleen wijze voedingsmethoden zullen dat laten gebeuren!)

Wat carb -fietsen spectaculair is, is het vetverlies door te houden zonder plateaus – zowel in termen van het behouden van uw motivatie (psychologisch voordeel), naast het hoog houden van uw energieniveau, evenals uw metabolisme om te starten (fysiologische voordelen).

Wanneer is de allerbeste tijd om carb -fietsen te gebruiken?

Voor mensen die net begonnen zijn, die nog steeds een relatief hoge niveaus van lichaamsvet hebben, is carb -fietsen niet echt nodig. De allerbeste methode om te beginnen met een vetverliesprogramma is om gewoon een calorisch tekort aan te zetten en het stabiel te houden.

In feite, als je net een vetverliesprogramma bent begonnen en niet eens uit de poort kunt komen, doe je iets extreem mis met Nutrition 101, laat staan de geavanceerde dingen zoals carb -fietsen. Gewichtsverlies in een vroeg stadium moet altijd het gemakkelijkst zijn.

Carb-fietsen is hoogstwaarschijnlijk veel praktisch voor “eindstadium” vetverlies wanneer je al relatief mager bent en je werkt aan de laatste van het koppige vet.

Dit is wanneer je al lang op dieet bent en je metabolisme het meeste gevaar loopt om te vertragen, net zo goed als je het meeste gevaar loopt om van de wagen te vallen vanwege gevoelens van honger, ontbering en gebrek aan zowel ontbering als het gebrek aan energie.

Hoe koolhydraten werken: fysiologische voordelen (zowel hormonen als dingen …)

Vergeet niet dat carb -fietsen zonder een calorietekort niet zekerheid dat u überhaupt vet verliest. Geloof in feite wat er gebeurt in uw reguliere tekort met koolhydraatfietsen:

Als je 4 van de 4 dagen op een tekort had en dan ga je naar een tekort 3 van elke 4 dagen, dan heb je technisch gezien een kleiner cumulatief regulier tekort, nietwaar? U kunt dus zien dat koolhydraatcycling /zigzagging niet werkt door een calorietekort te stimuleren.

Het concept hier is dat het geen geweldig concept is om altijd in een tekort te zijn. Slechte dingen doen zich voor als je altijd calorie-scharmt bent.

Het probleem met langdurige en agressieve tekorten, vooral nadat je al mager bent, is dat je metabolisme de neiging heeft om traag te zijn als een aanpassing aan de CALorische beperking. Je lichaam technieken je ook om veel meer te eten door de eetlust te stimuleren. Beide effecten kunnen hormonaal worden beheerd.

De methode carbcycling werkt dat door het vergroten van calorieën elke 4e dag of zo (met name koolhydraatcalorieën), u helpt bij het terugbrengen van metabolisme-regulerende, eetlust-stimulerende, verzadiging en inducerende inducerende, evenals anti-starvatiehormonen die beter zijn voor typische niveaus.

Een hogere calorieën, hogere koolhydraten, kan bijvoorbeeld leptine verbeteren, het anti -hongerhormoon. Dit vertelt je lichaam dat je niet langer “uithongeren” en brengt het metabolisme weer normaal, althans tijdelijk.

Carb -fietsen heeft ook mentale voordelen.

Als je altijd lage calorieën hebt, krijg je fysiologisch (hormonaal) hongerig. Je krijgt ook verlangens, die anders kunnen zijn dan fysieke honger. Je hebt de neiging om te hunkeren naar wat je niet kunt hebben (koolhydraten?).

Maar als u carb -fietsen gebruikt, begrijpt u dat u elke dagen veel meer kunt eten en dat u koolhydraten kunt eten. Dus zelfs als je wat honger voelt en hunkeren naar de lage dagen, is het veel gemakkelijker om uit te houden. Dit is precies hoe carb -fietsen veel mensen met naleving helpt.

Het eindresultaat is dat je zowel plateaus als valt van de wagen voorkomt (te veel eten, binges, “ongeautoriseerd” vals spelen, enz.).

Koolhydraten fietsen en herhaalde lichaamsbeweging

Een mogelijk derde voordeel van carb -fietsen is dat het precies kan beschrijven hoe sommige mensen magere lichaamsmassa toevoegen in een calorietekort.

Dat is omdat wanneer je calorieën verhoogt, elk een aantal dagen dat je echt niet altijd in een tekort bent, evenals je lichaam wordt veel meer brandstof op “hoge dagen” verstrekt, die kan worden gericht in spiermassa -weefsel voor groei .

Zowel op lage calorieën en lage koolhydraten 100% van de tijd kunnen een echte weerstand zijn op uw trainingen. Het nemen van een periodieke hogere calorie-/koolhydraatdag doet wonderen om uw trainingssenergie te verbeteren.

De extra brandstof zorgt voor veel meer intense training, en als je harder kunt trainen, je kunt veel meer spiermassa ontwikkelen en veel meer vet werpen.

Wat als carb -fietsen niet voor u werkt?

Als je carb -fietsen bent geweest en het lijkt niet te werken, is het vaak om precies dezelfde reden alsof je geen carb -fietsen was – je hebt je calorieën niet vrij ideaal gekregen als je was ‘ t in een tekort.

Dat is een reden waarom ik gedeeltelijk ben voor beheerde refeeds of “High Carb Days” in plaats van free-for-all cheat-dagen. Hoewel de laatste techniek voor sommigen werkt, kunnen ‘cheatdagen’ averechts werken als je overboord gaat, en het is vrij eenvoudig om een paar dagen tekort aan te snijden (of te wissen) met één gigantische binge.

Als u een plateau raakt (geen aanpassing van minimaal 7 dagen), is het praktisch om calorieën zeer zorgvuldig te tellen en voedsel te wegen/ te bepalen. Elk soort tijd dat u het moeilijk hebt met resultaten of gewoon gewoon aan de laatste paar ponden vet in de koppige gebieden werkt, de interesse om op dat moment te detail is, is een stuk belangrijker dan ooit.

Een ander ding dat je misschien wilt doen, is beginnen met het bijhouden van een nummer dat veel mensen niet overwegen: je reguliere tekort (of regelmatige typische dagelijkse calorie -inname). Tel elke dag je calorieën op voor de hele 7 -daagse week en deel door 7 voor een dagelijks gemiddelde. Zorg er vervolgens voor dat u een geschikt regulier tekort hebt om uw normale doel te bereiken.

Het behalen van veel betere resultaten uit het carb -fietsen moet misschien een stuk strenger zijn op de dagen met lage koolhydraten. Wanneer u carb -fietsen in het algemeen bent, is het hele concept dat de dagen met lage koolhydraten extreem strikte “dieet” dagen Sao Paulo FC Thuisshirt zijn en vaak met een relatief agressief calorietekort – 30% onder het onderhoud (en vaak duwen mensen zelfs de envelop en ga nog lager op lage dagen, inzicht in dat ze een enorme refeed hebben.

Kijk uit – de schaal speelt technieken op jou tijdens het fietsen van koolhydraten

Een laatste ding om te overwegen: bedoel dat je je resultaten probeert te onderzoeken na dag 4, je afvragend wanneer het gaat werken.

Een ding over koolhydraten dat veel mensen niet verklaren, is de swing in lichaamsgewicht vanwege zowel glycogeen als water. Met 3 strikte dagen van lagere koolhydraten, lagere calorieën eten, heb je misschien echt een pond vetverlies opgebouwd. Maar dan is u op dag 4. Uw lichaamsstructuur is verbeterd, maar door de koolhydraten wordt u het algehele lichaamsgewicht (water en glycogeen).

Als u uw succes alleen op de schaal beoordeelt, maar als u alleen naar kortetermijn (dagelijkse) nummers kijkt, kunt u worden misleid door te geloven dat u niet succesvol was als u dat echt was.

Om die reden moet u geduld hebben, in de loop van de tijd genieten van het patroon en voorkomen dat u wordt geconsumeerd met korte termijnschommelingen in lichaamsgewicht, met name op een hoge koolhydraten en of op de dag na een hoge koolhydraten.

Als je eenmaal een begrip hebt van alle bovenstaande factoren, evenals je carb -fietsen zonder regelmatige resultaten te krijgen, doe dan exact dezelfde dingen om het plateau te breken dat je meestal zou doen – inclusiefG Boost het stimuleren van de calorierales van training/ cardio en het verlagen van de calorieën.

Het enige dat je zou doen dat speciaal is voor carb -fietsen is op je lage koolhydraatdagen, een wijzigen die je kunt maken om een plateau te breken, is om de lage dagen zelfs nog lager te maken in koolhydraten (die duidt op lagere calorieën, maar je bent vooral het verminderen van de calorieën van koolhydraten … het eiwit, gezonde vetten en vezelachtige koolhydraten/groenten alleen laten).

Herhaal vervolgens het proces met behulp van de schuur het vet, voed het spiermassa -opmerkingenlussysteem totdat u de snelheid van vetverlies krijgt die u wilt.

Hoe u veel meer kunt ontdekken over carb -fietsen

Als u overweegt om het totale carb -fietsensysteem te krijgen, zie de werp van het vet, voedt de Muscle Mass House -pagina op:

www.burnthefat.com/order.html

.

Je zult de fietstechniek ontdekken die je voor het eerst in hoofdstuk 6 van Shed Servisch Voetbalelftal Thuisshirt the Fat heeft geïntroduceerd, de spiermassa voedt en je zult zien dat het hele CARB -fietsplan voor je is vastgelegd in hoofdstuk 12.

Verbrand het vet, voer de spiermassa is de meest gedetailleerde, one-stop gids voor vetverbrandende voeding die je ooit zult vinden.
Dat is de reden waarom veel mensen het de bijbel van het vetverlies bellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.