Gebruik koolhydraten op de enorme dag in uw voordeel! Afgelopen zaterdag had mijn clientlijst van de wedstrijddag zijn gebruikelijke variëteit: Guy en vrouwelijke bodybuilders, figuur concurrenten, klanten op masterniveau, voor het eerst strijdende klanten, die in de VS, evenals die in het buitenland. Tijd om Peak Week -spreadsheets voor te bereiden op degenen die vechten, en dat ik wens dat ik zou kunnen stellen dat ik een magische formule heb die iedereen tot in de perfectie brengt; Ik niet. Na bijna tien jaar moet ik nog steeds een totale strategie voor elke persoon produceren, één voor één. Ik scan de donkere uitsparingen van mijn schedel om na te denken over welke andere klanten ik te maken heb gehad die een soortgelijk lichaamstype hebben en welke technieken ik heb gebruikt om ze goed te pieken. Jamie-199 De huidige voedselniveaus, specifieke lichaamstype details, mijn observaties van de ontwikkeling van de Lient en de reactie op wijzigingen die zoveel leiden als dat punt, de classificatie van concurrentie, de jurypatronen van die organisatie, evenals zelfs het tijdstip van de dag dat ze zal op het podium staan. De verfijning kan leiden tot dagelijkse aanpassingen met Peak Week en zelfs maaltijd-tot-maalprogramma-correcties op de speldag, maar ik moet beginnen met een plan waarvan ik denk voor een dag. Het allereerste en het grootste waar ik aan denk, is de inname van koolhydraten.

Natuurlijk denkt iedereen: “Carb-up, schat !! Ik wil huuuuuge zijn !! ” Ik had deze week zelfs één klant dat hij gelooft dat hij de hele week minimaal 350 gram koolhydraten zou moeten hebben – ook al heeft hij net zo goed die bedoeld als dit punt op minder dan de helft van dat punt. Na twee dagen opgeblazen gevoel te hebben en te verschijnen alsof hij een maand aan werk verloor, vroeg hij: “Waarom zie ik er niet uit alsof ik vorige week deed? Als ik dat niet meer niet strak kan krijgen, kan ik de show misschien niet doen! ” Um … duh? De meeste mensen dieet waren uiteindelijk meer koolhydraatgevoelig naarmate ze dieper in het dieet komen. Je lichaam wordt niet gebruikt om zoveel te eten, evenals assimilatieprocessen zijn scherper vanwege biologisch proberen energie te horde. Voor velen kan SC Braga Thuisshirt een beetje een lange weg gaan.

Er zijn enkele klanten, die vanwege een extreem snel metabolisme of vroeg worden voorbereid, de vereiste produceren om de koolhydraten alle methode met de laatste weken te stimuleren, zullen ontdekken dat ze een grotere hoeveelheid moeten eten. Maar nogmaals, we zijn allemaal verschillende genetisch en zelfs betwisten om te betwisten dat de omstandigheden waarschijnlijk ongelijk zullen zijn.

Het doel om het meeste glycogeen in de spiermassa te hebben die je kunt vasthouden is een correcte. Het vreselijke woord ‘overloop’ zou je echter moeten waarschuwen voor moedwillige pannenkoeken in je keel duwt. Zoals mijn eigenzinnige klant hierboven, net zo goed, net zo goed, net zo goed als je zachter wordt. Ongebruikte glucose zal overal rondzweven en er water mee aantrekken. U moet de hoeveelheden goed gebruiken voor uw lichaam om volledig op te slaan met niets overgebleven om in de methode van strakheid te komen. Ik hoop dat je veronderstelt dat dat betekent dat je wilt vergissen aan de kant van het niet overboord gaan. Als je enigszins plat bent, kun je je aanpassen. Als je erover morst, kan er dagen duren om de koolhydraten volledig te gebruiken, waardoor het lichaam van overtollig water wordt ontdoen, en die frisse look die je had terugwonnen.

Terwijl ik naar het computerscherm staar dat de stroom van de piekweek van een klant overweegt, wil ik ervoor zorgen dat we koolhydraten in de spiermassa krijgen, nog tegen vrijdag geen extracellulaire glucosespiegels hebben om mee te bieden. Ik wil dat ze op vrijdag zowel droog als strak. In tegenstelling tot de rampzalige benadering die door anderen wordt gebruikt, vind ik het hele lichaam leuk dat aan het Chelsea FC Thuisshirt begin van de week is uitgewerkt. Naast die veelgebruikte aanpak is een belangrijke reden om Glycogeen te gebruiken. Waar ik verschillen, is dat ik in plaats van het hele lichaam dagenlang uit te putten, ik wil de kans gebruiken om glucose diep in de spier te bewaren. Net als de reden dat je na het trainen in een typische situatie koolhydraten wilt eten, wil ik dat die spiermassa het nu binnent, niet drie dagen lang uitgehongerd en katabolisch wordt. Spiermassa -glycogeen is niet dynamisch voldoende om veel te gebruiken van wat we net hebben gehouden totdat we die spiermassa weer volledig gebruiken. Het meeste van wat we daar nu opslaan, zal daar blijven en dat produceert een gestage sfeer met betrekking tot koolhydraten en water. Sommige klanten zullen elke dag een vergelijkbare hoeveelheid koolhydraten vereisen, terwijl die trainingen worden uitgevoerd, en sommigen zullen een ietwat afnemende niveau van koolhydraten vereisen om ervoor te zorgen dat ze niet overspoelen, maar integendeel, integendeel, langzaam in de richting van uitputting.

Zodra we in het midden van de week zijn met het grootste deel van de trainingen, is het spiermassaweefsel nu semi-vol glycogeen en de focus verandert om ervoor te zorgen dat het belangrijkste doel van strakheid wordt bereikt. Nogmaals, voor de meesten betekent dit dat koolhydraten een beetje terugsnijden om overtuigen te voorkomen. Voor sommigen met snelle metabolismen kan het een vin zijnER -lijn om te lopen om ervoor te zorgen dat ze niet zo plat worden dat het moeilijk is om ze uit te vullen. Laat me praten over beide uitersten om het punt duidelijker te maken.

Tegen donderdag kan ik misschien de koolhydraten langzaam naar boven verplaatsen voor een ectomorfe klant om te voorkomen dat ze aanzienlijke omvang verliezen. We kunnen koolhydraten niet onmiddellijk assimileren. Je vereist echt zoveel als een volledige dag om de impact te zien van de koolhydraten die je consumeert. Als we tot vrijdag wachten om echt drastisch koolhydraten te brengen, kunnen we misschien nooit zo vol worden als we kunnen zijn of kunnen we het gevaar verspreiden – of beide! Hoewel koolhydraten mogelijk aan het begin van de week hoger zijn geweest en naar het midden taps toelopen; Tegen het einde komen we misschien in aanzienlijke hoeveelheden terug. Sommige mensen kauwen zo snel met koolhydraten dat ze nooit echt de zachtheid van de overloop zien waar ik het over heb. Anderen kunnen door een bakkerij rijden en waterig worden.

Voor degenen die die koolhydraten zijn, is over-carbing een treinwrak. Hoewel ik graag koolhydraten voor zelfs mijn langzaamste Vissel Kobe Thuisshirt metabolische klanten meeneemt, tolereren sommigen gewoon niet veel koolhydraten. Sommigen kunnen de kustlijn in de wedstrijddag met koolhydraten die nog laag zijn en het resultaat is voorspelbare strakheid en geen gevaar voor overloop. Het zal je misschien verbazen om te begrijpen dat klanten wereldtitels hebben gewonnen die die aanpak behouden. Als u uw huiswerk hebt gedaan, kunt u misschien vrijdag een behoorlijke boost verdragen en dan zaterdagochtend conservatiever nemen. Als een koolhydraat/insulinegevoelig persoon, doe je jezelf een fantastische gunst door vroeg voorbereid te worden, je lichaam opnieuw te sensibiliseren naar hogere koolhydraten, evenals dan nog steeds voorzichtig, het gevaar is niet agressief. Gebruik water om zowel vol te blijven als strak en net voldoende koolhydraten om het in de spiermassa te leiden met de snelheid die u kunt verteren en ze kunnen assimileren. Welke kant van het metabolische continuüm u ook bent, gebruik koolhydraten om ervoor te zorgen dat u eerst strak bent, volledig seconde, en struikelt die lijn zo dicht mogelijk bij perfectie als u kunt!

————————-Over de auteur:

Dr. Klemczewski behaalde zijn Bachelor of Science -graad in fysiotherapie van de Indiana University Institution of Medicine. Terwijl hij werkte als een orthopedische polikliniek fysiotherapeut, vervolgde hij zijn opleiding door een master te verdienen, evenals een doctoraat in gezondheid en welzijn, evenals voeding, evenals voeding -geassocieerd velden. Onderweg onderzocht hij eveneens ook voor het gerenommeerde gelicentieerde uithoudingsvermogen en conditioneringsexpertonderzoek met het National Stamina evenals Conditioning Association (NSCA). Hij voltooide een tweede proefschrift die alle bijdragende triggers van jeugd obesitas ook onderzocht als een corrigerende benadering van zijn methode voor een doctoraat in gezondheids- en wellnesseducatie. Athletics leidde Klemczewski naar gewichtstraining op de leeftijd van dertien en hij nam deel aan zijn allereerste bodybuilding -wedstrijd op de leeftijd van twintig. Tegen de leeftijd van zevenentwintig won hij zijn pro-kaart met de World Natural Bodybuilding Federation (WNBF) en heeft hij deelgenomen aan de grootste locaties van Pro Bodybuilding, waaronder top-vijf voltooid op de Mr. Worldwide en Mr. World Contests . Kort na het voltooien van zijn allereerste doctoraat en het winnen van zijn pro -kaart, produceerde Dr. Joe een wellnessbedrijf en opende hij een fysieke fitnessfaciliteit. Vervolgens vestigde hij Genetitec, Inc., een supplementbedrijf dat gespecialiseerd is in eigen eiwitformuleringen. Dr. Joe kan worden gecontacteerd met zijn website: www.perfectpeaking.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.