Hallo! Ik heb net het drukste weekend gehad! Ik Chelsea FC Thuisshirt ging naar New Orleans voor de ShiftCon -blogconferentie en kwam toen net op tijd terug om de Lexus Lace Up Riverside Half Marathon te laten lopen! Ik blog morgen over Shiftcon. Vandaag hebben we het gewoon over de race … heb je dit weekend geracet of gelopen?

Ik heb vorig jaar de Lexus Lace Up Irvine 10K gerund, maar heb deze race nog niet eerder in hun serie gedaan. Ze hebben vier verschillende races rond SoCal. Deze race is de laatste voor het jaar, maar ik zal proberen je een kortingscode te krijgen voor volgend jaar als je wilt komen rennen.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 4
Marathon Training Journal Day 4 inchecken

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 21 seconden

Volgende
Covid 19 antilichaamtest
05:19

Live
00:00
08:21
01:21

De Riverside Race heeft een 5K, 10k en halve marathon. Het is een vrij kleine race op een rustige baan. Het was cool vandaag, maar zowat ideaal voor het lopen van 13,1 mijl.

Vanmorgen werd ik rond 4:30 uur wakker om me klaar te maken. Ik had wat extra tijd nodig om te element in A.) Verdwalen (altijd doen) en b.) Mijn slabbetje oppakken.

Ik vind het geweldig dat ze racedag pakket ophalen. Dit is een van mijn favoriete dingen omdat ik niet weet of je hiervan op de hoogte bent, maar Zuid -Californië heeft een heel klein nadeel = het verkeer zorgt ervoor dat je wilt sterven. Stap letterlijk uit je auto, klim op het daksysteem en vraag God om je vriendelijk naar de hemel te stralen, zodat je niet in je broek plas, omdat je 2 uur in het verkeer zit.

Hoe dan ook.

Beste alle racedirecteuren, laten we onze pakketten op de racedag ophalen. bedankt. Xoxoxoxo, Monican.

Vlak voor de race zag ik de kerstman !!

Ik nam een ​​foto met hem en vertelde hem wat ik wil voor Kerstmis. Mijn lijst bevat Limitless volledig gratis race-inzendingen, een jaarvoeding, 22 puppy’s en IG om een ​​filter te verschijnen dat onder Tottenham Hotspur Thuisshirt de ogen zakken verbergt. Helaas vond hij dat vreemd en het werd snel ongemakkelijk.

Ik zag Pam en Linzie ook aan de startlijn!

De cursus was op een fietspad, meestal asfalt. Er was ook een kort gedeelte door een buurt. Ik vind het mooi, maar stil.

Vlak voor de race heb ik een kijkje genomen naar het hoogteprofiel van de cursus (er gaat niets boven wachten tot de laatste minuut). Het had een paar goede glooiende heuvels en twee steile, maar ik dacht dat het profiel er harder uitzag dan het was.

Ik voelde me behoorlijk goed tijdens de race. Maar ik had een vreemd probleem met mijn muziek. Om de een of andere reden stopte het gewoon 3 keer met spelen ?? Ik weet niet of ik een afspeellijst heb gekozen die niet op mijn telefoon is gedownload of zo, maar ik moest proberen het tijdens het rennen te veranderen, wat behoorlijk moeilijk was.

Lexus Lace Up Riverside Half Marathon Finish Time: 1:47:28. Ik ben er AS Roma Thuisshirt blij mee.

De Lexus Lace Up Race -serie heeft een heleboel voordelen. Als je hun Instagram -deal gebruikt tijdens de race, drukken ze de foto af. Vervolgens kunt u langs de Instagram -printwinkel komen en deze ophalen! Ik heb mijn kerstfoto.

Ze hebben mijn Santa -foto afgedrukt! Dit wordt mijn kerstkaart.

En elke hardloper krijgt een kaartje voor een biertje (typisch op talloze races) maar lopers krijgen ook een maaltijd van een chique foodtruck! Ze hebben een paar verschillende foodtrucks op het feest na de race en je kunt iets kopen van een van hen.

Goed eten zet de kers gewoon op een goede race, heb ik gelijk? Ik heb een Chimchurri -kom met kip, bonen, rijst en hun chique saus.

(De Piaggio -vrachtwagen)

VRAAG: Heb je dit weekend gelopen of racen? Wat was het beste deel van je weekend?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

veter Irvine halve marathon

veter Irvine halve marathon

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Orange County Run Half, 5K, Relay Results and Recap.Lace Up Run Race Disc 2019

AFC half marathon race samenvatting en foto’s

AFC half marathon race samenvatting en foto’s

De beste stad (San Diego) van Amerika Half Marathon Race Resultaten en samenvatting. AFC Half Marathon -foto’s. Binnenrennen

Lexus Lace Up Race kortingscode voor halve marathon 10k en 5k runs

Lexus Lace Up Race kortingscode voor halve marathon 10k en 5k runs

Lexus Lace Up Running Series Discount Code Monica10 – Gebruik deze kortingscouponcode om 10% te besparen op Half Marathon, 10K en 5K Race

Race-kortingen en kortingscouponcodes-rnr San Diego, Lexus Lace Up, Revel Marathon en meer!

Race-kortingen en kortingscouponcodes-rnr San Diego, Lexus Lace Up, Revel Marathon en meer!

Nieuwe run -up van racekortingscodes voor aankomende marathon, halve marathon, 10k en 5k races. Dit omvat de RNR San Di

Lexus veter -halve marathonresultaten en kortingscode voor volgende races

Lexus veter -halve marathonresultaten en kortingscode voor volgende races

Lexus veter -up Irvine Half Marathon 5K resultaten. Race Samenvatting Natuurlijk Finish Line en Race Course in Zuid -Californië.

Lace Up Riverside Half Marathon Race Samenvatting en Cal Half Series Challenge Medal

Lace Up Riverside Half Marathon Race Samenvatting en Cal Half Series Challenge Medal

Lexus Lace Up Riverside Half Marathon 5K Race kortingscode. Run samenvatting en race -review voor rendier Fun Run. en discussiëren

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.