mijn meest huidige video’s

Ik heb een Covid-19-test
Een coronavirus -test krijgen – precies hoe het werkt, hoe het voelt, zowel mijn ervaring als meer. Ik kreeg de standaardtest en Ben kreeg de Covid-19 snelle test.

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 16 seconden

Volgende
Marathon training dag 2
01:45

Live
00:00
08:21
05:16

Heb je gehoord van de baai om een ​​race van 12k in San Francisco te breken? Het is legendarisch. Maar terwijl ik het nooit heb gerund, heb ik veel gekke verhalen gehoord over absurde kostuums (of het gebrek daaraan !!) en racedag capriolen!

Dit jaar wordt de race gesponsord door Zappos en we hebben het over het opmaken voor je volgende race en het aankleden in een methode die je door je juichende gedeelte heeft geïdentificeerd terwijl je nog steeds comfortabel en snel bent!

Optie 1: Jurk gek en herinnert zich niet te onthouden comfort.

Als uw primaire doel is om te worden geïdentificeerd door uw moeder, het regionale nieuws, dat hottie die naast u rent, denkt aan een leuk kostuum. Het veel meer originel en speciaal, hoe beter!

Voordelen: je krijgt veel aandacht. Mensen zullen voor je applaudisseren, “Goooooo giraffe goooooo !!!!!”

Nadelen: het kan een beetje ongemakkelijk zijn om in een fuzzy pruik of gorilla -kostuum te rennen … hoe je ook moet opofferen voor je vaartuig!

Ik rende dit weekend in vleugels en een rok voor de Tinkerbell Half Marathon en RB Leipzig Thuisshirt het was niet Kawasaki Frontale Thuisshirt zo goed slecht. Ik veronderstel dat alles afhangt van hoe gek je wilt krijgen met je kostuum.

Optie 2: draag heldere leuke kleuren of iets unieks.

Overweeg dingen als een neon top, een heldere hoed, chique sokken …

Tip: draag de racetee die je op de expo hebt gekregen niet. Veel mensen zullen dat zo goed hebben als je verdwaalt in de zee van racetjes.

Rare hoed optioneel, hoe aanbevolen ook:

Bonustip: vertel je juichende sectie wat je gebruikt, zodat ze je in de gaten kunnen houden!

Optie 3: Draag de hardloopuitrusting waarin u hebt getraind en wordt gebruikt om mee te rennen. Dit kiest voor het #1 beleid van racen “Probeer niets nieuws op de racedag”.

Als u zich zorgen maakt over comfort, blaren, schuren, afgeleid worden … Het gebruik van uw ‘go-to-spullen’ is prima. Het meest cruciale om in gedachten te houden is dat het zo goed is als je moet je doen.

Tijdens de training voor je race moet je de uitrusting bepalen die je leuk vindt, voedsel dat werkt met je lichaam en rituelen die je helpen je best te runnen.

De Zappos Bay to Breakers Race is dit weekend. Veel succes voor iedereen die rennen !!

Vraag: Als je iemand misschien een comfortabele en West Ham United Thuisshirt tot nu toe ongelooflijk hardloopkostuum van iets hebt, wat zou je zijn?

Gaan je normaal gesproken comfortabel of zin in races ??

Ik werd gekozen voor deze kans als lid van Creative Women, evenals het materiaal en de meningen die hier worden uitgedrukt, zijn allemaal van mijzelf.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.