Vanmorgen werd ik vroeg wakker voor een lange termijn. We hadden interessante plannen en ik wilde ervoor zorgen dat ik al vroeg voldoende klaar was! Ik heb vooraf gevoed voor mijn run met ijskoffie, evenals een bagel en wat machtige esdoorn PB.

Mijn nieuwste video’s

4 minuten lagere body training voor hardlopers
Vijf lagere lichaamsoefeningen voor lopers! Probeer deze snelle stamina -training in huis voor je benen, heupen en bilspieren. Geen apparaten nodig.

Buikbrug
Donkey -trappen – afwisselende kanten
Clamshells – afwisselende kanten

Krijg meer informatie op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 49 seconden

Volgende
Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
04:49

Ik heb dit nieuwe Gu Brew geprobeerd voor mijn handheld waterfles. Het is niet goed. Maar ik had zowel dorst en dronk het.

15 mijl liep in 2:10:52 – Ik begon echt heel snel en toen ik me omdraaide om huis te vinden, waaide de wind met mijn deal mee en het was enigszins omhoog heuvel. Brutaal.

Toen ik huis kreeg, nam ik de snelste douche ooit en pakte ik wat druiven voor de weg.

Ben en ik ben verteerd met diners, drive-ins en duiken (Triple D) en hebben besloten om alle aanbevolen restaurants te raken die kunnen worden gebruikt. Gelukkig is dat veel, want we zitten precies tussen San Diego en L.A.!

We gingen vandaag naar het Gaffey Street Diner in San Pedro.

Ik heb de evaluaties bekeken en heb gisteravond de Triple D -videoclip van die aflevering bekeken, dus ik was enorm opgewonden!

De inrichting is net zoals je zou verwachten van een “hole-in-the-wall” diner-schoon, schaars en utilitair.

Ze maken dagelijks vers geperst OJ en Ben kreeg een glas daarvan samen met koffie. Ik heb zowel ijskoffie als water. Ze maken geen speciale ijskoffie, maar zetten hun hete koffie op ijs. Het waren echt een paar van de allerbeste ijskoffie die ik hier heb gehad (wat niet echt veel vermeldt, maar ik waardeer het). Ben geloofde dat de koffie ook echt geweldig was

Ik bestelde de vegetarische omelet met avocado in plaats van kaas. Het bevat een optie van partijen, maar hoorde dat de huisfrietjes een paar van de allerbeste ontbijtaardappelen waren die je kunt krijgen, dus ik dacht niet eens aan een “gezonde optie”. Soms is de gezondheid en het welzijn van je ziel het belangrijkste, toch?

De avocado werd zo goed uitgestoken als het was helemaal rijp!

Ontbijt omvat een optie van toast of een koekje. Ik ging biscuit. Ga enorm of ga naar huis! Dit ding was zo groot, hoewel ik er nauwelijks een deuk in heb gemaakt. Je begrijpt dat ik het voor later bespaar!

Ik heb zelfs de jus aan de zijkant! Eerst zei ik dat ze het moesten vasthouden, hoe dacht ik dat ik het moest proberen, omdat ik nog nooit koekjes en jus eerder heb gehad.

Wanneer je in Rome bent, doe dan zoals de Romeinen doen. Bij het eten in een drievoudige diner, eet dan als Guy Fieri deze maaltijd geen grap is als ik het leuk vond.

Ik ging extreem hongerig in deze maaltijd. Ik bedoel, ik had net 15 mijl gerund en alleen druiven gegeten! Dus hoewel honger voedsel beter kan laten smaken, geloof ik echt dat dit ontbijt wiegt! zoals liefde liefde.

Ben en ik geef allebei allebei voor Gunvey Street Diner Four Forks Up!

Post-breakfast hebben we besloten om San Pedro te bekijken. Ik ben hier een paar keer geweest, maar Ben nooit. Het is een havenstad en niet bijzonder chique, maar het heeft persoonlijkheid.

Er is een grote haven met tonnen vrachtschepen op het water, dus het is geen prachtig uitzicht, maar het is fascinerend om te zien. Dit is ook een van de plaatsen waar cruiseschepen vertrekken, dus het is een interessante buzz!

Als je direct na het verlaten van het restaurant (weg van de snelweg) doorgaat, kom je de vriendschapsbel aan de rechterkant tegen.

Het werd door Korea bijgedragen voor de tweehonderdjarig bestaan ​​in 1976!

Vanaf de heuvel in de buurt van de vriendschapsbel kun je de oceaan zien. Het was een extreem bewolkte dag, maar was niet zo kil toen we rondliepen.

We zagen een pad naar de oceaan en liepen naar beneden …

De Stille Oceaan in Californië is extreem koud. Het is echter het mooiste. De locaties waar de kliffen de oceaan bevredigen, zijn geweldig.

We liepen rond een park op de kliffen en ontdekten een vrij licht huis.

Er zijn een ton banken rond de omtrek van het park waar je een picknick Engels Voetbalelftal Thuisshirt kunt hebben. Nou, je hebt misschien een picknick als je jezelf niet zomaar stuwt in het Gaffey Street Diner

Nou, je hebt misschien altijd gewoon een dessert van de Paleta -man!

Wat je ook doet, kies gewoon deze picknicktafel niet …

Het is super Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt schuin! Hardgekookte eieren zouden een slechte optie zijn voor de lunch aan deze tafel

Ben en ik ben net achtergebleven en ben van plan op een rustige avond van het diner (TBD) en een film. Zie je later!

Als je de Gaffey Street Diner -clip Eintracht Frankfurt Thuisshirt wilt zien …

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.