Hallo! De Natural Products Expo is een belangrijke, zelfs in het Anaheim Convention Center. Het is ‘s werelds grootste natuurlijke, biologische en gezonde productenevenement met talloze eten, drinken, charme en thuisopties. Er zijn lezingen van marktleiders, nieuws over vooruitgang in de branche, leuke feesten, maar het meest legendarische deel is de expo waar talloze leveranciers info delen en monsters over hun producten.

Gelukkig voor mij Ik online vrij dicht bij Anaheim (ik ben in South Orange County), dus het was een snelle rit om de dag op de expo door te brengen. Er zijn hier mensen van over de hele wereld, evenals een van de allereerste zorgen die mensen vragen is ‘Waar bevindt u zich?’ Als we het hebben over waar producten worden verkocht.
Mijn nieuwste video’s

Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
Snelle tutorial van het onderlichaam voor hardlopers trainen een bewegingen. Dit bevat:
Sumo squat
Reverse Lunge – Juist
Reverse Lunge – Links
Laterale lunge – het beste
Laterale lunge – links

Ontvang nu de trainingskalender van deze maand voor hardlopers op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 9 seconden

Volgende
Marathon training dag 6
01:19

Live
00:00
08:21
03:09

Ik sprak met tonnen mensen en zag veel nieuw gezond levend voedsel en charmeproducten. Ik ga vandaag gewoon mijn favorieten delen. Het was echt moeilijk om de allerbeste producten te selecteren – wat ik ook zag of probeerde heeft iets uitstekend te bieden, het hangt gewoon af van wat je definieert als ‘gezond’ en wat je in je lichaam / leven vereist.

De belangrijkste patronen lijken te zijn:

Kurkuma. Dat spul wordt toegevoegd aan wat van eiwitpoeder tot tortilla’s.

Paleo. Het hebben van ‘onderweg’ is Paleo -keuzes moeilijk, maar er was veel rundvlees / pluimvee / varkensvlees schokkerig.

Glutenvrij. Gluten helemaal gratis is nog steeds erg prominent en er waren tonnen brood / graan / granola -staven die glutenvrij zijn. Het mooie is dat ze veel meer smaken, evenals veel meer als gluten volledig brood (wat moeilijk te vinden was).

Niet-giftige cosmetica en schoonmaakbenodigdheden.

Over kurkuma gesproken … Ik heb deze tortilla’s geprobeerd uit een graad biologisch voedsel. Ze hebben een gekiemde tumerische tortilla die goed is. Het smaakt net als een ‘gewone’ tortilla en heeft een geweldige kauw.

Ten eerste – ik moet een enorme schreeuw geven aan die van Hyland! Het team van het Hyland is mijn sponsor voor de Boston Marathon en het is me niet eens overkomen dat ze op Expo West zouden zijn!

Ik liep voorbij en hun logo trok mijn aandacht. Ik stopte het beste voor het stand en zei: “Ahhh! Dit is geweldig! Ik had niet verwacht dat Hyland’s !!! ”… tot totale vreemden. De twee aan de voorkant van de stand werken voor Hyland’s, maar werken niet met de Discover Yourself, ontdek uw oppervlakte -team en hadden geen concept wie ik was. Ha! Ik legde hen uit dat ik zowel in het team en toen logisch was (ze begrepen het project).

Oké … terug naar de expo …

De veel betere chip …

Power Bar verandert een paar van hun eiwitpoeders en eiwitrepen.

Vond dit geweldig van Kashi …

Botbouillon is nog een enorm aanbod. Ik blijf horen over de voordelen van gezondheid en welzijn – inclusief op een podcast waar een voornamelijk plantaardig arts het echt heeft gesproken.

Ik heb de Pacific Bone -bouillon geprobeerd en het is goed. Het is net als het drinken van pluimvee -bouillon.

Notenbutters zijn een eigen botsing waard. Of misschien wil ik gewoon een enorm feest met alleen jij, evenals ik en alle notenboterszaken in een belangrijke congreszaal. Evenals dan zullen we ze allemaal proeven en ze beoordelen en erover bloggen, zodat iedereen begrijpt welke het zowel calorieën als kosten waard zijn. Wie wil er op de Nut Butter Expo West?!

Ik ben een fan van alle dingen pindakaas, amandelboter, zonnebloemzaadboter. Ik moet echter zeggen dat ik veel opgewonden was, de pompoensmaak pindakaas door Peanut Butter & Co. Dit is meestal een seizoensproduct, dus houd het in de herfst in de gaten.

En ik was heel blij om nog een van mijn favoriete bedrijven te zien, Sabra. Er waren monsters van de organische hummus aangeboden met Stacy’s Pita Chips. Dit was Ajax Thuisshirt nog een willekeurige spotting omdat ze geen toegewijde stand hadden, maar niets gaat veel beter met pita -chips dan Sabra, dus het moest worden gedaan.

Ik hou van Quest Bars, maar Nugo Dark Bars zijn ook vrij uitstekend. De donkere chocolade -afwerking is zowel lekker als decadent.

Ik drink dagelijks thee en houd nog steeds van hemelse kruiden. De Sangria Zinger is misschien een zomerse regel!

Gluten volledig gratis cupcakes evenals donuts …

Deze man promootte field trip rundvlees schokkerig. Ik zag hun stand niet, maar hij liep rond en ik moest een foto krijgen.

Het aller tijden beste product van Expo West moet de gembermensen zijn. Ja, ik zeg dit gedeeltelijk alleen omdat ik een gemberpers benover mezelf. Ik eet echter echt dat gember mensen kauwen voordat ze vrij vaak rennen.

En ze serveerden gemberbier. Hallo, inderdaad alsjeblieft. Ik hou niet van bier, maar ik hield echt van hun gemberbier. Het is ofwel mijn 10 -daagse reiniging, net zo goed als ik echt een drankje nodig of het is geweldig. Ik ga stemmen dat het opmerkelijk is en ik ga het kopen om Moskou Mules zo snel mogelijk te maken.

Ik was er niet voor tevreden uur, dus ik miste de Moskou -muilezels, dus ik moet ze thuis proberen. Het is voor een geweldig doel. (Mijn geluk. Dat is een geweldig doel.)

En je moet de zeer nieuwe Clif -balken proberen. Ik hou van Clif -bars en heb onlangs de ‘nieuwe’ notenbotersrepen geprobeerd.

Nou, ik liep net zoveel als het stand geloofde dat ik ze al had geprobeerd, maar ik wenste een lil -traktatie omdat ze geweldig zijn. Blijkt dat ze een aantal nieuwe smaken hebben – waaronder nieuwe bars met noten boter.

Er zijn ook nieuwe clif z bars voor jongeren.

Er is een bananenpindakaasbar en een gezouten karamel. Tip: plaats ze ongeveer 22 seconden in de magnetron Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt (of niettemin lang uw magnetron duurt om het warm te maken).

In de charmeclassificatie heb ik geen #1 voorkeur omdat ik dit element van gezond leven nog steeds bekijk. Ik ben onlangs begonnen met het gebruik van charm -tegenproducten voor zonnebrandcrème en een paar van hun cosmetica -aanbiedingen (hun lip in toename is mijn favoriet).

Je huid is je belangrijkste orgaan, dus wat je erop zet, is net zo essentieel als wat je in je lichaam stopt. Ik breng hier weinig aanpassingen aan en daar om er veel beter over te worden. Mijn volgende poging kan mijn deodorant veranderen. (Ik wed dat je blij bent voor updates over hoeveel ik precies stink.)

Hoe dan ook. Het was geweldig en ik ben heel blij over alle nieuwe producten die ik zag en probeerde op de markt te komen.

VRAAG: Wat zouden je heel blij zijn om te proberen ??

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

gezonde ontbijt suggesties en waarom kaasborden de beste zijn

gezonde ontbijt suggesties en waarom kaasborden de beste zijn

Suggesties om snel een gezond ontbijt te maken. Precies hoe je een kaasbord kunt maken. Echte melkrecepten in Californië en suggesties voor gezonde dobbelsteen

Mijn haarproductfavorieten

Mijn haarproductfavorieten

Ten slotte breng je mijn favoriete haarproducten! Dit is een van mijn vele gevraagde video’s !! Dus ik deel wat ik gebruik

Blije wereld geestelijke gezondheid en welzijnsdag van uw regionale monicaan

Blije wereld geestelijke gezondheid en welzijnsdag van uw regionale monicaan

World Mental Health and Wellness Day Pointer van blogschrijver Monica Olivas. Mijn therapieverhaal met lichaamspositiviteit en podcast met Cris

Het allerbeste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Het allerbeste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Precies hoe talloze mijlen ik dit jaar liep. De allerbeste Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt races en runnen suggesties allemaal in één bericht! Inspecteer het totale aantal mijl en Calo

De allerbeste gezonde handelaar Joe’s Pumpkin Seizoensgebonden voedselkeuzes

De allerbeste gezonde handelaar Joe’s Pumpkin Seizoensgebonden voedselkeuzesDe allerbeste gezonde handelaar Joes Pumpkin Foods. Inspecteer deze ronde van het beste seizoensgebonden voedsel van TJ’s zoals Pecan Pumpk

De allerbeste van de natuurlijke producten voor expo -influencer en een bingo voor gezonde voedingsmiddelen

De allerbeste van de natuurlijke producten voor expo -influencer en een bingo voor gezonde voedingsmiddelen

Hallo! De Natural Products Expo (aka #expowest op sociale media) was dit weekend in Anaheim, CA. Het is een belangrijke conferentie

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.