Ten eerste … Ik kon niet opblijven voor SNL omdat ik om 3 uur wakker werd voor een Lil Half Marathon zaterdag. Dus ik haalde het openingsnummer Kate McKinnon Singing Hallelujah in. Het is mooi. Bekijk het als je dat nog niet hebt gedaan. Ik las de woorden voor het lied en het kreeg mijn in mijn kleine zwarte hart.

2e … hoe gaat het? Ik ben goed behalve – ik ben een tand kwijt. Wat.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 2
Marathon Training Journal Day 2. runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 45 seconden

Volgende
Podcast -samenvattingen vanaf 6 augustus
07:26

Live
00:00
08:21
01:45

Ja. Ik heb nu een tijdelijke kroon die woensdag zou moeten worden vervangen. Ik zou voorzichtig moeten zijn met de kroon, omdat het niet zo ‘vastzitten’ als een echte tand of de permanente. Nou, ik ben niet slim en ik hou van noten en gedroogd fruit in de vriezer om ze knapperiger te maken. Is dat raar?

Hoe dan ook. Ik beet in een bevroren gedroogde cranberry en mijn tand dook eraf. Ik voelde het meteen. Het was vies.

Dus natuurlijk belde ik 9-1-1 omdat dit een noodgeval was en ik dacht dat ik zou uitblijven !!!!

HELPEN.

Ze vertelden me of ik bloedde of Sao Paulo FC Thuisshirt het gevoel had dat ik zou flauwvallen, zouden ze iemand sturen, maar zo niet, zou ik het de hel moeten zuigen en het bij elkaar krijgen.

Oké.

Ik heb 911 niet echt gebeld, maar dat zou grappig zijn geweest, toch? Ik heb een paar vrienden gestuurd die ze die tandfoto stuurden en smeekte om iemand om me een aardbeienschudden te brengen. (Niemand deed. Boo.)

Ik overwoog om het terug te lijmen met wat superlijm, maar toen werd ik afgeleid met tv en snoep (gewoon gewoon). Dus mijn tand hangt rond op het aanrecht en smeekt gewoon om verloren te gaan.

Over noodsituaties gesproken …

Ben en ik gingen vorige week naar therapie en hadden wat huiswerk – we moesten naar een meubelwinkel gaan om te zien wat de andere persoon leuk vindt.

Ja, het is als ‘Hoe gaat het met 101’. We zijn er op de een of andere manier in geslaagd om het hele deel van een relatie te missen waar je erachter komt wat je partner leuk vindt en waarom je in het midden kunt ontmoeten. We beginnen helemaal opnieuw met veel dingen.

Het was leuk, maar gewoon een feitelijke missie – we hebben niets gekocht.

Op de terugweg raakten we een rit door en ik genoot van de voordelen van de passagiersstoel = het eten van de friet.

Vegas maakt het niet uit welke meubels we hebben, zolang hij er 23,5 uur per dag op kan slapen.

Vanmorgen sloeg ik 6 mijl op het lopende pad en deed toen veel stretchen. Ik voel me redelijk goed, aangezien ik dit weekend behoorlijk hard heb geraakt.

Ontbijt was een eierquesadilla. Het was te groot om een ​​burrito te maken.

Mijn favoriete eten ter wereld is waarschijnlijk Chinees eten. Ik ging serieus naar China 86% voor het eten. En hoewel ik niet altijd de meest authentieke dingen krijg, heb ik graag Chinees eten voor of na een harde race. Ik heb gisteravond een kleine take-out gekregen voor het avondeten.

Willekeurige vraag van de dag … Ik zag deze kerstboomjurk tijdens het winkelen vandaag.

Ik denk dat ik er een beetje van hou. Maar ik zou eigenlijk nooit zoiets krijgen. Dus ik hou er nog steeds van als ik het niet zou kopen ?? Hou je ervan?

Stapel op de mijlendag 15

We zijn meer dan halverwege gedaan met POTM !!! Hoe gaat het? Ik volg graag mee op Instagram #Rermiles en het zien van je updates. Ga zo door!

De stapel van deze week op de Miles Challengeis gesponsord door Sabra. Ze maken de beste hummus ooit. Geen wedstrijd. Ik heb ze allemaal geprobeerd.

Bekijk deze hummus en gegrilde kaassandwich van Simply Quinoa met een van hun nieuwere producten. Je kunt de tag #SABRASPREADS volgen om meer te zien over hun lijn van sandwichspreads.

Neem contact op met uw POTM -update en u wordt ingevoerd om een ​​Amazon -cadeaubon van $ 100 te winnen.

Werk sociale media bij met #Rermiles om uw voortgang te delen en anderen te motiveren.

Open voor iedereen. Sluit morgen om 21.00 uur PST.

Vraag: Wat is uw POTM -update voor vandaag?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

DeelBlijf doorgaan met deze:

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Hallo! Hoe was je aan het rennen en eten deze week? Hier is mijn omloop van hardlopen, eten, grappig, willekeurig en updates van Th

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Hallo! Hoe gaat het? Gewoon inchecken met mijn favoriete hardlopen en eten vanaf dit weekend! Wat ben je van plan? Eerst

Top 5 Running- en Life -updates en de 5 -daagse run snellere uitdaging

Top 5 Running- en Life -updates en de 5 -daagse run snellere uitdaging

Hallo! Ik heb je gemist! Heb je Schalke 04 Thuisshirt zelfs gemerkt dat ik weg was? Nee?? Ik had kunnen worden ontvoerd !! Iemand had de P moeten noemen

Hoe lang moet je lange run zijn en de beste running film Q&A

Hoe lang moet je lange run zijn en de beste running film Q&A

Hoe lang moet je lange run voor een halve marathon zijn? It Band Sydroom – Hoe lang ging je van de weg van rennen? RRCA COA

Weekend hardlopen en eten updates

Weekend hardlopen en eten updates

Hallo! Hoe gaat het? Ik heb een snelle samenvatting van de hardlopen, eten en … herhalen van dit weekend. Oh, en ik eindelijk lietene

Nooit heb ik ooit game voor Atletico Mineiro Thuisshirt lopers ronde 2

Nooit heb ik ooit game voor lopers ronde 2

Nooit heb ik ooit game voor lopers @Runeatrepeat sinds ik mijn eerste DNF nam voor de Long Beach Marathon It’s Game Time! H

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.