door John Phillip

(NaturalNews) Hartziekte overtrof onlangs kanker als de belangrijkste doodsoorzaak in de VS en talloze westerse samenlevingen. Het ongelukkige deel van het verhaal is dat hartziekte meestal te voorkomen is door een gezonde manier van leven aan te passen, waaronder een natuurlijk dieetplan vol groenten, noten, zaden en fruit, routinematige lichamelijke activiteit en het vermijden van industriële en thuis verontreinigende stoffen. Er is een aantal voedingsmiddelen vastgesteld die ons lichaam een krachtige antioxidant en ontstekingsremmende fenolen bieden die ons gevaar direct verlagen voor het vaststellen van zowel cardiovasculaire als andere gezondheids- en welzijnsstoornissen.

Onderzoekers uit Ohio specificeren universitaire publicatie in het Journal of Practical Foods melden dat het eten van een appel per dag in werkelijkheid kan helpen de cardioloog weg te houden. In een onderzoek naar gezonde volwassenen van middelbare leeftijd verlaagde het gebruik van één appel per dag gedurende vier weken niveaus van een verbinding die verband hield met verharding van de slagaders met bijna 40 procent. Bovendien ontdekten de onderzoekers dat het nemen van aanvullende capsules die antioxiderende polyfenolen bevatten een soortgelijk effect hadden, hoewel het niet zo lang duurde.

Voedingswetenschappers hebben begrepen dat een reeks natuurlijk gebeuren verbindingen werken naar lagere niveaus van het potentieel dodelijke type geoxideerde LDL -cholesterol, de plakkerige verbinding die snel wordt aangetrokken tot microscheuren in de endotheliale voering van slagaders die zuurstofrijk bloed aan het hart leveren. Wanneer LDL -cholesterol interageert met volledig vrije radicalen om te worden geoxideerd, is het cholesterol waarschijnlijker om ontstekingen te bevorderen en kan we weefselschade veroorzaken.

Apple polyfenolen Doelgericht geoxideerd LDL -cholesterol om het risico op hartaanval te schrappen

Lead Research Study Auteur, Dr. Robert Disilvestro merkte op: “Wanneer LDL wordt geoxideerd, neemt het een type aan dat atherosclerose begint, of verharding van de slagaders … We kregen een enorme impact op LDL die wordt geoxideerd met slechts één appel per dag gedurende vier weken. ” Het team bepaalde dat endotheliale functie bij Apple -consumenten met gevestigde kransslagaderziekte (CAD) vergelijkbaar was met die met typische kransslagaders. In feite keert een appel per dag de schadelijke gezondheids- en welzijnseffecten van CAD om.

Om Real Betis Balompie Thuisshirt hun onderzoek uit te voeren, rekruteerden onderzoekers niet -rokende, gezonde volwassenen tussen de 40 jaar en 60 jaar die appels minder dan twee keer per maand consumeerden en geen polyfenol versterkte supplementen namen. 16 deelnemers aten vier weken lang elke dag een grote rode of gouden smakelijke appel. 17 nam capsules met 194 milligram polyfenolen per dag gedurende vier weken, evenals 18 namen een placebo met geen polyfenolen.

De onderzoekers ontdekten geen impact op geoxideerde LDL’s in degenen die de placebo namen, maar registreerden een vermindering van 40 procent in geoxideerd LDL -cholesterol in de andere twee groepen. Het team ontdekte dat Apple-polyfenolen aanzienlijk efficiënter Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt zijn in het verminderen van geoxideerde LDL dan andere onderzochte antioxidanten, waaronder de op kruiden gebaseerde samengestelde curcumine, milieuvriendelijke thee en tomatenextract. Het is duidelijk dat verschillende polyfenolen uit verschillende natuurlijke voedingsmiddelen helpen om ziekte in verschillende delen van het lichaam te voorkomen, een essentiële reden om Sao Paulo FC Thuisshirt een volledig spectrum van verschillende gekleurd fruit en groenten voor ideale antioxidantondersteuning op te nemen.

Bronnen voor dit korte artikel zijn onder meer:

Over de auteur:
John Phillip is een erkende voedingsspecialist, evenals gezondheids- en wellnessonderzoeker en auteur die regelmatig op de geavanceerde dieet maakt van dieet, manier van levensaanpassingen en gerichte suppletie om te verbeteren en de hoge kwaliteit te verbeteren en te verbeteren evenals de lengte van het leven. John is de auteur van ‘Your Healthy Weight Loss Plan’, een uitgebreid e -boek dat precies uitlegt hoe je dieet, lichaamsbeweging, geest en gerichte suppletie kunt gebruiken om je doel voor gewichtsverlies te bereiken. Bekijk mijn ideale gezondheids- en wellnessbron om de nieuwste gezondheids- en wellness -nieuwsupdates te blijven lezen, en om uw volledig gratis 48 -pagische kopie van ‘Uw gezonde gewichtsverliesplan’ te downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.