– Ik heb een kopie verkregen van de officiële aanklacht en oordeel en veroordeling door de rechtbank en deze artikelen tonen ongetwijfeld aan dat de staat Texas was tevreden met dat Jamual Parks Handen, gezien zijn MMA -training, waren een dodelijk wapen.

__________________________

Het is gemeld dat de autoriteiten Tarrant County, Texas onlangs een man hebben beschuldigd van MMA -training met mishandeling met een dodelijk wapen. Het dodelijke wapen in kwestie escaleert SL Benfica Thuisshirt de aanklacht tot verergerde aanval? Zijn handen.

Assistent -officier van justitie Bill Vassar wordt als volgt geciteerd met betrekking tot het aanwijzen FC Tokyo Thuisshirt van de handen van een krijgskunsten Handen als dodelijke wapens ”

De verdachte, Jamual Edward Parks, pleit naar verluidt schuldig aan de aanklacht en werd veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf.

Het schuldige pleidooi vermijdt elk gerechtelijk onderzoek Duits Voetbalelftal Thuisshirt of handen kunnen worden beschouwd als een ‘wapen’, een argument dat de verbeelding als een wapen per definitie uitstrekt, is waarschijnlijk bedoeld om iets externs van het menselijk lichaam te vereisen. Het strafrechtelijke code van Texas definieert dodelijk wapen als volgt –

(A) een vuurwapen of iets anders zijn ontworpen, gemaakt of aangepast met als doel de dood of ernstig lichamelijk letsel toe te brengen; of

(B) Alles dat op de manier van gebruik of het beoogde gebruik in staat is om dood of ernstig lichamelijk letsel te veroorzaken.

Ongetwijfeld getrainde handen kunnen voldoen aan de brede definitie onder sub-paragraaf B, maar ik vermoed dat een rechtbank weinig moeite zou hebben om te regeren dat handen geen “ding” zijn dat vermoedelijk verwijst naar een soort extern apparaat.

___________________

UPDATE – Een snelle schreeuw naar Michael Martin, JD, contentmanager bij DTLA’s Strong Sports Gym, die Turner v. State, 664 SW 2d 86 (90) onder mijn aandacht bracht waarin de rechterlijke macht van Texas het volgende had om te zeggen of vuist of handen zijn een dodelijk wapen onder de strafcode van Texas –

In Ray v. State, 160 Tex.Crim. R., 266 S.W.2d 124 (1954), een moordzaak, de rechtbank oordeelde dat handen en voeten, die volgens de aanklacht, volgens de aanklacht, die werd gebruikt bij het doden van de overledene, niet per se ‘dodelijke wapens’ waren en dat ze konden worden alleen op de gebruikte manier.

Evenzo concluderen we in het onderhavige geval en onder het Wetboek van strafrecht van 1974 dat een vuist of hand niet per se “dodelijke wapens” is, maar alleen zo kan worden op de manier die wordt gebruikt, afhankelijk van het getoonde bewijsmateriaal.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Je handen registreren als dodelijke wapens? 1 maart 2021
Welkom bjpenn.com lezers – Martial Artists Hands als dodelijke wapens! 12 november 2015 met 1 opmerking
Laten we het hebben over DADA5000, nierfalen en persoonlijk verantwoording 210, 2016 in “Texas Combat Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.