Hoe vaak bent u begonnen met uw dag om volledig productief te zijn op het werk, alleen om naar kantoor te gaan en te falen? Misschien gaat je ochtendvergadering opzij, je lijkt alleen toe te voegen aan je takenlijst Crystal Palace FC Thuisshirt in plaats van taken te controleren, en de afleidingen zijn eindeloos. Laten we eerlijk zijn: het leven gebeurt, productiviteitsniveaus eb en stromen, en sommige dagen zijn gewoon moeilijk te concentreren, ongeacht de taak. Maar maak je geen zorgen – het oplossen is eenvoudig!

Er zijn twee manieren om dit probleem aan te pakken: werk langere uren of werken slimmer. Als je van de meeste werknemers houdt, klinkt de laatste optie aantrekkelijker. En geloof het of niet, werken slimmer is verrassend eenvoudig. Hier zijn vijf manieren om uw productiviteit te verhogen:

5 manieren om uw productiviteit op het werk te verhogen

Neem meer pauzes. Het klinkt misschien contra -intuïtief, maar het nemen van snelle pauzes kan je output daadwerkelijk stimuleren. Onderzoek wijst op het nemen van korte pauzes tijdens het uitvoeren van lange taken kan helpen de productiviteitsniveaus te behouden, terwijl het werken met hetzelfde type taak zonder pauze een negatieve invloed kan hebben op uw prestaties. De volgende keer dat je problemen hebt om gefocust te blijven, overweeg dan om een paar minuten van je bureau weg te stappen om je geest vrij te maken, zodat je kunt terugkeren naar de taak fris.

Stop met multitasking. Door heen en weer te schakelen tussen twee taken lijkt misschien een goede manier om meer gedaan te krijgen, maar in de praktijk kan multitasking de inefficiëntie daadwerkelijk vergroten. Een recente studie toont aan dat multitasking waarschijnlijk geen probleem is als je klusjes doet, maar je hersenen kunnen het misschien niet bijhouden als taken complexer zijn. In plaats van met meerdere dingen tegelijk te jongleren, moet u zich inzetten voor het voltooien van de ene taak voordat u een andere begint.

Het uitzweten. Trainen kan je endorfines stimuleren, waardoor je gelukkiger en meer betrokken is bij wat je doet, en studies laten zien dat het krijgen van oefeningen de productiviteit kunnen helpen verbeteren. Wat is de beste manier om in beweging te komen? Onderzoek toont aan dat lopen je creativiteit kan helpen wekken. (Bonus: fit zijn kan u helpen een betere werknemer te zijn in het algemeen!)

Slaap beter. Volwassenen moeten elke nacht naar 7 tot 8 uur slaap streven voor een optimale gezondheid. Dat is waarschijnlijk geen nieuws voor jou, maar wanneer was de laatste keer dat je daadwerkelijk op tijd op het hooi sloeg? Hoewel het verleidelijk kan zijn om tot laat in de nacht te werken – vooral als je een nachtbrak bent die niet wordt begroet totdat de zon ondergaat – niet! Onderzoek toont aan dat hoe meer werknemers van slaapkarakter zijn, hoe minder productief ze op het werk zullen zijn. Verhoog uw productiviteit (en bewaar uw bedrijf wat geld!), Door de rest te krijgen die u nodig hebt.

Vooruit Palmeiras Thuisshirt plannen. Op dezelfde manier als u een taakplanner gebruikt om uw dagelijkse actie -items te organiseren, gebruikt u uw agenda om uw week van tevoren te plannen. Plan één-op-één vergaderingen met belanghebbenden voor projectvesten voordat deadlines kruipen, blokkeren de tijd om te werken aan uw meest uitdagende project op dinsdag (de meest productieve dag van de week, volgens een 2013 AccountEmps-enquê Ontvang dagelijkse taken, zoals e -mails en teruggevende telefoontjes.

Wil je het opdrijven? Leer hoe Fitbit Health Solutions uw bedrijf kan helpen een succesvol wellness -programma te ontwikkelen, de gezondheid en geluk van medewerkers te stimuleren en de bottom line te verbeteren.

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine starten.

Lindsey Hyslop

Lindsey Hyslop werd geboren en getogen in Santa Barbara en groeide op in een actieve gemeenschap. Ze speelde basketbal, voetbal en volleybal via de middelbare school en bracht haar vrije tijd door in de sportschool, surfen of het spelen van strandvolleybal met vrienden. Dientengevolge heeft Lindsey een sterke passie ontwikkeld om anderen te helpen om een gezonde en actieve levensstijl aan te gaan, vooral op de werkplek. In haar vrije tijd kun je zien dat Lindsey een trainingsles met vrienden Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt volgt, de Bay Area verkent met haar zus of gezonde eten kookt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.