Hallo! Hoe gaat het? St. Patrick’s Day vieren? het weekend vieren? De La Marathon runnen ?? Vertel het me! (In de reacties hieronder, bel me dan niet echt of iets, omdat ik hectisch SS Lazio Thuisshirt ben om naar podcasts te luisteren. Bedankt.)

De LA Marathon is dit weekend en ik ben voorbereid om te rennen (en te eten). Ik wilde voor de gelegenheid een vizier maken, maar ik begrijp niet of dat toch zal optreden. Gelukkig scoorde ik een milieuvriendelijke hardlooprok om te dragen voor de race! Boom.
Mijn nieuwste video’s

Mijn mooie echtgenoot in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Mijn lieve echtgenoot in de Pysch -afdeling: een memoires
Door Mark Lukach

Audioboekevaluatie van het allerbeste verkochte memoires uitgebracht 2017.

Is het een geweldige luisterbeurt?
Ik deel een snelle evaluatie van het boek aangeboden op Audible.

Van Amazon:

Een hartverscheurende maar hoopvolle memoires van een jong huwelijk dat opnieuw wordt gedefinieerd door psychische aandoeningen en de kracht van liefde bevestigt.

Mark en het leven van Giulia samen begonnen als een sprookjesachtige romantiek. Ze vielen op achttien, trouwden om vierentwintig en begonnen kort daarna hun droomleven in San Francisco. Toen Giulia echter zevenentwintig was, ervoer ze een angstaanjagende en onvoorziene psychotische Servisch Voetbalelftal Thuisshirt pauze die haar bijna een maand in de psychiatrische wijk belandde. Op een dag was ze ook levendig en goed aangepast; De volgende, ze was zowel waanvoorzieningen als suïcidaal, ervan overtuigd dat haar geliefde niet veilig was.

Vraag:
Naar welk boek of podcast luister je nu ??

Waar moet ik nu naar luisteren?!

Links naar het boek en andere evaluaties zijn op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 31 seconden

Volgende
Wat ik eet in een dag – Runner -editie
14:26

Live
00:00
08:21
05:31

Vanmorgen kreeg ik een geweldige 8 mijl run, evenals wat uithoudingswerk uit het bovenlichaam met dank aan strandlichaam op aanvraag. Deze keer was het de 21 -daagse reparatie -extreme bovenlichaam. Dit jaar maakt de LA Marathon deel uit van mijn training, dus ik ga niet voor een PR, daarom ben ik niet helemaal taps toelopend. Ik doe het de week ervoor een beetje gemakkelijker en na een race, maar doe geen echte taps toelopende.

Hoewel ik niet streef naar PR, verplicht ik nog steeds een slimme, sterke race.

Mijn interview met Meb Keflezighi zat vol met ongelooflijke tips en herinneringen voor het runnen van een geweldige race.

Ik vroeg hem om tips voor lopers die voor een PR- of Boston -kwalificatietijd gaan in hun volgende marathon. Hij zei:

“Het gaat op een gegeven moment pijn doen. We hopen dat het pijn doet op mijl 20 en niet Mile 6, maar je wacht erop. Geloof over mensen die minder gelukkig Watford FC Thuisshirt zijn dan jij. Ik heb pijn, maar ik ga naar die oppervlaktelijn. Loop als je moet – ik heb eerder gelopen.

Er zijn mensen beschikbaar die niet de mogelijkheid hebben om de race naar boven te geven – je hebt de mogelijkheid om te lopen. Niet wat er op jouw manier gaat. Zet je hoofd naar beneden en blijf verder gaan, waardeer het moment. Neem elk moment in of je gaat er spijt van krijgen. ”

Dat vind ik leuk en het is zo waar. Het lijkt zowel motiverend als beangstigend en ongelooflijk allemaal op hetzelfde moment. “Het gaat op een gegeven moment pijn doen, we hopen alleen dat het pijn doet op mijl 20, niet 6 …”

Hij sprak ook over pacing. Ugh. Ik ben hier de ergste in.

Hij verklaarde te proberen te proberen en eenvoudig te gaan en vervolgens rond de 18 of 19 te pakken en de snelheid op te pakken en te gaan voor ongunstige splitsingen.

Ik weet. Ik weet. Het is echt moeilijk voor mij, maar ik ga het proberen om slimmer te worden.

In Food News … Mijn 10 dagen schone eet moeilijkheid gaat goed. bijna klaar!!

Het ontbijt en de lunch zijn eenvoudig om gezond te eten, maar ik wil altijd ‘s nachts snacken.

Ik was zowel uit als ongeveer vandaag en plotseling hangry. Ik moest iets ophalen bij Target en pakte een aantal gezonde snacks om me over te brengen. (Dit stond op mijn Instagram -verhalen. Volg je aan mij? Ik verplicht meer verhalen te doen, ik hou van die van anderen.)

Ik heb ‘s nachts geprobeerd fruit of yoghurt te eten, maar dat gebeurt niet altijd of ik eet die dingen als ik 100% niet honger heb. Ik heb gewoon de slechtste nachtelijke snack gewoonte ooit. Ooit.

Ja, ik heb de hete thee gedaan en tanden poetsen en hypnotiseren en wat dan ook. geloof me. Het is gewoon een werk in uitvoering. Het is echt veel beter geworden – maar ik zou er graag vanaf willen. Ik bied dat later aan te bieden.

Nieuwe eten vinden:

Costco heeft deze Carne Asada -kruiden waar ik enthousiast over ben. Zet het op alles.

Ook bij Costco …

Clif noot boter gevulde staven!

Wilt u een online 5K uitvoeren voor een fantastische oorzaak?

Goed, omdat ik deze runraiser echt wil delen voor een online 5K die alle inkomsten doneert om het ontdekken van een remedie voor het Rett -syndroom te ondersteunen.

Team Shimmer Online 5K voor het Rett -syndroom

Wanneer – wanneer u maar wilt

Waar – waar je maar wilt

Hoe – indicatie voor $ 35 hier

Wat – je krijgt zowel een slabbetje als de medaille en alle inkomsten gaan ondersteunen

Waarom? Rett SyndroIk is een vreselijke ziekte die bijna een half miljoen vrouwen in hun lichaam vangt, waardoor ze niet in staat zijn om hun handen te spreken, te lopen of zelfs te gebruiken. Team Shimmer rent om geld in te zamelen die naar onderzoek gaan om een ​​remedie te ontdekken.

Meld u hier aan, doe de 5K wanneer u tijd hebt en deel uw foto’s met mij of op Instagram met #TeamRer en #TeamSparkle !!

Vraag: Wat doe je dit weekend?

Geweldig eten vinden?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.