Ah! Ik was deze close om vandaag de donut Iced Coffee Heaven te donut. Maar het gleed allemaal door mijn (grote) handen. Ik poseerde zelfs met de grootste donut ter wereld en was nog steeds niet in staat om de grootheid te proeven. Dit was als de meest klimatologische / anti-climactische dag ooit …

Laten we ‘s ochtends terug beginnen met een geweldige kleine wandeling en ontbijttijd. Cheerios en eieren en druiven.
Mijn nieuwste video’s

Reis Jane Review
Reizen Jane draagbare urinoir review.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 1 seconde

Volgende
High Achiever – Good Listen Book Review
06:12

Live
00:00
08:21
08:01

Mijn maag doet nog steeds willekeurig aan en uit, ik moet waarschijnlijk Sriracha en Junk vermijden. <- Maar dat kwam gewoon bij me op toen ik dit schrijf. Boo. De eerste Dunkin Donuts in Orange County zijn gisteren Barcelona Thuisshirt geopend !!! Ahhhh! En niet alleen is DD eindelijk in OC, maar het is slechts ongeveer 3 OGC Nice Thuisshirt mijl van mij! Wat?! #Winning #rerrunsondunkin

Ik sloeg de openingsdag over omdat ik hoorde dat het ongelooflijk druk was en mijn maag was gisteren nog een beetje verdacht. Maar vandaag was ik op een ijskoffeismissie.

Helaas was de lijn toen ik daar aankwam nog steeds vrij lang. Ze lieten ons tegenover Dunkin wachten, dus we blokkeren de parkeerplaats van het voertuig niet.

Na een tijdje te hebben gewacht, realiseerde ik me dat ik te laat zou komen voor mijn afspraak, dus moest ik vertrekken. Gezien het feit dat ik hoe dan ook wegging, dacht ik dat ik zou proberen een substantiële donut te krijgen en ervoor te rennen.

Nou, dat of maak een foto met een voor de hele donuts van Dunkin Like en ziet FC Porto Thuisshirt eruit als een rare. Klaar en klaar.

Ik vertrok om mijn afspraak te maken. Maar ze hadden hete koffie in een tent opgezet voor mensen zoals ik die in een ongelooflijk haast waren. Ik wilde gewoon wachten op de ijs. Ik ben morgen zeker terug !! (En zoals elke dag daarna zodra de lijnen afsterven, is het zo dichtbij!)

Nu wil ik echt een donuts met mijn ijskoffie!

Hoe dan ook.

Het was echter geen totale verlies – ik bracht Meb mee voor stervelingen om te lezen tijdens het wachten op mijn afspraak en ben tot nu toe volledig dol op dit boek! Ik wil er nog niet enthousiast over zijn, maar ik zal binnenkort veel meer delen!

Vraag: Hoe ver woon je van een (goede) koffieplaats?

Welk boek lees je nu ideaal?

Moet ik deelnemen aan een donut -eetwedstrijd?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.