hallo gerund! Hoe was je weekend precies? De mijne zat vol met tonnen hardlopen evenals voedsel en glitter. Ik liep gisterochtend de Rock n Roll Los Angeles halve marathon en heb er misschien veel van gebruikt. Ik zal mijn race -samenvatting en foto’s daarna delen, maar ik wilde eerst een paar van de weekendplezier publiceren. (Bekijk Instagram voor foto’s als je wilt zien waarom ik glitter gebruikte.)

Eerst. Ik word verteerd door druiven. Ik koop ze elke dag. Dan eet ik ze allemaal en ga naar de winkel en koop meer. Elke dag. Opmerking: het vloerkleed wordt opgerold omdat ik een 21 -daagse reparatietraining deed en het altijd uit de methode rolt om ruimte te maken.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspecteer in met run eat herhaling

Meer video’s

0 seconden van 51 seconden

Volgende
4 minuten lagere body training voor hardlopers
04:49

Live
00:00
08:21
00:51

Ik sloeg vrijdag de RNR LA Half Marathon Expo. Ik ging vroeg om het te proberen en het verkeer van Los Angeles te verslaan. Dat werkte een beetje in die zin dat het slechts 1,75 uur duurde om 40 mijl te gaan in plaats van 3 uur.

Ik heb een snack ingepakt voor de reis …

De Rock N Roll Los Angeles Expo was nog steeds vrij leeg toen ik daar aankwam, dus ik maakte een snelle wandeling, maar probeerde te jammen voor vrijdagavond spitsuur.

Ik ging vrijdagavond uit en ontdekte mezelf in een donutwinkel midden in de nacht. Vreemd hoe dat precies is gebeurd.

Maar de donuts waren zo fris! De man dompelde de chocolade het beste toen ik binnenkwam! Het Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt was magisch.

Zaterdagochtend liep ik 10 mijl om 8:36 tempo. Het was traag om uit te gaan en sneller naar huis te gaan. De weersomstandigheden was helemaal geweldig voor een run en ik wilde meer doen, maar snijden het op 10 omdat ik de volgende dag 13.1 had.

Na mijn run maakte ik een wandeling met Ben om koffie te krijgen. Hij krijgt altijd een soort gebak als we gaan. Die dag was het koffiecake en een appeltaart. Gelukkig zijn geen van beide echt mijn jam, dus ik had één hap en dronk mijn thee. (Ik heb al koffie gehad voor mijn run.)

(Kanttekening: dit is een heel beetje intuïtieve eetherinnering. Ik hou van donuts en at de avond ervoor een donut. Omdat ik mezelf niet afwijst, was het eenvoudig om een ​​gebak te vermijden AC Milan Thuisshirt dat ik niet echt leuk vind.)

Ik zag deze Kim Kardashian -training dvd in de 99 cent -winkel. Ik dacht erover om het te krijgen, omdat ik een Kim K. -bootie wil, maar ik heb geen dvd -speler en ben best tevreden met mijn strandlichaam op vraag.

Het was mooi op zaterdag en een beetje somber op zondag.

Na de race bracht ik een lange tijd door bij het huis van mijn ouders en ging toen naar Chuck E Cheese voor de verjaardag van mijn nichtje. Ze heeft een schattig kostuum, maar was niet echt in de stemming Sevilla FC Thuisshirt om het te dragen. Ik had echter veel plezier met het spelen van de games met haar.

De grote finale van het weekend was Sizzler. Ik had zo hongerig tegen het eten en hunkering naar de meest legendarische salade! Ik heb een enorme gemaakt met tonnen hardgekookt ei. Met Menudo aan de zijkant, omdat dat precies is hoe we het doen.

*** Stapel op de kilometers begint morgen. indicatie hierboven! ***

Vraag: Wat was het allerbeste dat je dit weekend hebt gedaan of at of zag?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.