Bit onenigheid kan worden gehouden die gevechtssporten en botsingssporten gevaar brengen voor de deelnemers. Afgezien van acuut acuut letsel, waarvan de meest sinistere hersengezondheid en welzijnsschade is door hersenschudding, publiceer hersenschudding symptomen en CTE.

Een stijlbezoekers van deze site zullen bekend zijn, is geïnformeerde toestemming. Ik praat routinematig over deze gevaren en suggereer atleten, trainers, managers, seconden en anderen die bij de markt zijn opgenomen, zijn zich sterk bewust van de realty’s van de gevechtssporten op lange termijn en welzijnssporten brengen met zich mee. Dit is de basis van geïnformeerde betrokkenheid en toestemming.

Daartoe is onlangs een nuttige paper gepubliceerd in het Journal of Law, medicijn en principes die deze opvattingen weerspiegelen. Het korte artikel betoogt dat uitspraken in het verleden over de hersenschudding in de sport bevooroordeeld zijn, geen openhartigheid hebben en verschillende andere tekortkomingen hebben.

In het artikel, getiteld naar complete, openhartige, evenals onbevooroordeelde wereldwijde consensusverklaringen over hersenschudding in sport, merken de auteurs op dat uitspraken uit het verleden geen openhartigheid missen op de achtergrond van ondertekenaars, ontbreken breed en noodzakelijk inclusie van geschikte stemmen, missen passende openbaarmaking , missen passende controle en peer review, gebrek aan procedurele transparantie, worden afgezwakt om gevaren te verminderen en de voordelen van betrokkenheid te overdrijven en uiteindelijk een foto te bieden die ‘aantoonbaar gecompromitteerde geïnformeerde toestemming heeft. We zouden ook willen suggereren dat deze richtlijnen praktisch zeker de openhartigheid hebben vermeden die nodig is om geïnformeerde toestemming te zijn, zowel in totaal als Frank “.

De auteurs sluiten als volgt af:

Het verbeteren van het proces van het produceren van consensusverklaringen zal resulteren in minder bevooroordeeld materiaal binnen de documenten. Bijvoorbeeld, de sectie van de 2016 verklaring die chronische traumatische encefalopathie (CTE) (CTE) onderdoet, staat bijvoorbeeld dat “de literatuur over neurobehaviorale gevolgen evenals langdurige gevolgen van blootstelling aan terugkerend hoofdtrauma niet consistent is.” Wij geloven dat een morere-specificeerde samenvatting in plaats daarvan “de literatuur over neurobehaviorale gevolgen en op lange termijn gevolgen van blootstelling aan recidiverende headtrauma heeft gelezen, suggereert reden voor grote bezorgdheid, hoewel het veel kan worden verduidelijkt.” Evenzo is de verklaring dat “een oorzaak-en-effect verbinding nog niet is ingesteld tussen CTE en sportgerelateerde hersenschudding of blootstelling om in contact te komen met sport” is onvolledig: Amore Truthful Samenvatting kan hebben gecontroleerd “de sterkstatistische associaties die zijn ontdekt tussen Zowel CTE als SRCSOR-blootstelling om in contact te komen met sport, is mogelijk geen waardeloos en effectrelatie, maar op dit moment zijn deze associaties op dit moment te verwarren, vooringenomenheid of artefacten niet overtuigend geweest ”. van klantschade. Aangezien talloze asseven decennia een specifieke persoon kan scheiden, evenals de opkomst van neurologische indicaties en symptomen. Wachten op resultaten en conclusies fromstudies die vele decennia nodig hebben, is onethisch in licht van de aanzienlijke kans op schade aan ten minste sonenonzero aandeel van elk type botsingssportcohort. We hebben een aantal remedies verstrekt die alle stakeholden kunnen helpen de moeilijkheid van hersenschudden op te lossen Inspoor met het bolwerk van de wetenschap. Voor ver meer eeuwig hebben de gevolgen van hersenschudding de publieke controverse gegeven. De aard van deze verwondingen dat ze tegenstanders produceren. Sporten zijn in onze culturen ingebakken. In de regel houden veel mensen niet van hun risico’s te overwegen. Er wordt geen Harmcan gedaan door bezoekers te vertellen dat er redenen zijn om te interpreteren en richtlijnen te implementeren in een meer voorlopige methode dan het zwaartepunt van een consensusproces die onvoldoende gewogen is door markten met verzocht economische tarief in het resultaat AS Roma Thuisshirt dat de voorkeur kan geven.

Het volledige korte artikel kan hier worden ontdekt en is de moeite waard om te checken voor iedereen die nadenkt over het aanpakken van de schade aan botsing en strijdlustige sporten op een openhartige en eerlijke manier.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Geïnformeerde toestemming – Wat Battle Sports Promotions kunnen ontdekken van de NHL Servisch Voetbalelftal Thuisshirt Cohudsion Raad van 26 november Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt 2013in “Safety Studies”
Waarom het publiceren van hersenschuddende gevolgen niet moeten worden verduisterd door de UFCMay 8, 2013in “Safety Studies”
Association of Ringside Physicians publiceren de consensusverklaring van een hersenschudding voor jagers July 318in “Safety Studies”

Leave a Reply

Your email address will not be published.