van Matt Weik zou moeten gebruiken

Ben jij het type persoon dat zonder plan naar de sportschool gaat? Natuurlijk, je weet welke lichaamsdelen je gaat raken, maar je hebt geen idee welke oefeningen je zult gebruiken of hoeveel gewicht je van plan bent om te pushen? Als dat zo is, ben je waarschijnlijk het type persoon dat al jaren naar de sportschool gaat en er nog steeds hetzelfde uitziet. U hebt een trainingslogboek nodig.

Nu, Iraans Voetbalelftal Thuisshirt wat er net werd gezegd, kan een moeilijke pil zijn om te slikken, maar vaker dan niet, de mensen die doelloos door hun trainingen gaan zonder een plan, zien zelden de beste resultaten van hun training. Waarom is dat? Het is eenvoudig, ze missen zowat elk aspect van wat ik hieronder in dit artikel ga aanraken.

Als u het type persoon bent dat geen maximale resultaten van hun training ziet, is het tijd om een trainingslogboek te pakken en de resultaten te zien die u wenst. Hieronder ga ik zeven redenen opstellen waarom je een trainingslogboek zou moeten gebruiken als je spieren wilt bouwen en er op je best uit wilt zien.

1. Gebrek aan geheugen

Neem dit niet als een persoonlijke aanval, maar je kunt je waarschijnlijk niet alles herinneren wat je de vorige week in de sportschool hebt gedaan. Kent u de oefeningen, gewicht, herhalingen, sets, rustperioden? En geen schatting. Ik heb het over 100% nauwkeurigheid. Maak je geen zorgen, ik kan het me ook niet herinneren. Ik heb een geweldige herinnering, het is gewoon kort. Met een trainingslogboek kunt u terugkijken op wat u tijdens de eerdere trainingen hebt gedaan om ervoor te zorgen dat u vordert. “Dichtbij genoeg” werkt alleen in hoefijzers en granaten.

2. Inspiratie en motivatie

Als je motivatie verliest in de sportschool, is dat waarschijnlijk omdat je geen doel hebt. Je volgt niets en daarom ziet je geen vooruitgang. Met een trainingslogboek kunt u terugkijken en zien dat uw bank een bepaalde hoeveelheid gewicht, of uw squat, deadlift, enz. Gym versus gewoon door de bewegingen gaan.

3. Progressieve overbelasting

Zie je geen vooruitgang van je training? Het is waarschijnlijk omdat je de spieren niet geleidelijk overbelast. Je moet ze harder duwen dan de vorige keer. Als je de afgelopen maand elke week 225 voor 10 herhalingen hebt gebaard, ben je niet echt vordert. Volgende training, duw naar 12 herhalingen of probeer het gewicht met 5-10 pond te verhogen. U wilt uw spieren onder meer stress zetten dan uw vorige trainingen als u wilt dat er verandering gebeurt. En een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat u de spier overbelast blijft door alles in een trainingslogboek te volgen.

4. Plan uw trainingen

U kunt niet alleen tijd besparen wanneer u uw trainingen plant, maar u hebt een gids over wat elke training moet bereiken. Zonder een plan de sportschool in lopen is nooit een goed plan. In feite Voetbal Thuisshirt bent u waarschijnlijk gewoon gewicht rond zonder echt iets te doen. Wanneer u uw training plant door het LOSC Lille Thuisshirt gebruik van een trainingslogboek, kunt u ervoor zorgen dat u weet wat u elke training doet, het gewicht dat u moet gebruiken, het rep -bereik en het aantal sets. U bent van plan te falen wanneer u niet van plan bent. snap je?

5. Tracking

Alles in het leven is een getallenspel. Van uw gezondheid tot uw bedrijf tot [vul de blanco in met wat u hier wilt]. Om elke vorm van vooruitgang in je leven en trainingen te zien, heb je een volgsysteem nodig. Door het gebruik van een trainingslogboek heeft u de manier om uw trainingen bij te houden om te zien hoe uw gewichten, herhalingen en sets vorderen om ervoor te zorgen dat u “op de rails” bent om uw doelen te bereiken (wat ze ook zijn). Ik begrijp dat het misschien niet “handig” is om alles op te schrijven. Maar zou je liever resultaten zien of lui zijn? De keuze is aan jou.

6. Verantwoording

Een trainingslogboek is een geweldige manier om jezelf verantwoordelijk te houden. Je zet jezelf op de haak en op de hoogte voor de training die voor je ligt. Wanneer u een trainingslogboek bijhoudt, is het moeilijker om uw trainingen te schuren en niet de moeite te geven die nodig is om uzelf dichter bij uw doelen te duwen. Je doelen neerleggen in je trainingslogboek en streven om ze te bereiken, kan je mentaliteit verschuiven om ervoor te zorgen dat je je kont in de sportschool krijgt en de blauwdruk gebruiken die je in je trainingslogboek hebt gemaakt om jezelf dichter bij de gewenste resultaten te brengen. Wat heeft tenslotte het voor zin om naar de sportschool te gaan en daar al die tijd door te brengen als je geen doel in gedachten hebt of iets dat je wilt bereiken?

7. Betere resultaten

Het is bijna onmogelijk om niet de resultaten te zien die u zoekt bij het gebruik van een trainingslogboek. Zolang je je spieren geleidelijk overlaadt en het plan dat je voor elke training hebt ingedeeld volgt, zou je vooruitgang moeten zien van je training, tenzij je dieet een complete ramp is. Ook als u geen trainingslogboek gebruikt om uw voortgang bij te houden, hoe weet u dan zelfs of u vooruit gaat? Voor zover u weet, kunt u achteruitgaan (wat verwoestend zou zijn).

Al met al, doe jezelf een plezier. Als u geen trainingslogboek gebruikt, ga dan online en investeer er eenEen eenvoudige Google -zoekopdracht voor gratis sjablonen die u kunt downloaden of afdrukken. Wanneer u begint met het implementeren van een trainingslogboek in uw trainingssessies, kunnen de resultaten moeilijk te negeren zijn als u naar uzelf in de spiegel kijkt. Je zult me later bedanken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.