Ik heb nog een uitstekende blauwe schort kortingscode voor u als u het nog niet hebt geprobeerd. Als ik niet zo lang met hen had gewerkt, zou ik waarschijnlijk al een tijdje op het hek zijn geweest. Maar het menu van vorige week riep me helemaal en dus heb ik de timing van mijn oorspronkelijke bestelling echt gewijzigd om deze te krijgen!

Ten eerste moet je iets over mij begrijpen … Ik word geconsumeerd door Chinees eten en Thais eten. Ik maak grapjes dat ik op een van die locaties had moeten worden geboren, omdat ik niet genoeg kan krijgen.
Mijn nieuwste video’s

Reis Jane Review
Reizen Jane draagbare urinoir review.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 1 seconde

Volgende
High Achiever – Great Schalke 04 Thuisshirt Listen Book Review
06:12

Live
00:00
08:21
08:01

Een groot deel van de reden dat ik zelfs naar China ging, was ervoor te zorgen dat ik echt Chinees eten zou kunnen eten. Tegen het einde van onze reis sluipen andere mensen in onze groep weg om Italiaans eten of Amerikaanse snacks te krijgen, maar ik vulde mijn bord met alle authentieke Chinese dingen die ik zou kunnen vinden. Nu ik dat van mijn vermelding heb overschreden, wil ik echt naar Thailand. Ik zie me graag tonnen noedels en willekeurig straatvoedsel verslinden.

Dus toen ik Pad Kee Mao op het menu Blue Apron zag, moest ik het proberen en het zelf koken. Zie het ding is, hoewel ik zowel Chinees als oostelijk eten leuk vind, naast de go-to roerbak en doos met doos Pad Thai, ik begrijp niet echt precies hoe ik het moet koken!

Je kunt hier een paar van hun andere recepten inspecteren. Ze hebben alles, van Thaise milieuvriendelijke curry tot garnalen in zuidelijke stijl, evenals grutten tot Jack en Bell Pepper Quesadillas!

Ik was echt trots op mezelf op deze! Het ziet er geweldig uit en smaakt geweldig.

Plus, ik moest mijn elegante eetstokjes voor het avondeten kapot maken!

De andere gerechten in mijn blauwe schortbox deze week waren zalmburgers evenals Mushroom & Ricotta Calzones. Naast het maken van geweldig Thais eten deed ik iets nieuws om de zalmmaaltijd te maken – ik had de maïs nooit van een maïskolven gesneden. Super eenvoudig! Om de een of andere reden (omdat ik niet herkende dat ik het misschien misschien zou doen) heb ik altijd bevroren of ingeblikte maïs gekocht. Nu begrijp ik dat ik er een oor van kan kopen en het zelf kan doen.

LOOOOOK WAT IK KAN DOEN …

Ik heb de Calzones gered voor vrijdagavond met Ben. Het was FC Tokyo Thuisshirt een perfecte timing omdat hij zowel in de stad als al deze elegante koken indruk op hem had. Plus, we hebben ze teamwerkstijl gemaakt en hebben we bij iedereen onze eigen calzone gemaakt.

Hij kwam echt veel veel beter uit dan de mijne. Ah! De mijne smaakte geweldig, maar was niet deze perfecte vorm …

Maar de grap is op hem, omdat dit een vegetarische maaltijd was en ik geloof niet eens dat hij zich realiseerde. Dat is de magie van champignons! Ze zijn zo vlezig en heerlijk.

Blauwe schort korting!

Eerste 50 RER -bezoekers om aan indicatie te zijn met deze link Krijg 2 gratis maaltijden op hun allereerste bestelling. (Doe het evenals uitnodigen voor wat geweldig eten, bedankt.)

Vraag: Wat is een maaltijd die u precies wilt ontdekken hoe u moet maken?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

15 snelle pre -run snack -ideeën

15 snelle pre -run snack -ideeën

Wat te eten voordat je rent als wanneer je moet eten. 15 snelle pre -run snackconcepten Stade Rennais FC Thuisshirt voor nieuwe hardlopers en trainen voor een halve marathon

Voeding voor lopers – Run in vorm moeilijkheid Week 5

Voeding voor lopers – Run in vorm moeilijkheid Week 5

Wat is het allerbeste dieetplan voor hardlopers? Voedingstips voor lopers. Macro’s voor hardlopen, tips voor maaltijdplanning en koolhydratenWat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Marathon Training Week 4

Wat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Marathon Training Week 4

Wat ik in een dag eet. Food Diary Running Blog Training Week 4. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus notities over

Rennen is de allerbeste methode om af te vallen, maar …

Rennen is de allerbeste methode om af te vallen, maar …

Precies hoe u afvallen, loopt en geniet van de reis. Tips om af te vallen met hardlopen. Precies hoe je kunt genieten van hardlopen en je kunnen voelen, goo

Nieuwe Strong Bites Snack van Foster Farms

Nieuwe Strong Bites Snack van Foster Farms

Ik probeer de nieuwe Foster Farms Strong Bites Snacks! Dit zijn een nieuwe voedselontdekking en ik heb er gewoon voor gekomen dat ik ze heb opgemerkt

Precies hoe je een veel betere kom graan- gezonde ontbijttips kunt maken!

Precies hoe je een veel betere kom graan- gezonde ontbijttips kunt maken!

Precies hoe je een gezondere kom ontbijtgranen kunt maken. Maak een snel ontbijt dat geweldig voor je is en houdt je vol tot de lunch met Th

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.