Happy Monday! De plannen van gisteravond vielen helemaal uit elkaar (verhaal voor een andere dag), maar ik heb wel het breken van Fluminense Thuisshirt Breaking Bad gekeken – dus het bleek het beste. Sorta, want het kijken naar BB geeft me angstproblemen.

Vanmorgen heb ik een run van 7 mijl gedaan. Weet je niet zeker of de Garmin gelijk heeft, omdat ik een beetje willekeurig satellietreceptie verloor?
Mijn nieuwste video’s

Marathon Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt training dag 3
Marathon training dag 3

Meer video’s

0 seconden van 51 seconden

Volgende
Atleta running shorts review.mp4
08:21

Live
00:00
08:21
00:51

Ontbijt in de ster Sriracha per gewoonlijk. Ik vertelde mijn moeder dat ik op dit moment elke 2 weken door een fles ging. Geen van ons kon echt zien of ik overdracht was.

Van Food Beast – 7 dingen die je waarschijnlijk niet wist over Sriracha

Hou van dat! Bonus: ik spreek het correct uit.

En de fabriek is een beetje dicht bij het huis van mijn moeder, dus ik kom misschien op een dag opdagen en zwemmen erin.

Gerelateerd: de brief van de havermout aan Sriracha

(bron)

Altra nul drop -schoenen

Vorige week ontving ik een paar Altra Zero Drop -schoenen als onderdeel van mijn partnerschap met Runner’s World. Ik gebruik de World Half Marathon van de Runner in Pennsylvania 20 oktober.

Bonus: RW geeft RER -lezers een korting voor 10% korting op de race!

Registreer hier:

10% korting op de helft: runeatrepeatrwhalf
10% korting op hattrick: runeatrepeatrwhat

Oké. Ingeschreven?

Mooi zo. Terug naar de schoenen …

Ik weet al een tijdje over Altra -schoenen. Ik ben een fan van minimalistische schoenen, maar heb nog geen ‘Zero Drop’ -schoen geprobeerd.

De meeste schoenen hebben een hogere hiel, dus je ACF Fiorentina Thuisshirt lichaam stapt natuurlijk eerst hiel bij het rennen om te profiteren van dat kussen. Op blote voeten lopen, zonder dat kussen zou je eerder op je voorvoet laten stappen. (Dit is een zeer vereenvoudigde manier om het uit te leggen. Het is wetenschap.)

Maar ik ben niet genoeg Tarahuamara om vol op blote voeten te gaan, dus ik vind het geweldig dat dit een schoen is op basis van dat principe.

Ik heb het Altra “The One” -model. Het is superlichtgewicht – 6,4 oz, maar geeft een goed kussen (magie?). Ik vind het geweldig dat er ook een brede teenbox is.

Mijn gebruikelijke schoenen zijn al behoorlijk licht van gewicht, dus dit was geen moeilijke overgang voor mij. Maar ik ga nog steeds langzaam overstappen op het gebruik ervan.

Het is heel belangrijk wanneer je een nieuw soort schoenen begint te dragen om over te stappen en naar je lichaam te luisteren. Begin dus met kortere afstanden en kijk hoe het gaat.

VRAAG: Gaat u naar Pennsylvania en rennen met mij mee?

Heb je vandaag je dosis Sriracha gehad?

Disclaimer: ik ontving deze schoenen en loop de RW -helft door een partnerschap met Runner’s World en Altra. Alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.