Hé daar uit Florida !!

Mijn meest recente video’s

Marathon training dag 6
Marathon Training Dag 6. Blogupdate uitvoeren.

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 19 seconden

Volgende
Atleta running shorts review.mp4
08:21

Live
00:00
08:21
01:19

Ik ben hier nog steeds aan de andere kant van de wereld van CA en ben er dol op. (Hoewel ik Lovelovelove California. 3 houdt van.)

Omdat dit wordt aangegeven als een chill vakantie, is er niet veel te doen, dus ik heb veel rennen (en veel eten). Ik heb een beslissing genomen om mijn lange run te doen als 2 back -to -back runs, omdat dat op de een of andere manier veel gemakkelijker voor mij is.

Gisteren: 16 mijl

Vandaag: 15 mijl

Ik heb op een gegeven moment een rustdag nodig, maar ik zit morgen in een vliegtuig en ik zal dan lui zijn.

De Dunkin Donuts -run van vandaag omvatte een donut. Ik denk eigenlijk niet dat DD geweldige gebakken producten heeft, maar ik ben dol op hun eiersandwiches. de volgende keer.

Eten is veel rommel geweest, veel salades en veel champagne.

Ik weet. Raar, maar goed.

We hebben gisteravond een diner van Fah-Iance gehad-kreeft! Ik heb thuis nooit kreeft gemaakt, dus ik was hier behoorlijk extatisch over.

Al het eten is deze week geweldig geweest, maar ik heb het dessert niet gekozen. Ik moest deze Scotchy Scotch Ben & Jerry’s ijs geïnspireerd door Anchorman hebben, maar het was niet erg goed. Het is bedoeld om butterscotch te zijn en ik graaf het gewoon niet (maar ik ben geen karamel persoon, veel meer chocolade).

Omdat ik in dessert faalde, deed de groep me dit doen in Walmart. Dat, of ik smeekte iemand om een ​​foto van mij te maken en ze waren ongelooflijk beschaamd.

(Runeatrepeat op Instagram)

Nu moet ik je vertellen hoe ik dit weekend bijna stierf …

Vrede uit de hemel:

We gingen kanoën in Fishating Creek. Ik was nooit kanoën geweest, alleen kajakken, dus ik was gericht op het niet kantelen en lette niet op wat voor me voor was.

Toen schreeuwde iemand onverwacht: “Er is een alligator ideaal voor je!” Ja. Er was echte, live, hongerige (ik neem aan dat ik altijd honger heb) Gator!

En ik maakte de F gek.

Gelukkig, die bang hem en hij is verhuisd (ik neem ook aan dat Kashiwa Reysol Thuisshirt het een kind was omdat ik degene ben die dit verhaal vertelt, zodat ik onderdelen kan toewijzen).

Uiteindelijk zagen we een paar veel meer alligators en het was eng! Ik overleefde, maar het was aanraking en ging daar een beetje heen. WEW.

Leuk weetje: ik moest Ben’s schoenen dragen omdat ik niet wilde het risico lopen mijn hardloopschoenen nat of gegeten te krijgen door de Gators.

Het einde.

Vraag: Heb je ooit een alligator in de natuur gezien?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf hiervoor kiezen:

Grappige Valentijnsdag voor hardlopers – Delen op Olympique Marseille Thuisshirt Instagram, Facebook of Tiktok!

Grappige Valentijnsdag voor hardlopers – Delen op Instagram, Facebook of Tiktok!

De beste grappige Valentijnsdag voor hardlopers om te delen op Instagram of Facebook. Deel met je hardlopen beste vriend en

Rennen op Marco Island Florida 2021

Rennen op Marco Island Florida 2021

Waar te lopen op Marco Island Florida. Running ideeën voor reizen en strandtochten in de zomer. Stade Rennais FC Thuisshirt Florida Run Blog en

Valentijnsdag voor lopers – Grappige memes voor Instagram

Valentijnsdag voor lopers – Grappige memes voor Instagram

Valentijnsdag memes voor lopers. Grappige kaarten voor 14 februari voor je hardloopmaatje of partner. Deel op Instagram A

Lexus veter -halve marathonresultaten en kortingscode voor volgende racesLexus veter -halve marathonresultaten en kortingscode voor volgende races

Lexus veter -up Irvine Half Marathon 5K resultaten. Race Samenvatting Natuurlijk Finish Line en Race Course in Zuid -Californië.

Instagram Live-Q & A-sessie en ander plezier op de vlucht!

Instagram Live-Q & A-sessie en ander plezier op de vlucht!

Hallo! Hoe gaat het? Ik wilde gewoon inchecken en zeggen hallo … Hallo! en update je over de huidige hardlopen en eten gaande

Stuur noods en voedselvakanties voor week van 6 oktober

Stuur noods en voedselvakanties voor week van 6 oktober

Dat is heet. Vandaag is National Noodle Day! Nu verlang ik naar ramen !! De voedselvakanties voor deze week zijn: Sun – National No

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.