door Geoff Roberts

6e plaats, Roelly Winklarr

Dit was een veel verbeterde reolly van de Olympia, veel met name bij het voordoen. In mijn ogen versloeg Roelly duidelijk Evan bij de voorkeur, hoe helaas ook terugkwam op de nachtshow met zichtbare buikuitzetting en verbannen hem naar de zesde plaats. Wolverhampton Wanderers Thuisshirt Roelly had onbetwistbaar de allerbeste armen en vele gespierde schot in de show en heeft nog steeds de toekomst om een show te winnen van dit kaliber, verondersteld dat hij zijn buik beter controleert.

5e plaats, Evan Aston Villa FC Thuisshirt Centopani

Evan zag er goed uit, zoals gewoonlijk, desondanks waren de enorme verbeteringen die we verwachtten er niet waren. Dat gezegd hebbende, Evan heeft zijn hele achterkant aanzienlijk verbeterd. Dit was verreweg het allerbeste dat hij ooit in de achterste dubbel- en ruglat -spread is geweest. Aan de voorkant was zijn buik gewoon enigszins afleidend, evenals zijn benen bleven overschaduwd door zijn kolossale bovenlichaam. General, zijn toestand was uitstekend, evenals een situatie zou hem kunnen hebben geproduceerd om een gebied op of neer te zetten, afhankelijk van wat u verkiest.

4e plaats, Cedric McMillian

Dit plaatsen is echt de enige waar ik het persoonlijk niet helemaal mee eens was. Buiten een klein gebrek aan quad sweep, was het lichaam van Cedric ronduit onberispelijk. Terwijl Cedric tegen een gebrek aan sweep vocht, vocht Justin Compton tegen een uitgewassen, mild opgeblazen buik. Ik heb persoonlijk het gevoel dat de onderste van die twee kwaden absoluut de gecompromitteerde sweep van Cedric is. Om nog een stap verder te gaan, was het heel eenvoudig om ook een situatie te maken voor Cedric String Branch. Branch is al het respect in de wereld waardig, en dan sommigen, maar zijn lichaam ontbreekt ernstig aan. Branch vs Cedric was de belichaming van het eeuwenoude ‘appels versus sinaasappels’ adagium. Cedric’s achterste dubbele biceps veroorzaakte Lee Haney Nostalgia en zijn Arnold-achtige poseerroutine was net zo passend als ik ooit heb gezien.

3e plaats, Justin Compton

Toen Justin het podium opliep, was het onmiddellijk weggelaten dat hij problemen had met het beheersen van zijn buik, totdat hij zijn voorste dubbele biceps omhoog gooide en zijn armen de gigantische Arnold -poster achter hem overschaduwde. De armen van Justin en Delts waren zowel werelds als zijn rug dubbele biceps zo nootachtig dat je je hoofd als een katachtige tv -tv kantelde. Dat alles gezegd hebbende, zijn gebrek aan buiksletheid was ook veel voor mij de verleden met betrekking tot het verkennen van Cedric. Justin is nog steeds de toekomst van de sport die veronderstelt dat hij verholpen wat zijn buikproblemen veroorzaakte.

2e plaats, Branch Warren

Wat kan ik zeggen over Branch? Deze man is een echte badass en krijger in alle zin van deze woorden. Tak was aanzienlijk naast uiterst geconditioneerd. Branch is de enige bodybuilder die zowel zichtbare tranen als verwondingen kan hebben, maar toch je langs hen laten kijken door de methode van zijn betonachtige uiterlijk. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur heeft Branch misschien zijn 3e Arnold traditionele titel op deze nacht gewonnen. Hij was dat, bij gebrek aan een veel beter woord, Knarly.

1e plaats, Dexter Jackson

Ik heb het gevoel dat Dexter groter was en veel beter was dan hij was in de Olympia, zij het gewoon een tikkeltje soepeler. Als ik nu een tikkeltje vermeld, geef ik een itty bitty bit aan. Hij heeft zijn buik misschien beter beheerd, maar het was verwijderd dat hij zich inspant om dit te doen, Athletic Bilbao Thuisshirt evenals omdat zijn buik geen probleem was. Dexter is echt een legende en ik ben dankbaar dat ik deze tijdloze vraag in Columbus kon zien maken.

Andere notabelen …

Brandon Curry zag er geweldig uit. Zijn buik is niet bestaan, evenals zijn hele bovenlichaam lijkt alsof het direct uit een stripboek is.

Ik had persoonlijk Toney Freeman veel hoger. Zowel zijn armen als benen waren een beetje naar beneden, maar dat was vooral omdat hij zichzelf neerhaalde naar wat een paar van zijn beste conditionering tot nu toe was. Zijn buik was minuscule en zijn poseren waren misschien de allerbeste in de show.

Leave a Reply

Your email address will not be published.