Hoi! Ik heb vandaag een opmerkelijke weggeefactie van Fitcode. Maar laten we het eerst hebben over hardlopen en dingen …

Vanmorgen heb ik een eenvoudige 4 mijl schudden, evenals 21 -daagse reparatie Pilates. Dit is niet mijn favoriete training in de serie, maar het is geweldig om het te blijven wijzigen. Ik voel het gewoon niet ‘werken’. Ik weet zeker dat het mijn type is dat ontbreekt.
Mijn nieuwste video’s

Mijn mooie andere helft in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Mijn mooie andere helft in de Pysch Ward: een memoires
Door Mark Lukach

Audioboekevaluatie van het allerbeste verkochte memoires uitgebracht 2017.

Is het een geweldige luisterbeurt?
Ik deel een snelle evaluatie van het boek aangeboden op Audible.

Van Amazon:

Een hartverscheurende maar hoopvolle Sanfrecce Hiroshima Thuisshirt memoires van een jong huwelijk dat wordt opnieuw gedefinieerd door psychische aandoeningen en bevestigt de kracht van liefde.

Mark en het leven van Giulia samen begonnen als een sprookjesachtige romantiek. Ze vielen op achttien, trouwden om vierentwintig en begonnen kort daarna hun droomleven in San Francisco. Toen Giulia echter zevenentwintig was, ervoer ze een beangstigende en onvoorziene psychotische pauze die haar bijna een maand in de psychiatrische wijk belandde. Op een dag was ze zowel dynamisch als goed aangepast; De volgende, ze was zowel waanvoorzieningen als suïcidaal, ervan overtuigd dat haar geliefde niet veilig was.

Vraag:
Naar welk boek of podcast luister je nu ??

Waar zou ik nu naar moeten luisteren?!

Links naar het boek en andere evaluaties zijn op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 31 seconden

Volgende
Onorthodox boek en Netflix -evaluatie
07:28

Live
00:00
08:21
05:31

Voordat ik ging rennen had ik wat watermeloen. Ik heb alles laten verdwijnen, behalve één zaadje dat ik later ontdekte …

Het was een korte run, maar ik deed deze prachtige bloem terwijl ik daar was. Het was zo helder en levendig – deze foto doet het niet recht.

Onlangs bij Trader Joe’s vond ik deze Sacha Inchi -zaden. Ze zagen er erg fascinerend uit en de voedingsstatistieken zijn best goed!

Redelijk vergelijkbaar met andere noten …

Hier is de voedingsinformatie voor amandelen om te vergelijken:

Maar ik geloof niet dat ze zo groot zijn als amandelen (of cashewnoten). Ze zijn in zekere zin een beetje krijtachtig? Ik bewaar echter mijn noten in de vriezer om ze nog knapperiger te maken, dus misschien na een tijdje daar zal het een beetje meer mijn jam maken.

In ander willekeurig snacknieuws – ik wenste Hominy, dus ik kocht wat. Het is alleen beschikbaar in belangrijke blikjes!

Vegas wil ‘hallo’ in zijn eigen ‘Ik negeer je negeren, maar ik wil dat je begrijpt dat ik je negeer’ manier …

Fitcode -weggeefactie

Fitcode is een DNA-test die uw genen analyseert die zijn bepaald als beïnvloeding van bepaalde fitnessgerelateerde reacties, zoals wat u kan helpen bij het toenemen van de productie van testosteron. Het kan u precies vertellen hoe snel u herstelt van een moeilijke training, als u mogelijk veel beter geschikt bent voor uithoudingsvermogen versus Power -oefening, details over uw gewrichten en meer.

Ik denk extreem aan mijn gezondheid, fitness, genezing en pre-discussie voor specifieke sterke en zwakke punten in mijn lichaam, dus ik ben heel blij om te zien wat de test zegt.

Ik geloof dat ik een geweldig concept heb van precies hoe mijn lichaam reageert op uithoudingsinstructie versus explosief en precies hoe het herstelt van lichaamsbeweging, maar ik ben benieuwd of mijn Fitcode -rapport die vermoedens zal verifiëren. Ik ben ook nieuwsgierig naar de informatie over de metabolisme – vooral met mijn schildklierproblemen, ik vermoed dat Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt het een beetje traag is. (Over trage metabolismen gesproken, deze informatie zou een deel van de hele taart van informatie zijn die mijn lichaams-/schildklierproblemen is.)

En ik waardeer dat de brief die de resultaten omvat je eraan herinnert dat genen een uitdaging zijn en dat dit een nieuwe wetenschap is – dus het is niet ideaal en het definieert je niet. Het kan u echter een concept bieden van waar u uzelf kunt pushen en waar u uzelf wat meer zou moeten koesteren.

Voorbeeld van resultaten (niet de mijne):

Dit is mijn kleine profiel. Ik moet 30 seconden met mijn wang zwakken, deze in een speciale tas plaatsen en het vervolgens naar hen afmail.

Fitcode heeft één RER -bezoekers ingesteld om Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt hun eigen genetische fysieke fitnessbeoordeling te krijgen!

Open voor inwoners van de aarde (ik stuur de prijs naar u, maar u moet mogelijk extra verzending betalen als u buiten de VS bent).

Sluit 10/16/16 12pm PST. Laat een reactie achter op deze publicatie om in te voeren.

Vraag: Gelooft u dat uw lichaam veel meer vatbaar is voor sprinten of uithoudingsvermogen?

(Als u niet in de wedstrijd wilt gaan, kunt u dat gewoon opmerken in de opmerking.)

Fitcode -set aangeboden door orig3n. Alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

2Save

Delen is zorgzaam!

2
PinDeel

Tweeten

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Oktober doelen planner-vrije afdrukbare maandelijkse doelen instelling werkblad

Oktober doelen planner-vrije afdrukbare maandelijkse doelen instelling werkblad

Maandelijkse doelen voor hardlopen en fitness. Primair doel, maandelijks doel en kleine doelen die per week zijn gesteld. Totaal gratis afdrukbare doelen maand PL

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik eet in een dagvideo van een hardloper. Voedseldagboek van wat ik ook at op een dag ontbijt, lunch, diner en snacks. plus

Oplossing voor uw lopende zorgen B -video’s

Oplossing voor uw lopende zorgen B -video’s

Hallo! Nieuwe video nu op het RER Instagram TV -kanaal! Ik heb het opgesplitst in 2 video’s om het eenvoudiger te maken om de reactie te ontdekken

Assisted Stretching geeft me een zin

Assisted Stretching geeft me een zin

Algehele body stretch is een nieuwe geassisteerde stretching -service bij Massage Envy – ik heb een sessie van 60 minuten van top tot teen assi gedaan

Een golf van 6 voet afstand van je regionale monicaan

Een golf van 6 voet afstand van je regionale monicaan

Kun je rennen tijdens de coronavirus -uitbraak? Geestelijke gezondheid en welzijn Dilemma Tekstlijn 741741 evenals hulpbronnen voor huiselijk geweld voor T

Een deal met masker gebruiken terwijl u naar buiten loopt

Een deal met masker gebruiken terwijl u naar buiten loopt

Omgaan met masker om te rennen of naar buiten te lopen tijdens het uitbraak van coronavirus. Richtlijnen voor het gebruik van een masker van CDC. suggesties over be

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.