op UFC 207 tijd geeft aan dat er een onwettige knieën aan het hoofd van een geaarde Pools Voetbalelftal Thuisshirt tegenstander zijn, wat resulteert in een no-contest. Het volgen van de wedstrijd geeft aan dat hij een interview heeft verstrekt waarin hij een essentieel misverstand heeft aangetoond van de betekenis van gegrond zijn. Onder het zogenaamde ‘unified’ beleid van MMA mogen Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt deze misverstanden niet bestaan, omdat de betekenis al meer dan tien jaar vergelijkbaar is. Met het nieuwe jaar verandert dit echter op een gefragmenteerde manier.

Vorig jaar stemden de grote meerderheid van de associatie van bokscommissies en strijdlustige sportleden om de uniforme regels te upgraden. Een tijdsbestek van 1 januari 2017 werd overeengekomen om de wijzigingen in te brengen. De wijzigingen omvatten een upgrade van de beoordelingscriteria van MMA, waardoor hielaanvallen naar de nier mogelijk zijn, waardoor het reiken naar een tegenstanders een open hand en veel verbiedt en veel met een open hand en veel van belangrijker nog, het opnieuw definiëren van geaarde jager.

Het wijzigen van de aangeven aan een gegronde concurrent is cruciaal omdat het definieert wanneer het legaal is om te schoppen en het hoofd van een tegenstander te knie. De nieuwe definitie is echter niet (en zal waarschijnlijk niet zijn) in alle rechtsgebieden omarmd.

Zoals Marc Raimondi meldt: “New Jersey, Ohio, Missouri, Colorado, Virginia, Maryland en South Dakota behoren tot de specificaties die het nieuwe beleid niet volledig zullen omarmen, volgens gegevens verzameld door het ABC dat is verkregen door MMA -gevechten. Texas stemt pas in maart over het beleid. Nevada zal “mogelijk” Yokohama F. Marinos Thuisshirt stemmen over de beleidsaanpassingen in januari, volgens uitvoerend directeur Bob Bennett. ”

Mijn eigen rechtsgebied, British Columbia, is wettelijk verbonden met het beleid van New Jersey, dus BC is waarschijnlijk nog een jurisdictie die de nieuwe regels niet zal aannemen.

Kortom, bij de nieuwe jaarjagers moeten zowel coaches als managers zich bewust zijn van het rechtsgebied waarin ze zich bevinden en het op zijn plaats bevinden. Het beleid voor MMA was nooit echt ‘verenigd’, maar toch zullen ze nu veel meer gefragmenteerd zijn dan in vele jaren.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

ABC revisie revisie “gegrond” concurrent betekent in de hoop echt RuleJuly 30, 2019 te realiseren
ABC hanteert een upgrade naar MMA’s Unified Rulesaugust 2, 2016 met 7 opmerkingen
ABC Polics Committee Referentie -wijzigingen in het uniform beleid van MMAfebruary 19, 2016 met 1 commentaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.