Veel atletische afdelingsfunctionarissen geloven dat wat ze horen met de media van farmaceutische zaken die River Plate Thuisshirt hun voorraad hypnoteren en de administratie bidden voor een wonder .

Een vaccin komt eraan, zo gaat de theorie. Op het minst kunnen instellingen atletiek in het voorjaar organiseren. Of kunnen ze?

Er zijn echt twee delen van de vraag. Ten eerste, wanneer is een vaccin klaar? Ten tweede, wanneer kan het worden verdeeld? evenals terwijl een vaccin in de winter kan worden voorbereid. De tweede zorg is veel moeilijker om te beantwoorden, met name de vereiste om tientallen miljoenen risicovolle mensen te beveiligen, zoals gezondheids- en welzijnszorgmedewerkers, ouderen en mensen met comorbiditeiten. College -stagiairs zijn voorbestemd om vrij ver die lijst te herfst.

Jesse Goodman – de voormalige hoofdwetenschapper bij het voedsel en de medicatiebeheer – vertelde de Atlantic () vorige week dat “” Zelfs wanneer een vaccin wordt geïntroduceerd, geloof ik dat we een aantal maanden van aanzienlijke infectie of op zijn minst gevaar zullen hebben van infectie om vooruit te kijken. ‘

Stagiairs van de universiteit zullen pas op zijn vroegst worden gevaccineerd

Het probleem ligt in de logistiek van de implementatie van een vaccinatieprogramma. Meestal moet een leger van mensen worden getraind om het vaccin te beheren, wat niet weinig prestatie is. Bovendien vereisen sommige vaccins ‘twee doses; Het allereerste stelt het immuunsysteem voor, waardoor de tweede een sterkere immuunrespons kan veroorzaken, ”aldus de Atlantische Oceaan. Dan zijn er ook moeilijkheden met betrekking tot de opslag van het vaccin.

Zoals hierboven benadrukt, is het afbakenen van wie het vaccin in eerste instantie krijgt een verpakte propositie. Emily Brunson, een antropoloog bij Texas specificeert de universiteit die vaccins bestudeert, merkte op dat “er veel methoden zijn dat dingen verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd.” Het magazine voegde eraan toe dat “tijdens een voorlopig tekort, deze beslissingen oneerlijk kunnen aanvoelen-vooral voorzien van spanningen die eerder in de pandemie werden geplaatst toen zowel de rijken als de populaire COVID-19-tests kregen, terwijl gewone mensen werden afgewezen bij klinieken. . ”

Moeten universiteitsatleten, die geleidelijk worden behandeld als deskundige atleten, naar voren stappen? Het is onwaarschijnlijk.

“Voor alle onzekerheden die voor een Covid-19-vaccin blijven, waren een aantal Celta de Vigo Thuisshirt professionals klaar om één voorspelling te doen,” vervolgde het tijdschrift. “Ik geloof dat de bezorgdheid die eenvoudig te reageren is, is, gaat dit virus verdwijnen? Evenals de reactie daarop is, nee, verklaarde Ruth Karron, de directeur van het Center for Immunization Research Study aan Valencia Thuisshirt de Johns Hopkins University. Het virus is al zo wijdverbreid. Een vaccin kan nog steeds ernstige gevallen verlichten; Het kan Covid-19 veel gemakkelijker online maken. (Maar) het virus is waarschijnlijk hier om te blijven. ”

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.