Ik werd vanmorgen al vroeg wakker en vroeg voor de run met Redlands Half Marathon. Het is ongeveer een uur ten noordoosten van mij en ik had niet vooraf geregistreerd, dus ik was een beetje angstig om er op tijd te komen.

Gelukkig was er geen webverkeer en een soepele rit.
Mijn nieuwste video’s

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Meer video’s

0 seconden van 12 minuten, 7 seconden

Volgende
Marathon training dag 2
01:45

Live
00:00
08:21
12:07

Maar ik heb een grote verrassing voor je …

Op het laatste moment koos Ben ervoor om de 5K te doen! Hij heeft getraind voor zijn allereerste 5K, maar is de laatste tijd afgebroken, dus we hebben nooit een doelrace gekozen. Hij heeft de bank technisch gezien niet voltooid tot 5K -programma, maar wilde ervoor kiezen!

Dus vanmorgen zat vol met dubbel genot en het dubbele van de pre-race kriebels!

Toen we eenmaal waren geregistreerd, ontdekte ik Bobbi en haar vrienden Suzy en Jackie. Ik ben in het verleden met deze vrouwen rennen en was buitengewoon blij dat ik voor de dag vrienden had.

De Redlands Half Marathon is extreem erg heuvelachtig. Naast Bobbi waarschuwde me dat het onmogelijk is voor PR hier voor PR hier. Ik herkende FC Utrecht Thuisshirt niet precies hoe waar dat dat was tot later, maar koos ervoor om gewoon met de vrouwen te rennen en er te genieten ervan!

Bobbi is een echt hardcore hardloper. Ze won deze race vorig jaar (!) En rijdt deze heuvels altijd, zodat ze niet herkende dat ze me vermoorden net zo goed als ik slechte woorden in haar geloofde tijdens het rennen.

Maar ik geloof dat we zelfs sinds ik haar in TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt de regen in San Francisco in de regen liet rennen en het was echt belachelijk.

Ik voltooide met een tijd van 1:52:56 en was gewoon blij dat ik nog leef. De heuvels doodden me en irriteerden ook mijn knie. Ik liep zelfs op een gegeven moment op een moordende berg en een paar assistent -stations, dus ik zou blij moeten zijn dat mijn tijd niet erger is. Mijn knie en ik kom misschien niet terug naar deze race volgend jaar.

In veel interessanter nieuws rende Ben de hele 5K !!! Tot vandaag was hij zijn langste run ongeveer 2,3 mijl – en het was een run/wandeling. Hij nam geen enkele pauzes en deed zijn allereerste 5K in 33 minuten !!! Ik ben zo blij met hem

Omdat hij na de race op me moest wachten, ging hij naar Stade Rennais FC Thuisshirt CVS en kreeg hij wat eten na de race. Natuurlijk, je eisen dit spul niet na het runnen van een 5K, maar de waarheid is dat hij dit waarschijnlijk heeft gegeten als hij alleen maar de race aan het specteren was, dus de waarheid die hij liep is geweldig.

Omdat we in Redlands waren, belde ik mijn BFF Cindy, die in Palm Springs woont om te zien of ze een bezoeker wenste.

Blijkt dat ze sowieso naar het westen ging, net zo goed als we tevreden waren voor het ontbijt!

We hebben een willekeurig diner geselecteerd voor het restaurant Freeway Redlands huisgebied

Terwijl we op hen wachtten, dronk ik 4 kopjes koffie. Nu probeer ik deze publicatie op te typen en oncontroleerbaar te schudden.

Mijn favoriete lunch na de race is een sandwich met tonijn met friet of uienringen.

De uienringen moesten sterven, het beslag was perfectie.

Mijn favoriete ontbijt na de race is pannenkoeken. Ik had allebei. Nou, ik heb Ben onder druk gezet om de pannenkoek met mij te delen en hem te laten domineren.

Ons laatste minuut eetbedrijf – zowel Cindy als Jim

Mijn typische eetbedrijf, Ben.

Toen gingen we naar Orange County. Het is mooi vandaag! Ik heb echt blij met de rit.

Ben en ik heb een roadtrip georganiseerd voor volgend weekend, evenals deze Lil ’Day Trip maakte me er buitengewoon enthousiast voor

Ik ben niet PR, maar het was de moeilijkste en vele heuvelachtige race die ik ooit heb gedaan! Dus ik ben blij met mijn tijd.

Ik hoop dat je een fantastische dag hebt!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.