Hoi! Hoe is het? Klaar om te klinken in het nieuwe jaar? Klaar om te slapen in het nieuwe jaar ?? Ander??? Ik heb dit jaar een aantal grote stops gehad. Eigenlijk heb ik de afgelopen 24 uur een aantal grote stops gehad! Laten we gewoon alles uit de weg staan ​​om uit de weg te werken, Servisch Voetbalelftal Thuisshirt zodat we kunnen praten over overwinningen.

Eerst. Gisteravond bekeken ik tv bij mijn ouders terwijl ik op mijn laptop werkte. Ik stond op om een ​​snack te krijgen (uiteraard) en zette mijn lapper neer op de afstandsbediening. Toen kwam ik hierop terug:
Mijn nieuwste video’s

Runnen suggestie Flamengo Thuisshirt blijf gezond tijdens de covid19 -uitbraak
Suggestie uitvoeren om gezond te blijven tijdens de uitbraak van coronavirus. Kun je rennen en naar buiten lopen tijdens het verblijf thuis bestelling? Hier is een aanwijzer om u te helpen voorkomen dat u uw gezicht aanraakt …

Meer video’s

0 seconden van 2 minuten, 25 seconden

Volgende
Marathon training dag 4
01:21

Live
00:00
08:21
02:25

Hmmm … wat is … oh nee. Ik stond op het punt een porno te kopen bij het huis van mijn ouders?!?!? !!! WTH.

Ik rende dramatisch door de kamer, omdat ik het grappig vond en nu werd gehyped van mijn eerder besproken snack.

Toen, net toen ik in bed kwam, begon het beëindiging alarm af te gaan. Het was zo luid en bang voor de rotzooi van me omdat ik op het punt stond om in slaap te drijven en niet thuis in mijn eigen bed lag en wat nachtkant had genomen.

Omdat ik de leiding had, stond ik op een stoel en drukte op de knop om het te stoppen.

Maar toen gebeurde het opnieuw. En Matt zei dat dit eerder gebeurde en het bleef verdwijnen en ze konden het niet stoppen. Dus de laatste keer dat ze het in de oefenruimte plaatsen onder een heleboel dekens. Nou, dat zou niet voor mij werken omdat ik een lichte slaper ben. Dus ik dacht dat we de batterij gewoon uit zouden moeten zetten.

Maar het ding zou niet uit elkaar komen! We hebben geprobeerd te draaien en te draaien en te nieuwsen open, maar nee. We boog een botermes om het open te krijgen.

En na enkele uren* van bestrijding met deze tranveryster van het trommel van de trommel, vertelde ik Matt dat we het gewoon zouden moeten breken. En zelfs dat was een uitdaging !! (*Oké, misschien geen uren maar minstens 4 minuten.)

Eindelijk hebben we het open genoeg gebroken om de batterij uit de weg te duwen.

Maar in plaats van me te bedanken voor het redden van haar kind van permanent gehoorverlies, heeft mijn moeder me laten weten dat het beëindiging Palmeiras Thuisshirt alarm werd verwacht dat het een van degenen was die gedurende 10 jaar gegarandeerd was en het was amper 1 jaar oud. Whelp. Nu vertel je het me.

Gelukkig zijn beëindigen alarmen te koop bij Costco. Je zou er ook een moeten krijgen. Misschien heeft dit hele debacle plaatsgevonden, zodat ik u eraan kan herinneren om uw beëindig alarm te controleren. Zie je mam? Wees niet boos. Het is voor een goed doel.

Maar ik werd wel gestraft in de vorm van Vegas Barfing op het bed terwijl ik weg was. Wat een klootzak.

In Food News … Ik heb een enorme legendarische schandelijke salade gemaakt voor een late lunch.

En toen ging ik naar de supermarkt waar ik de opties voor de notenboter doorzag. Ik heb geen PB of amandelboter of magische bonenstalkboter nodig … maar ik zie graag wat er nieuw is. En ik vond deze PB uit Australië die is gemaakt met loper -noten.

Wat zijn loper -noten? Ik zou ze moeten eten voordat ik ren? Nadat ik ben rennen? Maken ze je een betere hardloper?

Voordat we het hebben over het uitvoeren van doelen voor 2017…. Heb je aan je overwinningen gedacht voor 2016? Wat heb je bereikt? Wat kun je van het jaar leren? We zullen het de volgende keer over de hoogtepunten hebben!

Vergeet niet uw beëindig alarm te controleren! Want als je een beëindiging bij je thuis hebt en mijn moeder ontdekt dat ze gaat zeggen dat ik haar alarm verbrak, was zinloos en dan zal ik geaard worden of zoiets. Bedankt.

Vraag: Ben je net zo verteerd bij Costco als ik?

Moet ik loper -noten proberen? Heb je ze geprobeerd?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.