Hallo! Hoe gaat het? Heel erg bedankt voor alle liefde en opmerkingen op mijn Boston Marathon -video! Het is nogal lang, maar dat geldt ook voor 26,2 mijl.

Ik val helemaal uit elkaar in het leven.
Mijn nieuwste video’s

High Achiever Everton FC Thuisshirt – Good Listen Book Review
High Achiever door Tiffany Jenkins Book Review. Snelle overzicht van het nieuwe memoires van het dubbelleven van een drugsverslaafde. gelezen door de auteur.

Eenvoudig boek om naar te luisteren tijdens het rennen, eten of wat mensen ook doen.

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 12 seconden

Volgende
Mijn lieve partner in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Live
00:00
08:21
06:12

Ja. Ik ga dat gewoon neerzetten. Het voelt een beetje als een gewicht om daar gewoon mee te leiden. Daarom ben ik een fan van therapie en overdeling. Als ik gewoon zeg: “Hé! Kijk naar al deze dingen die het mis hebben met mij … “Dan maak ik me geen zorgen over andere mensen die erop wijzen.

Soms heb ik het samen, soms ben ik een puinhoop. Ik zou zeggen dat het 80/20 is, net als mijn dieet (maar tegenover).

Mijn dieet is: 80% gezond. 20% donuts.

Mijn leven is: 80% een puinhoop. 20% goed aangepaste volwassene.

Maar ik heb veel geluk dat ik in Zuid -Californië woon en ik heb een geweldig gezin en 2.3 vrienden en ging naar de universiteit en heb ergens wonen en een kat hebben en kunnen rennen en naar China en Panama zijn gegaan en een heleboel andere plaatsen en Ken God en heb de meeste van mijn teennagels en …

Vandaag wil ik me gewoon concentreren op de goede dingen – zoals rennen en eten. Dat zijn goede dingen die me gelukkig maken!

Vanmorgen was ik weer aan het rennen …

Toen ik thuiskwam, deed ik een 21 -daagse fix -training – ik kies meestal gewoon wat ik voel. Toen maakte ik me klaar om te gaan en een groene smoothie te maken voor de weg.

Ik ging wat tijd doorbrengen met mijn nichtje. Weet je nog toen we onze confetti -ei -jacht deden? Nou, mijn Sil zei dat ze AS Roma Thuisshirt de volgende dag wakker werd en vroeg of we nog een eierjacht konden doen. hou ervan.

Ik ging er helemaal over om en scoorde nog een paar pakketten plastic eieren uit de 99 cent -winkel op klaring (ik denk dat ze 50 cent waren!). Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt Ik bracht ze over en liet haar helpen om hen te vullen met Cheerios. Ze plaatste voorzichtig 1 Cheerio in elk ei en gaf het vervolgens aan mij om te sluiten.

Toen verbergden we hen om de beurt en vonden ze in de achtertuin.

Lola is hun pup. Ze is zo energiek en speelt op als een professional – maar de bal hangt na een tijdje nat met haar kwijl. Ze hebben een van die legitieme greep nodig en schep dingen om met haar te spelen (we gebruikten een make-shift-primeur).

Ze had uren en uren eierenjacht kunnen spelen, maar we moesten het eindelijk naar binnen brengen omdat een van ons een snack nodig had (ik).

Oh! En ik kreeg dit shirt als een geschenk van Advocare! Ik draag meestal geen zwarte shirts, maar ik wilde het trots hebben omdat ik het heb verdiend. Ik kreeg het als erkenning voor het aanmelden van een bepaald aantal nieuwe voorkeursklanten bij het bedrijf. Ik graaf het omdat ik graag kortingen delen – en dit is nogal de enige manier om korting op Spark te krijgen.

Preferred klant = u meldt zich aan voor een eenmalige vergoeding $ 19,95 en ontvangt 20% korting op alle Advocare -producten voor een jaar. Bovendien wordt het geleverd met een variëteitspakket, zodat u kunt bekijken welke smaken u leuk vindt.

Ik wou dat ze altijd variëteitspakketten verkochten! Ik denk dat ik ga grotten en gewoon de watermeloen vonk bestel, omdat verschillende mensen hebben gezegd dat het goed is!

Hoe dan ook. E -mail mij op RuneAtrepeat op gmail.com als u vragen hebt over het aanmelden als een voorkeursklant, distributeur of zowat de producten in het algemeen.

Ik ben een grote fan van de vonk (de hele tijd), rehydratatie (na het rennen), O2 Gold (voordat ze rennen) en slaapwerken (dit is om ‘s nachts af te sluiten).

Oké … terug naar hardlopen en eten en bloggen …

Ik maakte een salade en pakte een perfect rijpe avocado uit hun koelkast om ermee te gaan. Mijn kleine persoon vertelde me: “Dat is voor papa’s ontbijt”. Ik zei haar dat ik hem moest vertellen dat ik het heb genomen.

Ik ben papa’s zus en dat betekent dat we elkaars eten kunnen stelen. Het maakt deel uit van de deal / een deel van mijn vergelding voor alle keren dat hij iets zou likken, dus ik zou het niet opeten. Oké, ik heb dat deel weggelaten, maar dat zal ze snel uitzoeken omdat ze onderweg een broer of zus heeft! Daarom heb ik ‘H’ -naam ideeën nodig – voor een meisje.

Het was een heel leuke kleine tijd en we lezen boeken en speelden Hide-N-SEEK totdat ik naar huis ging. Er was geen verkeer op de terugweg !! Dat is een soort Kerstmis California Miracle !!

Ik heb ontbijt voor het avondeten, maar geen leuk ontbijt zoals wafels. Ik maakte eieren en bedekte het met tonnen hummus.

“Zet hummus op alles.” – Monicaans

En ik ben nog steeds geobsedeerd door popcorn. GEOBSEDEERD.

Het komt omdat ik Mexicaans ben en mijn voorouders veel maïs hebben gegeten of omdat al mijn grappen oubollig zijn.

Vegas is geobsedeerd door alles op te zetten. Hij probeerde in de droger te springen toen de kleren nu klaar waren! Niet cool. Ik maakte een foto maar schoot hem daar vervolgens weg.

VRAAG: Heeft u “H” -naamsuggesties?

Waar ben je deze week geobsedeerd door ??

Me: Popcorn. Fruit Punch Spark. (Ik heb ze de meeste dagen samen.) Controleer op de puistgroeien op mijn voorhoofd.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Late Pasen Confetti Egg Hunt

Late Pasen Confetti Egg Hunt

Running Blog Easter Egg Hunt. Tips voor een leuke confetti -ei -jacht met mijn zeer roodharige gouden retreiver en audio

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Hallo! Hoe gaat het? Gewoon inchecken met mijn favoriete hardlopen en eten vanaf dit weekend! Wat ben je van plan? Eerst

Weekend hardlopen en eten updates

Weekend hardlopen en eten updates

Hallo! Hoe gaat het? Ik heb een snelle samenvatting van de hardlopen, eten en … herhalen van dit weekend. Oh, en ik eindelijk lietene

Gewichtsverlies, watermeloen en weekendupdates met Diego

Gewichtsverlies, watermeloen en weekendupdates met Diego

Hoe je van jezelf kunt houden terwijl je jezelf verbetert. Lichaamspositiviteit terwijl u afval of achter een doel aan gaat. Tips over hoe

Aankondiging: ik heb besloten mijn eieren te bevriezen

Aankondiging: ik heb besloten mijn eieren te bevriezen

Mijn eieren bevriezen. Ei -vriesproces en dag 1 mijn eerste afspraak om mijn eieren te bevriezen. Vruchtbaarheidsbehoud – wat ik

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn ochtendroutine op een rustdag van rennen. Wat ik doe, wat ik eet op een rustdag en andere BTS zonder hardloopdag

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.