De Amateur Mixed Martial Arts Championship Series#3 wordt geadverteerd om locatie te nemen op 22 februari en 23 bij Adrenaline MMA Training & Physical Fitness London Ontario.

Dit Amateur Mixed Martial Arts -evenement heeft banden met de Canadese ‘Observation Lid’ van de wereldwijde gemengde Martial Art Federation (de CNMMAF) met de evenementpromotor die aangeeft dat ‘na Ammacs 3 de Advanced League -kampioenen een gratis reis naar de CNMMAF Nationals krijgen in april in april “. Zo lovenswaardig als het is om een ​​nationaal kampioen in Amma te bekronen met als doel de sport te laten groeien en te strijden in een wereldtoneel, is een belangrijke zorg is dat een dergelijke gebeurtenis locatie in Ontario kan nemen zonder het wetboek van strafrecht te overtreden?

Onder Ammacs -regels zal de concurrentie worden bestraft door de Ontario Grappling Alliance. Er is hiermee één opvallend probleem; OGA Sanctioning doet niets om een ​​Amma -evenement te laten voldoen aan sectie 83 van het Wetboek van Strafrecht.

Zoals bezoekers van deze site weten, maakt sectie 83 amateur MMA illegaal. Provincies kunnen voorschriften of een bevel in de raad die dit verbod teniet doet, doorstaan ​​en precies uiteenzetten hoe gebeurtenissen rechtvaardig kunnen worden gehost. Vanaf vandaag heeft Gremio Thuisshirt Ontario nog steeds niet zo’n wet aangenomen. Bij afwezigheid van een dergelijke wetgeving kan de enige methode die Zuid-Koreaans Voetbalelftal Thuisshirt een Amma -evenement aan het wetboek van strafrecht kan naleven, is als het wordt vastgehouden “met de toestemming van de luitenant -gouverneur van de provincie in de raad of enige vorm van andere persoon of lichaam die hij of haar heeft gespecificeerd”.

Als u mijn woord niet wilt aannemen voor het gebrek aan wettelijke kracht van de OGA die u eisen, kijk dan niet verder dan Oga’s eigen petitie waarin de regering van Ontario wordt gevraagd hen de macht te bieden om Amma te beheersen. Met andere woorden, OGA kan geen toezicht houden op Amma -evenementen in overeenstemming met het wetboek van strafrecht en zij erkennen dit zelf en lobbyen bij de regering voor verandering.

Ik heb contact opgenomen met de regering van Ontario op tal van evenementen om hen te Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt vragen hun Amma -verbod teniet te doen, maar ze moeten nog handelen. Totdat Ontario hun sectie 83 bevoegdheden gebruikt om Amma -amateur -strijders te legaliseren, moeten een potentiële criminele vervolging op de achtergrond moe zijn (of de regering selectief de wetgeving afdwingt, is nog een kwestie). Ik juich inspanningen toe om de sport van MMA te laten groeien, maar dit moet niettemin binnen het wettelijke kader worden gedaan dat S-209 heeft verstrekt. Mensen die meer kansen zoeken om in Ontario te strijden, zouden er goed aan doen om hun MLA onder druk te zetten om de juiste wetgeving aan te nemen. Deelname aan AMMA -evenementen in de tussentijd is riskant en kan het wetboek van strafrecht activeren.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Zijn de Canadese Amateur MMA -kampioenschappen ontspoord? 10 februari 2014
Meer After Effects op de Canadese amateur gemengde vechtsporten scene – Grande Prairie annuleert Amma Events July 12, 2013in “Amateur MMA Law”
Opzettelijke blindheid blijft de reactie van de regering van Ontario op Amatuer MMAAPRIL 22, 2014in “Amateur MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.