De Chicago Marathon, de Long Beach Marathon en de halve marathon en vele andere races zijn dit weekend!

Ik heb om je vragen op Instagram gesteld en hier zijn de antwoorden! Veel succes voor iedereen die hardloopt en racen !!!
Mijn nieuwste video’s

Reis Jane Review
Reizen Jane draagbare urinoir review.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 1 seconde

Volgende
Marathon training dag 2
01:45

Live
00:00
08:21
08:01

nathycure_blog Hoe lang moet je wachten om je eerste halve marathon te draaien? Ik begon een jaar geleden te rennen en ik werd aanbevolen om nog een jaar te rennen voordat ik mijn eerste halve marathon gebruik, zodat ik blessures kan voorkomen. Wat vind je hierover?

Ik denk niet dat er een vaste regel is om te wachten voordat je een halve marathon loopt. Het hangt echt af van de persoon, hoe fit je was toen je begon te rennen, hoeveel tijd je erin hebt gestoken en hoe je lichaam reageert en verbetert.

Als je maar tijd hebt om twee of drie keer per week een paar mijl te lopen, duurt het langer om tot de halve marathon kilometerstand op te bouwen. Maar als u de tijd hebt om aan een trainingsplan te wijden, kunt u nu beginnen.

De beste manier om te zeggen of je klaar bent om te beginnen met training is of je in één sessie ongeveer 6 mijl kunt rennen. En die run laat je niet half dood op de grond. Dat is een goede plek om te beginnen, omdat een trainingsplan van 16 weken je daar waarschijnlijk op een lange termijn zal beginnen.

Als je bondsgevoelig bent, moet je misschien een beetje langer wachten en/of een langer trainingsplan gebruiken en geleidelijk worden opgebouwd op een manier die met je lichaam werkt.

Tonikalevyi’s runnen mijn allereerste halve marathon dit weekend (mijn eerste race ooit, eigenlijk!) En als je alle woorden van wijsheid zou kunnen doorgeven, wat zouden ze dan zijn? ?

Dit is spannend! Ja, hier zijn enkele tips voor je eerste race dit weekend …

1. Vertrouw op uw training. Al die kilometers en Zwitsers Thuisshirt hard werken en zweet (hopelijk geen tranen) hebben je voorbereid op de racedag. Je kan dit doen.

2. Rust. Dit is het moment om te rusten en al je energie voor de race te besparen.

De realiteit is dat je waarschijnlijk niet de avond voor de race niet goed slaapt. Dit is volkomen normaal. Ik heb altijd een slechte nachtrust voor een race omdat ik bang ben dat ik mijn alarm ga missen of zoiets!

Zorg ervoor dat je voldoende slaapt en rust voor de race. Loop niet de hele dag rond of ga plotseling worstelen of iets anders dat je gaat uitputten.

3. Wees voorbereid. Leg al je Chelsea FC Thuisshirt racedag kleding en uitrusting en brandstof de avond ervoor.

Maak een lijst met alles wat je nodig hebt in je tas. Plan uit wat je de avond voor en ochtend van de race gaat eten.

Hoe meer je van tevoren kunt voorbereiden, hoe minder stress het op je racedag zal zijn.

4. Veel plezier! Je loopt maar één keer je eerste race. geniet ervan!

Veel geluk!!!

Tonikalevyoh Nee, ik heb er nog een! Het is verondersteld om de racedag te regenen, en dwaas ben ik nooit in de regen rennen. Tips om in de regen te rennen?

Probeer voor de race droog te blijven door een poncho- of vuilniszak te dragen voordat deze begint. Wanneer de race begint te doen en in de prullenbak of uit de weg gooit.

Controleer het weer en kleed zich op de juiste manier. Alleen omdat het regent, betekent niet dat het koud wordt. Je wilt niet overdreven, want dat betekent gewoon meer natte kleren die je wegen. Probeer een hoed of vizier te dragen om de regen uit je gezicht te houden.

Neem een ​​Ziploc -tas mee als u van plan bent om met elektronica te draaien.

Runthenfoodfirst Half Marathon -tips? Ik doe een RNR en weet niet wat ik kan verwachten dat de muziek is. Neem ik een koptelefoon mee

Hoofdtelefoon bij een Rock N Roll -race is altijd een moeilijke oproep. Er zijn veel bands langs de baan. De livemuziek en menigten en andere lopers zorgen allemaal voor een erg leuke tijd. Maar er zijn momenten waarop je ‘tussen’ bands bent en geen muziek kunt horen.

Je kunt een koptelefoon meenemen en gewoon je muziek inschakelen als je het nodig hebt. Je kunt een koptelefoons overslaan en gewoon luisteren wanneer de livemuziek in de buurt is. Het is echt aan jou en hoeveel je muziek nodig hebt als je rent.

Kristyy815 Wat is uw brandstofstrategie tijdens een marathon? Ik gebruik mijn 1e in januari en weet niet hoeveel shotblokken ik aankan! En echte voedselsuggesties?

Ik voed elke 5 mijl. (Ik drink meestal zo meestal als ik kan.) Ik doe meestal 3 shotblokken bij mijl 5 en 10, een gel bij mijl 15 en vervolgens tussen mijl 18 en 22 profiteer ik meestal van wat er op de cursus beschikbaar is. Ik heb nog steeds mijn eigen extra gel voor het geval ik het nodig heb en speel het op het gehoor.

EVML07 Wat is de beste van de beste aanbeveling om blaren en huidirritatie op uw voeten te voorkomen voor halve marathon en marathonlopers? Blaren doden altijd mijn marathon -vibes

Zorg er eerst voor dat u de juiste maat en breedteschoen voor uw voet draagt. Koop dan wat sokken van hoge kwaliteit. (Ik hou van procompressie omdat ze dun en strak zijn en niet bewegen.)

Als je nog steeds blaren krijgt, moet je misschien Vaseline smeren naar je probleemplekken.

Bigmacdavis Hydratatie !! inW breng je water mee op lange trainingsruns? Planflessen langs de route laten vallen of het dragen van een fles is zo lastig! Bedankt!!

Mee eens zijn! Ik hou niet van een fles water of brandstofriem met waterflessen, tenzij ik echt moet. Ik probeer mijn routes te plannen, zodat ik om de paar mijl langs een waterfontein passeer. Ik doe ook een herhaalde lus indien nodig.

Bij langere runs is het gewoon onvermijdelijk en neem ik een flesje mee en ben van plan deze opnieuw te vullen. Als je echt een hekel hebt aan het brengen van flessen van water langs de route, is een geweldig idee. U kunt ook wat geld meenemen en een water of Gatorade kopen bij een tankstation.

Kaischnee eventuele extra tips om het maximale uit een @runrocknroll -helft te halen? Hoe zit het met in de regen?

Regene tips zijn boven.

Rock n Roll Half Marathons zijn zo leuk! De RNR -exposies zijn groter dan veel andere kleinere races, dus zet tijd opzij om het te bekijken. Maar vergeet niet om niet te veel tijd te besteden aan het rondlopen als je het kunt vermijden. U wilt proberen uw benen uitgerust te houden.

Rock N Roll -races zijn groot en er zijn veel mensen, dus de startlijn is druk. Geef voldoende tijd om aan te komen, parkeer en ga naar uw kraal.

Maak foto’s, geniet van de muziek en veel plezier !!!

Rivergrl69 Ik loop Long Beach Half Marathon voor mijn 2e keer en wordt mijn 8e halve marathon in twee jaar !!! Zo opgewonden!!!

Veel geluk!!!!

TNAI13 Chicago Marathon deze zondag. Mijn tweede marathon. Op zoek om de energie omhoog te houden en door de muur te duwen die ik vorig jaar heb geraakt. Echt, ik kwam tegen een muur.

Let op waar je gaat!!!

Kaylakrahn heupblessure en een half op de 16e. Wat zal ik doen?!?!?!

Hoe erg is het letsel ?? Uw halve marathon is 16 oktober? U kunt een ernstiger of langer Aston Villa FC Thuisshirt herstel riskeren als u gewond raakt. Het is moeilijk voor mij om zonder details te vertellen. Maar ik zou voorzichtig zijn. Je zou op de racedag 100% gezond moeten verschijnen als je echt een goede race wilt hebben.

Carrievier Heb je ideeën voor haar Up-dos die een halve marathon meegaan en er mooi uitzien? Het uitvoeren van de Las Vegas Rock N Roll en moet iets vinden.

Ik weet niet of dit ‘mooi’ is, maar ik gebruikte een hot broodjes insert voor de Disneyland 10K toen ik gekleed was als Assepoester en het duurde!

Sarah_haines.3 Chicago op zondag! Dit is mijn eerste marathon. Wat is het belangrijkste advies dat je kunt bieden aan een eerste timer ?? (afgezien van het niet te snel beginnen lol) bedankt!

1. Eet, drink, draag hetzelfde dat je hebt gedragen tijdens de training.

2. Rust op in de aanloop naar de race. Zorg goed voor jezelf in termen van voedsel, hydratatie en rust zodat je je geweldig voelt op de racedag.

3. Pas jezelf tempo. Blijf zelfverzekerd en houd je aan je tempo- en brandstofplan.

4. Veel plezier! Ik heb (nog) Chicago nog niet kunnen runnen, maar ik heb gehoord dat het een van de beste races in de VS is. geniet ervan! Denk aan de drukte en de andere lopers en alle ups en downs van je eerste marathon.

Veel geluk!

Mar_val77 Running the Brooklyn helft op zaterdag, hoeveel biertjes zijn op vrijdagavond te veel?

Het hangt ervan af, wil je PR in ‘De meeste bieren dronken voor een race?’ Of PR in de eigenlijke race ??

Ik zou niet meer dan 4 zeggen. Maar dit komt van het meisje dat nog steeds in het verleden van de avond ervoor zoemde van de avond ervoor naar een race of twee …

Vraag: Tips op het laatste moment om toe te voegen?

Heb je vragen voor mij?

Laat ze achter in de reacties of e -mail me op runeatrepeat op gmail dot com

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Irvine Half Marathon Resultaten en Mud Run?

Irvine Half Marathon Resultaten en Mud Run?

Irvine Half Marathon Race samenvatting en resultaten. Hoogtepunten van de expo, parkeren, cursus, weer, post -racefeest en mor

3 hacks om water te krijgen whIle rennen

3 hacks om water te krijgen tijdens het rennen

Hoe je water kunt krijgen tijdens het rennen zonder het te dragen. 3 hacks voor hydratatie op de run die geen uitrusting vereisen

Daarom ren ik

Daarom ren ik

Waarom ik ren. We hebben allemaal verschillende redenen waarom we runnen. Maar het is uitstekend dat we verbinding kunnen maken via hardlopen en sociale media.

AFC half marathon race samenvatting en foto’s

AFC half marathon race samenvatting en foto’s

De beste stad (San Diego) van Amerika Half Marathon Race Resultaten en samenvatting. AFC Half Marathon -foto’s. Binnenrennen

Hoe lang moet je lange run zijn en de beste running film Q&A

Hoe lang moet je lange run zijn en de beste running film Q&A

Hoe lang moet je lange run voor een halve marathon zijn? It Band Sydroom – Hoe lang ging je van de weg van rennen? RRCA COA

Running the Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series)

Running the Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series)

Ik heb me net geregistreerd om de Dopey Challenge uit te voeren! Ik heb geen wroeging van de kopers … of moet ik zeggen, het wroeging van de hardloper. ik ben

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.