hallo is! Ik heb het gevoel dat ik een paar willekeurig / persoonlijk / misc heb. dingen om te delen. Het is moeilijk om willekeurig wat dingen in een blog te publiceren als we het hebben over hardlopen, net zo goed als ik plotseling heb: “Oh wacht, ik moet je vertellen over mijn gyno -appt en het missen van tand en harige grill”

Ik hoorde “harige grill” voor de ene en alleen tijd op een Rhonj -herhaling en geloofde er niets echt over. Toen zag ik deze GIF en geloofde dat het het grappigste was. Willekeurig. Ha!
Mijn nieuwste video’s

Ik heb een Covid-19-test
Een coronavirus -test krijgen – precies hoe het werkt, hoe het voelt, zowel mijn ervaring als meer. Ik kreeg de traditionele test en Ben kreeg de Covid-19 snelle test.

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 16 seconden

Volgende
Toen was ze weg – boekrecensie
04:20

Live
00:00
08:21
05:16

Dokterspullen: ik heb mijn testresultaten terug en ben stervend. Eventueel. Hoe we allemaal ook zijn.

Specifiek voor mijn test is dit het laagste niveau van ‘slechte cellen’, dus we gaan mijn lichaam proberen en vechten het af en hertest in januari. Bid dat mijn lichaam alle ongezonde cellen in het algemeen schopt !! (Je kunt hier mijn publicatie inspecteren over mijn abnormale testresultaten.)

Dentist-spullen: ik had gisteren een langdurige kroon. Nu kan ik teruggaan naar mijn oude eten zelf. Ik ben opgewonden. (Je kunt hier mijn ontbrekende tand zien.)

Anders: mijn kat is op drugs.

Serieus, catnip is als medicijnen voor katten. Ik kreeg Vegas een nieuwe scratcher die kwam met een pakje kattenkruid en hij wordt gek. Hij is niet zo enthousiast over iets anders ooit. Wanneer ik het op de kraser strooi, schrobt hij zijn deal mee en lichaam eromheen.

En willekeur van de dag …

Ik kreeg onlangs het Advocare -tijdschrift en merkte op dat de omslagfunctie lijkt op mijn broer. Nogal. Oké, het is vooral alleen hun haar echter nog steeds- het is een uniek rood haar- superrijk, helder verbrand oranje. Evenals het is gek gek dik. Ik begrijp niet waarom ik hierover spreek, maar nu weet je het.

Stapel op de mijlendag 18

Ik werd super vroeg wakker en kreeg een eenvoudige 6 mijl run. CJ zei dat ik het moest proberen en op een zachter oppervlak zoals gras of vuil moest rennen. Ik heb daar niet veel keuzes voor, maar omgaan met het ontdekken van wat vuil voor een tijdje aan de andere kant van het pad dat ik loop. Het werkt.

De stapel van deze week op de Miles -moeilijkheid wordt gesponsord door Sabra. Ze maken de allerbeste hummus ooit. Geen wedstrijd. Ik heb ze allemaal geprobeerd. Inspecteer alle smaken en andere producten op hun site. Het eten in mijn baard maakte deze garnalenclub met hun honingmosterdspreiding.

Neem contact op met uw POTM -update en u gaat een Amazon -cadeaubon van $ 100 winnen.

Werk het sociale netwerk bij met #Rermiles om uw ontwikkeling te delen en anderen te inspireren.

Open voor iedereen. Sluit morgen om SC Braga Thuisshirt 21.00 uur PST.

Vraag: Wat is uw POTM -update voor vandaag?

Ik: TBD

Disclaimer: alle meningen zijn van mijzelf. POTM wordt deze week gesponsord door Sabra.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met Eintracht Frankfurt Thuisshirt deze:

5 lagere lichaamsoefeningen voor lopers

5 lagere lichaamsoefeningen voor lopers

Lower Body House -training voor hardlopers. Geen apparaten nodig. 5 oefeningen voor sneller, zowel sterker als beter. Snelle word

Precies hoe je verantwoordelijk kunt blijven met een online hardloopproblemen – grappige lopende memes

Precies hoe je verantwoordelijk kunt blijven met een online hardloopproblemen – grappige lopende memes

Fijnste grappige running memes op Instagram @runeatrepeat precies hoe je verantwoordelijk kunt blijven op een online ruNning Moeilijkheidsgraad en

Nooit heb ik ooit game voor lopers ronde 2

Nooit heb ik ooit game voor lopers ronde 2

Nooit heb ik ooit game voor lopers @Runeatrepeat sinds ik mijn allereerste DNF nam voor de Long Beach Marathon It’s Game Time! H

Fun Run Moeilijkheidsdag 2 – Running schoenen

Fun Run Moeilijkheidsdag 2 – Running schoenen

Mijn huidige hardloopschoenen en tips voor je hardloopschoenen. Als je nieuwe runschoenen vereist, teen nageltips en precies hoeveel mijl y

Online hardloopproblemen – dag 3

Online hardloopproblemen – dag RB Leipzig Thuisshirt 3

Stapel op de Miles Online Running Moeilijkheid Dag 3 Inspecteer in. Afdrukbare 50 mijl, 100 mijl of 200 mijl tracker.

Stapel op de Miles Day 4 – hardlopen is niet therapie, maar het helpt

Stapel op de Miles Day 4 – hardlopen is niet therapie, maar het helpt

Online hardloopmoeilijkheid dag 4 inspecteren. Funny Runner Memes Instagram en tips voor het omgaan met stress en angst, evenals stress

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.