Vorige week stuurde de UFC Marc Ratner naar Washington om te bevestigen in tegenstelling tot voorschriften om de Muhammad Ali Act te verbreden tot gemengde vechtsporten. (Voor achtergrond kunt u hier klikken om te controleren wat de voorschriften zullen doen).

In een fascinerende wending diende de grootste Amerikaanse promotor van de UFC, Bellator MMA, een brief in waarbij het Congres de voorschriften leek te ondersteunen en zelfs op te merken dat de taal ervan kan worden versterkt om de gezondheids- en welzijnsvereisten te verbreden wanneer het gaat om screening op traumatisch brein blessure.

De brief, geschreven door Tracey Lesetar-Smith Huidige Saoedi-Arabisch Voetbalelftal Thuisshirt Vice President of Service, evenals juridische Newcastle United Thuisshirt zaken bij Viacom Media Networks biedt allereerst achtergrond met het beschrijven van het gebruik van promotor had titels en rechtvaardiging van de huidige contractuele methoden in MMA. Het wordt afgesloten met het naleven van taal ter ondersteuning van de voorschriften (of op extreem minste “intentie”):

Bellator vertrouwt op specificeren en tribale atletische commissies om onze gebeurtenissen te beheersen. Wij geloven dat deze bedrijven het beste zijn gepositioneerd om objectief ervoor te zorgen dat de concurrentiebeschilvee voor de atleten, zoals testen op prestatieverbeteringsmedicijnen (PED’s), en om belangrijke waarborgen van elk evenals de gezondheid en welzijn van elke jager te handhaven, evenals veiligheid. Commissies kunnen echt belangrijke functies spelen bij het testen op zowel de preventie van zowel traumatisch hersenletsel (TBI)
en extreem gewichtssnijding – beide dringende zorgen waarmee de MMA -markt wordt geconfronteerd.
De inspanningen van veel commissies worden echter verlamd door onderfinanciering, gebrek aan personeel, evenals weinig middelen. Het is de instelling van Bellator dat de federale overheid moet Atalanta BC Thuisshirt doen wat het kan om voor te pleiten en het vitale werk van deze commissies te ondersteunen.

Gezien de veel gevaren van TBI en chronische traumatische encefalopathie (CTE) om sportatleten te bestrijden, evenals met name voor boksers, ontdekt in de jaren dat de voorlopige vaststelling van de Muhammad Ali Act is, het is Bellator’s setting dat als het Congres is als het Congres is als het Congres is als het Congres is als het Congres is als het Congres is als het Congres is als het Congres is als het Congres is als het Congres is als het Congres is als het Congres is dat als het Congres is. is ernstig over het beschermen van de gezondheid en het welzijn van de concurrent, evenals de veiligheid, het moet de kans gebruiken die is goedgekeurd door de voorschriften van congreslin om de drempelvereisten voor medisch te verhogen
Testen om expliciet tests op te nemen om TBI te vinden. Het moet niet alleen ‘raadzaam’ zijn, zoals het is in de huidige incarnatie van de wet, dat deze atleten routinematige testen doornemen voor dergelijke kwesties.

Het is axiomatisch dat vechters de levensader van gevechtssporten zijn. Als we de buurt niet duwen om met het oog op hun leven te controleren nadat ze hun handschoenen hebben opgehangen, hebben we hun toekomst, hun families, en gevechten een uitstekende slechte dienst gedaan. Boosteerde steun voor toezichthouders ter plaatse en het verkondigen van wetten die de consistente richtlijn bevorderen, zijn hierdoor noodzakelijk.

Bij het sluiten ondersteunt Bellator de bedoeling van H.R. 5635, evenals zijn doelen van transparantie, eerlijkheid, gezondheid, veiligheid, en het verbeteren van het levensonderhoud van MMA -atleten. We kijken vooruit om samen te werken met de commissie om de taal van de kosten van Buy te verbeteren om Bellator in staat te stellen een stuk concurrerender te blijven groeien in deze branche.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Welkom The Guardian bezoekers – Ali Act to MMA? 3 november 2020
UFC huurt lobbyisten in om te vechten
Bellator neemt juridische stappen om te voorkomen dat Quinton Jackson vecht in UFCMARCH 2, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.