critici van open score in gemengde vechtsporten wijzen meestal op het feit dat vechters die weten dat ze winnen die kennis naar de kust van de overwinning zullen gebruiken die saaie gevechten zullen veroorzaken. Vorige maand, de Kansas Athletic Commission, een toonaangevende jurisdictie wanneer deze betrekking heeft op experimenteren met open score, die gegevens hebben uitgebracht die suggereren dat dit niet het geval is.

Tegenwoordig heb ik bovendien gegevens van Kansas verkregen die verschillende andere MMA -kaarten vóór en na open scores contrasteren waarin de prestaties van vechters Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt in de vroege rondes zijn vergeleken.

De recente gegevens keken naar gevechten gepromoot Duits Voetbalelftal Thuisshirt door de Legacy Fight Alliance (de “LFA”). Tien kaarten uit Texas, Minnesota en South Dakota werden onderzocht zonder open score. De resultaten werden in contrast met negen opeenvolgende kaarten uit Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt Kansas waar open scoren werd gebruikt. Uit de gegevens bleek dat de jager die met twee punten was op weg naar twee kaarten zonder open scoren, de laatste ronde 57,9% van de tijd won. Aan de andere kant won jagers met twee punten op ten minste twee kaarten de laatste ronde van 70% van de tijd met open score. Ook opmerkelijk dat de jager die de eerste ronde won ook de tweede ronde 69% van de tijd won zonder open scoren. Met open score wonnen ze ook de tweede ronde 77,8% van de tijd.

Met bijna 80% van de jager die door de atletiek is ondervraagd ter ondersteuning van open scoren van de Kansas -gegevens, kan het invloedrijk zijn om andere toezichthouders te hebben die de praktijk aannemen.

De gegevens tot nu toe suggereren dat open scores niet de primaire zorg veroorzaakt die veel critici worden verhoogd.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Colorado maakt met succes open score in MmAjuly 21, 2022in “Open Score”
Kansas Athletic Commission onthult MMA Open Score DataFebruary 24, 2021with 3 reacties
De huidige versie van het ABC’s “Unified” -beleid van Mmanov 2 december 2018in “New Brunswick MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.