Lunch – Ik wilde je precies laten zien hoe Iraans Voetbalelftal Thuisshirt mijn slakomjes zijn als emmers in relatie tot het vitamine -water. Dit is een saladebest met pindasaus, cashewnoten en een vegetarische hamburger.

Oké, misschien is de blogtitel “How to Cook” misleidend omdat ik geen kookaanbevelingen te bieden heb. Ik heb altijd plezier genomen in koken, maar denk niet aan mezelf een geweldige kok.
Mijn meest recente video’s

Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
Snelle tutorial van het onderlichaam voor hardlopers trainen een bewegingen. Dit bevat:
Sumo squat
Reverse Lunge – Juist
Reverse Lunge – Links
Laterale lunge – ideaal
Laterale lunge – links

Ontvang nu de trainingskalender van deze maand voor hardlopers op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 9 seconden

Volgende
Marathon training dag 3
00:51

Live
00:00
08:21
03:09

Ik heb een heleboel koken en bakken en algemene rampen in keuken. Maar gezien AS Roma Thuisshirt het feit dat ik graag eet, kon ik niet zomaar de handdoek in de keuken gooien en stoppen.

www.nataliedee.com
Maar ik bleef koken en ontdekte een paar dingen lang. Hier zijn mijn ideeën voor “Hoe te koken als je aan jezelf denkt, een slechte kok …” (Als je een geweldige kok bent, stop dan met het lezen van deze publicatie en kom naar mijn huis als ik honger ben.)

1. Het is goed met het maken van waardeloos voedsel. Gamba Osaka Thuisshirt Het draait allemaal om proef en fouten. Als je precies wilt ontdekken hoe je voedsel moet op smaak brengen, hoe lang specifieke voedingsmiddelen duren voordat ze worden verkoold tot een frisse en waarom zout en suiker op 2 afzonderlijke locaties moeten worden bewaard – je moet het gewoon proberen.

2. Gebruik een recept. Persoonlijk houd ik niet van recepten en voorkom ze op welke manier dan ook, maar recepten zijn cruciaal als u voor het eerst bakken of kruiden. “Eybolling It” zal uiteindelijk naar je toe komen – wanneer je al een tijdje een recept gebruikt.

3. Kook voor jezelf. Om te beginnen moet je tenminste je eten proeven en aan je eigen smaakpapillen aanpassen. Vervolgens kunt u een tweede gezichtspunt aanvragen en precies begrijpen hoe de smaakpapillen uw koken verschillen.

4. Maak een enorme puinhoop. Omdat dit je het gevoel geeft dat wat je hebt gemaakt een groot probleem is.

5. Kook voor iemand anders, dus ze moeten degene zijn die de vermelde puinhoop opruimt.

6. Wees niet doodsbang om domme vragen te stellen. Ik heb eigenlijk een buddy gehad gevraagd: “Hoe maak je een sandwich met gegrilde kaas?”. Natuurlijk hebben ze het misschien ontdekt, maar ik heb ze enkele ideeën gegeven die het brood volledig roosterd en smaakvol hebben gemaakt en waarschijnlijk veel beter.

7. Vissen kunnen niet worden gaar, elk type ander vlees kan dat niet. Toen ik 18 was en voor het eerst voor het eerst voor mezelf begon te koken, werd ik vegetarisch en ben ik pas onlangs begonnen te ontdekken over het koken van vlees. Dus dit maakte niet altijd deel uit van mijn kennis. Ik blijf bij dit beleid om veilig te zijn.

8. Wees niet bang.

Waarom deel ik al deze tips uit? Omdat zalm mijn favoriete vis in de wereld is, net zo goed als ik het nooit doe, omdat ik geloof: “Ik begrijp niet precies hoe ik het moet koken”.

Nou, ik heb vandaag een stuk voorgekruid zalm gekregen en maakte de allerbeste maaltijd die ik in lange tijd heb gekookt. Succes! Ik stopte het in een pan. zette het warme en kookte het door. Zo goed gedaan en niet gedaan en geen raketwetenschap.

In een aparte pan kookte ik zowel ui als spinazie met veganistische Worchester -saus, balsamico en andere kruiden. Geweldig.

Vraag: Ben je een geweldige kok? Heeft u een soort ideeën te bieden?

Mijn laatste tip: als je iets echt slecht maakt, gooi het dan weg en ga ijs halen. Werkt elke keer.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.