De New York Rangers hebben een marketingpartnerschap aangekondigd met Esports Pleadment Group Inc. (EEG), die het eSports Company hun officiële eSports Tournament -provider, beginnen 1. Als onderdeel van deze relatie zal EEG drie eSports-toernooien met Rangers-thema exploiteren met behulp van het merk Esports Gaming League. EEG zal samenwerken met de Rangers-organisatie om op maat gemaakte video’s te maken die deze toernooien promoten op alle Digitale platforms van Rangers. Elk toernooi omvat buitengewone prijzen zoals Rangers -merchandise en memorabilia.

“In de afgelopen jaren hebben we tientallen amateur -esports Borussia Monchengladbach Thuisshirt -toernooien georganiseerd met onze eSports -organisatie CLG, die uitzonderlijk goed is ontvangen en we kunnen niet wachten om dit uit te breiden met de Rangers,” zei Dan Fleeter, vice -president, Service Operations, MSG Sports Corp. “We kijken uit naar een lange en wederzijds bevredigende relatie met EEG en geloven dat dit een geweldige kans is om in contact te komen met een publiek dat geïnteresseerd is in hockey en gamen.”

Esports Gaming League maakt live en online evenementen en toernooien mogelijk waar gamers kunnen concurreren en genieten van een groot aantal inhoud met betrekking tot eSports en videogames op een eigen technologieplatform. Services omvatten volledige Turnkey Esports -evenementen, live -uitzendingsproductie, gamelanceringen en online merktoernooien.

“We zijn verheugd om Boca Juniors Thuisshirt een ​​ander toonaangevend professioneel sportteam te verwelkomen in ons toernooiplatform”, aldus Grant Johnson, CEO van Esports Plezier Group. “We kijken ernaar uit om met de Rangers samen te werken terwijl ze hun merk uitbreiden naar de snelgroeiende wereld van esports.”

“We worden snel het Industry Standard Tournament-platform voor professionele sporten, omdat teams de kracht van ons platform erkennen en zijn Zwitsers Thuisshirt vermogen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van grootschalige implementaties,” zei Magnus Leppäniemi, president van Esports bij Esports Plezier Group. “We kijken ernaar uit om de Rangers te helpen hun doelen te bereiken in deze opwindende nieuwe arena.”

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.