Hallo! Ik stierf (nog) niet).

Ik begrijp niet wat er in hemelsnaam is opgetreden, maar gisteren begon ik me net te voelen alsof mijn hele lichaam pijn deed, en toen wilde ik niet lunchen. <- Dat gebeurt nooit. Zoals, nooit. Zelfs als ik ik zal barf, "boo dat is klote. Welp, ik heb honger ... " Mijn nieuwste video's Runnen suggestie blijf gezond tijdens de covid19 -uitbraak Suggestie uitvoeren om gezond te blijven tijdens de uitbraak van coronavirus. Kun je zo goed rennen en naar buiten lopen tijdens het verblijf in huis bestelling? Hier is een aanwijzer om u te helpen voorkomen dat u uw deal aanraakt met ... Meer video's 0 seconden van 2 minuten, 25 seconden Volgende Marathon training dag 5 04:34 Live 00:00 08:21 02:25 En dat is precies hoe ik begreep dat er iets echt mis was. Ik dacht erover om 911 te bellen, maar ik leek op onzin en wilde niet dat elk type schattige paramedici over mijn huis kwamen, dus ik koos ervoor om in vrede met Vegas op mijn schoot te sterven. Door een kerstwonder werd ik wakker en voelde me zoveel veel beter en dus ging ik terug naar de typische run, eet routine. 5 mijl. Ontbijt. De meest essentiële maaltijd van de dag*. *Zowel met lunch en diner. En waarom heb ik deze walgelijke blauwe plek?! Ik heb geen concept als ik het kreeg ... Musta speelde Ninjas weer in mijn slaap. Gisteren landde een gebiedsschip op mijn appartement! Gelukkig sprong aliens niet uit. Nee. Dit prachtige schip liet de nieuwe Brooks hardloopschoenen overstijgen! Ik bleef maar denken: 'Dus is dit mijn leven? Ik krijg gebiedsschepen met schoenen erin voorzien in mijn huis?!?! " evenals geweldig. Binnenin was de nieuwe transcend -hardloopschoen waarvan ik geloofde dat het pas in februari zou worden vrijgegeven. Het is duidelijk dat het uit de toekomst is dat ik ze niet voor een draai heb genomen, maar ik ben al het roze graaf. (Ze zijn in de winkels op 1 februari.) De transcenderen vervangt de Brooks trance, dus als je niet kunt wachten tot februari, is de Trance 12 nog steeds beschikbaar. Het is een stabiliteitsschoen. Inspecteer met uw feets op uw perfecte schoenen. Stapel op de kilometers en Turkije draf samenvatting Ik heb geen grote finale gedaan voor de stapel op Bayern Munich Thuisshirt de kilometers of Turkije-draf sinds van T-Day, evenals de 25 dagen van fysieke fitheidsproblemen, maar het is een vermelding waard!

Ten eerste – enorme grote enorme felicitaties aan iedereen die vorige week een Turkije -draf heeft geleid. Team RER wiegde hun races en ik vond alle raceverhalen die ik las leuk.

Een paar stuurden me zowel foto’s als ik wilde delen

Ericka voor de race

Suenene in roze!

En Maria bij de finish !!

Nu voor de stapel op de Miles -winnaars …

Winnaar van Ecuadoraans Voetbalelftal Thuisshirt de PUMA kleding weggeefactie:

Winnaar van het Clif Bar Prize Pack:

En bij de laatste inspectie hadden we heel veel opmerkingen met mensen die hun overwinningen delen, worstelingen en volgende doelen! Ik vind het leuk dat iedereen zijn eigen doelen heeft gesteld en zijn eigen ding heeft gedaan – het gaat erom verantwoordelijk te blijven Sao Paulo FC Thuisshirt en niet te vergelijken en ik waardeer de positieve vibes!

Heel erg bedankt voor deelname – ik hoop dat het je vorige maand op het goede spoor heeft geholpen! Ik zou graag weer iets soortgelijks willen doen in januari – laat me begrijpen of je een soort concepten hebt van precies hoe we in januari op sommige kilometers kunnen stapelen of iets soortgelijks kunnen doen!

De 25 dagen van fysieke fitheid van vandaag is om vandaag op een bepaald moment een wandeling van 15 minuten te maken. Leg het vast tijdens de lunch, na het eten of wanneer je een beetje tijd hebt voor een extra calorie -verbranding. Volg mij op Instagram en ik zal inspecteren wanneer ik mijn wandeling maak. Het zal zijn alsof we samen lopen omdat ik geen enkel soort Frens heb.

Vraag: Wanneer ga je je wandelen? Deel het en laat het gebeuren!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.