Het is gebruikelijk om een beperkt beeld te hebben als het gaat om gezondheid en fitness. Voor veel mensen betekent dat geobsedeerd door de cijfers op een schaal of rigoureus calorie├źn tellen tijdens de maaltijden. Maar als het gaat om de gezondheid van het hart, is er meer aan de hand, zegt Tara Narula, SL Benfica Thuisshirt M.D., een door de raad gecertificeerde cardioloog en een woordvoerder van vrijwilliger voor de American Heart Association. Hier deelt ze haar topaanbevelingen voor hart-gezonde Celta de Vigo Thuisshirt activiteiten:

1. Hart-dompelende sweat-sessies

Je belangrijkste focus om je hart gezond te houden, moet op aerobe activiteit liggen, zegt Narula. “Het raken van de 150 minuten per week van matige aerobe activiteit of 75 minuten per week krachtige aerobe activiteit zijn optimale doelen”, zegt ze. Elke activiteit die je hartslag verhoogt, zal werken, zoals stevig wandelen en hardlopen. “Wandelen is altijd een goede optie, omdat je niet naar de sportschool hoeft te gaan – je kunt het buiten doen,” zegt Narula. “En voor mensen met gezamenlijke beperkingen, zwemmen, de elliptische machine en roeien zijn allemaal goed.”

2. Spieropbouwtrainingen

“Weerstand en krachttraining kunnen ook twee keer week worden gebouwd”, zegt Narula. Gewichtsdragende Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt activiteiten kunnen helpen om de bloeddruk te verlagen en de algehele cardiovasculaire gezondheid te verbeteren.

3. Dagelijkse activiteit

Meer stappen in uw dag glijden kan ook een positief effect hebben op de gezondheid van uw hart. “Probeer oefening in je dagelijkse routine op te bouwen door verder weg te parkeren, naar het werk te lopen, een pauze te nemen tijdens de lunch om een snelle wandeling te maken en de trap te gebruiken in plaats van de lift,” zegt Narula. “Alles waardoor je in beweging komt en uit een zittende of zittende positie is goed.”

Fitbit werkte samen met de American Heart Association om u dit artikel te brengen. Hoe houd je je ticker gezond? doe mee aan het gesprek!

Board-gecertificeerde cardioloog Tara Narula, M.D., is een vrijwillige woordvoerder van de American Heart Association, universitair docent cardiovasculaire geneeskunde aan de Hofstra University NSLIJ School of Medicine en associate director van de Cardiac Care Unit in Lenox Hill Hospital/NSLIJ in Manhattan. Ze dient ook als medische bijdrage voor ‘CBS vanmorgen’.

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine beginnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.