In de vroege dagen van RER was ik een groot voorstander van Mexicaanse Mexicaanse maandag. Maar omdat ik de afgelopen 5+ jaar ben veranderd, zijn mijn opvattingen over het leven, de vrijheid en de achtervolging veranderd. Aaaaan en ik eet veel meer vlees. Het einde.

Mijn meest recente video’s

Marathon training dag 6
Marathon Training Dag 6. Blogupdate uitvoeren.

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 19 seconden

Volgende
Marathon training dag 5
04:34

Live
00:00
08:21
01:19

Dus hoewel dit Mexicaanse geïnspireerde gerecht niet vleesloos is, is het nog steeds gezond. Misschien moet ik een gezonde Mexicaanse maandag beginnen … hmmm.

Mijn reis naar Carnivore-Ville bevindt zich nog steeds in de verkenningsfase, omdat ik regelmatig op zoek ben naar nieuwe recepten en manieren om dingen te ‘gezondheid’ die ik niet gezond beschouwde.

Ik zei onlangs dat ik nooit rood vlees krijg. Het is gewoon niet mijn ding. Maar ik ben een leugenaar. Omdat ik dit biologische lean beef op ongelooflijk verkoop heb geïdentificeerd en er twee greep. Meestal zou ik Turkije gebruiken voor dit recept, maar dit heeft zeer vergelijkbare voedingsstatistieken, dus het werkt. Het Palmeiras Thuisshirt maakt niet uit welk eiwit je gebruikt, maak het gewoon mager.

Gezond salsa gevulde pepersrecept

Ingrediënten:

1/2 kop uien

1 pond magere kalkoen, kip, rundvlees of soja afbrokkelen*

1 pot van je favoriete salsa

1,5 kopjes erwten

1 kop geroosterde maïs (bevroren of ingeblikt werk)

Zout, peper, knoflookpoeder, cholula (opt) naar smaak

4-6 SL Benfica Thuisshirt paprika

geraspte kaas

*Vergeet niet dat soja -afbrokkelen meestal zoutiger zijn omdat ze zijn verwerkt om ‘klaar om te eten’ zijn. Proef voordat u veel meer aan de mix toevoegt.

Routebeschrijving: Kook uien in een koekenpan tot doorzichtig (gebruik olie naar keuze). Voeg vlees toe en kook tot het klaar is. Voeg erwten, maïs en salsa toe. Breng op smaak met zout, peper, knoflook en cholula naar uw voorkeur.

Ik gebruikte de dubbele geroosterde salsa van deze TJ, het is helemaal niet pittig. Meestal kook ik met Sabra Salsa, maar ik ben weg. Alles wat niet lief is, zou werken.

Knip paprika’s op spullen. Je kunt ze in tweeën knippen om te gaan liggen of de toppen af ​​te snijden en de zaden eruit te trekken.

Tip: klop ze een paar keer op het snijplank om eigenzinnige zaden eruit te krijgen.

Vul paprika en plaats in een oven veilig gerecht. Ik had slechts 4 pepers en eindigde met veel extra vulling voor Burritos later.

Bak 15 minuten op 350 graden. Top met kaas en bak nog 5 minuten of totdat kaas is gesmolten.

Genieten van!

Vraag: Prijzen zijn gelijk – welk eiwit zou u kiezen?

Ik denk dat ik eigenlijk van Turkije hou.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf hiervoor kiezen:

Eenvoudig groen chili queso recept

Eenvoudig groen chili queso recept

Snel en gemakkelijk queso -recept. Geweldige potluck of groep voorgerecht. Hoe Canadees Voetbalelftal Thuisshirt maak je groene chili queso dip. Mexicaans eten

Gemakkelijke geschulpte aardappelen met broccoli -recept

Gemakkelijke geschulpte aardappelen met broccoli -recept

Gemakkelijke geschulpte aardappelen met broccoli -lichtreceptwaps. Veggie verpakt gezinsvriendelijk bijgerecht Potluck Recept

Eenvoudig Mexicaans pizza -recept met Californische kaas

Eenvoudig Mexicaans pizza -recept met Californische kaas

Eenvoudig en gezond Mexicaans pizza -recept. Probeer deze snelle lunch of diner Mexicaanse pizza met bonen, Californische kaas, bel p

Licht zure room enchiladas- Eenvoudig recept voor doordeweekse nacht

Licht zure room enchiladas- Eenvoudig recept voor doordeweekse nacht

Eenvoudig enchiladas recept dat gevuld is met gezonde ingrediënten! Dit licht mij aanXican Classic is een geweldig diner en maakt

Gezond en gemakkelijk recept voor Mexicaans eten.

Gezond en gemakkelijk recept voor Mexicaans eten.

Hallo! Hoe gaat het? Ben je dit weekend aan het rennen of racen? Ben je aan het eten? Mexicaans eten?? Nou als je van Mexicanen houdt

Pizza omelet recept-2 manieren

Pizza omelet recept-2 manieren

Gezond ontbijtpizza Omelet Recept met mozzarella met weinig vet reële Californië. Eierkorstpizza -recept voor het ontbijt, Lun

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.