Hallo! GELOVENDE WEEKENDE PUNTE TIJD! Is er iets interessants aan de hand?

Over hier is het enige plezier dat mijn kat me aanvalt …
Mijn meest recente video’s

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever door Tiffany Jenkins Book Review. Snelle evaluatie van het nieuwe memoires van het dubbelleven van een medicatie -verslaafde. uitgecheckt door de auteur.

Eenvoudig boek om Inter Milan Thuisshirt naar te luisteren tijdens het rennen, eten of wat mensen ook doen.

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 12 seconden

Volgende
Golden Retriever neemt zijn pillen niet!
02:19

Live
00:00
08:21
06:12

En dan me negeren …

Het maakt niemand om …

Ik geloof dat ik hier eerder op heb gewezen, maar toen ik het allereerst begon te rennen, zou ik alleen Crystal Palace FC Thuisshirt op een loopband rennen. Ik gebruikte eerst voor het eerst de loopband van mijn grams in haar terras. Toen gebruikte ik het zo vaak dat ik een beslissing nam om al mijn geld te verzamelen van mijn taak bij Starbucks en er een voor mezelf te krijgen.

Ik had een Uruguayaans Voetbalelftal Thuisshirt loopband in mijn slaapkamer op de universiteit. Ik liep er ongeveer 5 dagen per week op en viel echt echt in zoals bij rennen.

Maar ik was bang om naar buiten te rennen, omdat ik geloofde dat ik eruit zou zien als een rare of ook jiggly of mollig of ongemakkelijk.

Toen mijn goede vriend Adriel me ertoe aanzette om mijn allereerste race (een 10K) te laten lopen, realiseerde ik me dat ik echt in het openbaar moest rennen. Buiten. Voor mensen om te zien.

Ugh.

Dus voordat ik het ermee eens was dat ik mezelf echt een keer buiten heb laten rennen om ervoor te zorgen dat ik het echt zou kunnen doen.

Ik was bang dat mensen zouden … ik begrijp niet wat eigenlijk!? Ik was gewoon zoooo zelfbewust.

De waarheid is … het kan niemand iets schelen. Nou, behalve ik.

Niemand kan het schelen of ik onhandig ren of jiggly ben of stop om te lopen of wat dan ook.

En dat brengt me naar het huidige waar ik hoop dat niemand om geeft …

Mijn nieuwe rare hoed. Ha!

Ik heb onlangs dit enorme randvizier op Amazon gekregen. Ik wenste echt een bredere, niet direct een lange uit. Dus dit is een beetje vreemd. Ik hoop echter dat het niemand kan schelen dat deze vreemde vogel door de straat loopt.

Moraal van het verhaal: laat niet wat vreemden geloven dat je je leven leidt en dingen doet die geweldig voor je zijn.

Aan de andere kant, als je mama geeft – luister misschien een beetje

Lunch! Ik scoorde een uitstekende manager van de speciale biologische salade van de manager en maakte mijn salade ideaal.

Ik realiseerde me net dat ik me niet heb herinnerd om mijn favoriete run te doen en te herhalen vanaf juli!

Favoriete run blogpost:

Twee redenen waarom ik vandaag blij ben met mezelf

Favoriete eten blogpost:

Funnelcake bij Knott’s Berry Farm <- Ik had daar al een extreem lange tijd op gewacht, en gelukkig was het was vóór mijn 24-daagse uitdaging, dus ik at zoveel als ik wilde (lees: vrijwel de hele zaak) Favoriete publicatie Ik wil graag herhalen: Hoe u een capsulekarderobe ontwikkelt en Hoe je in de zomer door een half of volledige marathon kunt trainen Vraag: Wat was de allerbeste training die je deze week hebt gedaan? Wat was het allerbeste dat je at ?? ​ ​ Stuur me het werkboek Opslaan Delen is zorgzaam! Deel Tweeten Pin Deel Mail Deel Blijf hiervoor kiezen: 2020 doelen - Nieuw wat ook ook ook terug naar bloggen 2020 doelen - Nieuw wat ook ook ook terug naar bloggen Hallo!! Hoe gaat het precies? Ik heb de afgelopen 2 weken lange tijd doorgebracht met het feit dat ik echt geloofde in de resoluties van mijn nieuwe jaar, evenals doelen F Runnen Geniet van bands, oude marine -trainingsuitrusting en nog veel meer vragen Runnen Geniet van bands, oude marine -trainingsuitrusting en nog veel meer vragen Ik beantwoord je zorgen van de @Runeatrepeat Instagram Story Box! We behandelen hardlopende onderwerpen zoals precies hoe ze moeten voorafgaanRun Eet herhaalde vakantielijst en een enquête Run Eet herhaalde vakantielijst en een enquête Blogonderzoek runnen 2020 en vakantielijst. Run Eet herhaalde kerstkaartlijst en wat vereist u om uw beste leven te leiden redenen waarom mensen lopen vs. redenen die ik run redenen waarom mensen lopen vs. redenen die ik run Grappige lopende memes voor waarom mensen rennen. Voer Disney Training Update uit. Herinneringen aan de buurt van de buurt en Precies hoe je verantwoordelijk kunt blijven met een online hardloopproblemen - grappige lopende memes Precies hoe je verantwoordelijk kunt blijven met een online hardloopproblemen - grappige lopende memes De beste grappige running memes op Instagram @Runeatrepeat precies hoe je verantwoordelijk kunt blijven op een online hardloopproblemen en Rennen met een maskerideeën zoals te zien op Dr. Oz Rennen met een maskerideeën zoals te zien op Dr. Oz omgaan met masker voor lopersideeën die te zien zijn op de Dr. Oz Show 2021. Rennen met een maskerregels van Run Eat Herhaal. ⚡ door Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.