Hallo! Hoe gaat het? Het was gisteren de mooiste herfstochtend. Dit is ideaal hardloopweer!

De hardloopschoenen van mijn Brooks waren nog steeds nat van de regenachtige run van maandag, dus ik schakelde het op en droeg mijn nieuwe Saucony Kinvara 7s.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Herhaal. Trainingsplan Dag 5.

Meer video’s

0 seconden Canadees Voetbalelftal Thuisshirt van 4 minuten, 34 seconden

Volgende
Marathon training dag 6
01:19

Live
00:00
08:21
04:34

Ik denk dat ik deze heb gewonnen in een wedstrijd voor de Lexus veter -up Irvine 10K. Ik heb ze maar een of twee keer gedragen, dus ik kan nu geen volledige recensie geven, maar ik vind ze tot nu toe leuk! Het zijn lichtgewicht, passende geweldige en geweldige kleuren.

Het was een geweldige run, maar ik moest een omweg maken op de terugweg. Toen ik uit ging, was het pad open, maar op weg naar huis zag ik een handgeschreven bord met de tekst ‘Trail gesloten’. Ik rende eromheen omdat ik die kant op moest gaan en in sommige gevallen zijn de paden niet echt gesloten – er gebeurt gewoon wat landschapsarchitectuur of zoiets.

Nou, het bleek dat het echt gesloten was en ik moest de straat oversteken en gewoon op trottoirs naar huis gaan. Geen probleem. Maar ik dacht dat het willekeurig was dat dit de reden was dat het pad gesloten was: verse olie. Ik denk dat ze alle lopende Tunesisch Voetbalelftal Thuisshirt paden in Orange County met kokosolie bedekken omdat het geweldig is voor de huid en ook geweldig moet zijn voor de grond?

Ik kwam thuis om Vegas te vertellen over de omweg van de verse olie, maar hij zei dat katten hun eten niet koken of rennen, zodat het hem niet kan schelen.

Het ontbijt was eieren gekookt met deli -kalkoen en toast. Ik neem altijd meteen een hap van de toast omdat het essentieel is om te controleren en ervoor te zorgen dat het heerlijk is.

Ik controleer nooit mijn e -mail. Veel pakketten komen naar mijn deur – maar zo nu en dan krijg ik iets geweldigs. Gisteren kreeg ik twee geweldige verrassingen!

Eerst stuurde SR me koekjes omdat ze het leuk vindt dat ik gewicht krijg. Ze stuurde me een paar complete koekjes omdat ik had gezegd dat ik ze nog nooit eerder heb geprobeerd.

Sinds ze is verhuisd, hebben we dingen naar elkaar gemaild om goed/grappig/willekeurig te zijn/contact te houden. Ik denk dat ik haar een banaan ga sturen omdat het geweldig is om brandstof te laten lopen.

Pro -tip: plaats het erin in de magnetron. Geweldig!

Ik heb deze in de Health Foods -winkel in de buurt van de eiwitrepen gezien. Je kunt ze ook online kopen via Amazon. Ze zijn een beetje prijzig maar erg groot.

En procompressie stuurde me een paar polka Borussia Dortmund Thuisshirt dot sokken. LIEFDE. Ik hou van alle dingen polka dot !!

Ik had ook salade en hummus om mijn koekjesconsumptie in evenwicht te brengen …

Rock N Roll Las Vegas Marathon Commercial & Promotion Code

De andere nacht was ik willekeurig tv en vouwde wassen toen ik een commercial zag voor de RNR Las Vegas Race !! Het trok meteen mijn aandacht.

Heb je het gezien? Ik hou hier een beetje van omdat het een van mijn favoriete races (en plaatsen) is.

*** Je kunt $ 15 korting krijgen op elke 2016 RNR Half Marathon of Full Marathon (inclusief Las Vegas) met promotiecode: runeatrepeat

(Bekijk hier alle races.)

Vragen: wanneer heb je voor het laatst nieuwe hardloopschoenen gekregen?

Wanneer was de laatste keer dat je naar Las Vegas ging ??

Denk je dat ik een klein paar compressiesokken voor mijn kat moet krijgen?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.