door Jordan Kobritz

Voor atleten die aan de top van hun spel staan, is het een uitdaging om weg te lopen van iets dat ze graag doen. Het risico en de zorgen om een deel van zichzelf te verliezen is een krachtige boodschap die schreeuwt: “Ga door”, ongeacht de kosten. Maar voor sommigen van hen komt er een tijd dat ze zich realiseren dat de mentale pijn en de emotionele kosten om verder te gaan dan de moed wegen die nodig is om hulp te zoeken om dingen beter te maken.

We zijn aan het laat eraan herinnerd hoe talloze atleten een pauze nodig hebben van de druk van concurrentie en de verwachtingen dat een niet aflatende, en niet te vergeten onrealistisch, publiek heeft over hun prestaties. In verschillende gevallen worden die verwachtingen door de atleet zelf weerspiegeld.

Een recent voorbeeld was Carey Price, de 34-jarige All-Star-doelverdediger van de Montreal Canadiens, die wegliep van de resterende vijf jaar van zijn contract, dat hem $ 10,5 miljoen per jaar betaalt, om hulp te zoeken bij de NHL/NHLPA-speler Ondersteuningsprogramma. De vrouw van Price, Angela, plaatste op Instagram dat het belangrijk was dat haar man “geestelijke gezondheid op de eerste plaats zette” en dat het nemen van een pauze “de absoluut beste beslissing voor ons” was als gezin.

In de “oude” dagen, voordat de samenleving erkende dat geestelijke gezondheidsproblemen Australisch Voetbalelftal Thuisshirt iemand kunnen treffen, zelfs degenen die almachtig leken, zou Price ofwel ofwel zijn gestrekt, intern te lijden totdat hij niet langer kon presteren, in welk geval we algemeen zouden hebben gezegd: ” Hij verloor het, ‘of hij zou Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt belachelijk zijn geweest omdat hij wegstapte. Niemand zou het lot moeten lijden. We moeten degenen eren die sterk genoeg zijn om een behandeling van welke aard dan ook te zoeken.

De krediet voor geestelijke gezondheid zijn lang niet zo Flamengo Thuisshirt taboe als een onderwerp als het ooit ging, gaat vooral naar degenen die sterk genoeg zijn geweest om de soms fecterende stap te zetten om openbaar te worden en toe te geven dat ze hulp nodig hebben. Je kunt de wil van Simone Biles opnemen, de grootste turnster in de Amerikaanse geschiedenis, die ervoor koos om niet te concurreren in verschillende evenementen in de Olympische Spelen van Tokyo, de Olympische Spelen van Tokyo. Idem voor de Japanse tennisster Naomi Osaka die zich terugtrok uit de French Open en Wimbledon oversloeg in een daad van mentale conservering.

Vóór Biles en Osaka hadden we Olympische zwemmer Michael Phelps, USC -volleybalspeler Victoria Garrett en NBA -speler Kevin houden ervan hun verhalen te vertellen en anderen te inspireren om hulp en ondersteuning te zoeken.

Mannen worden vaak afgeschilderd als veel terughoudender dan vrouwen om toe te geven dat ze geestelijke gezondheidszorg nodig hebben. Maar geestelijke gezondheid is net zo belangrijk, zo niet veel meer, als een gezond lichaam voor iemand om op topcapaciteit uit te voeren. Het zoeken naar behandeling voor uw geest is niet anders dan het zoeken naar behandeling voor een gebroken bot.

Lange tijd zei NHL -trainer Paul Maurice het het beste bij het commentaar op de beslissing van Price om weg te stappen van de concurrentie. “Als we dit het beste doen als een samenleving, geloof ik dat het kind dat de Carey Price -trui heeft die 12 jaar oud is, niet naar Carey Price zal kijken, want [als] hij een slechterik is. Het is dat hij een moedige man is. ”

Moedig zou het beste bijvoeglijk naamwoord zijn dat fans van Montreal ooit kunnen gebruiken om de prijs te beschrijven.

Jordan Kobritz is een niet-praktiserende advocaat en CPA, voormalig minor league honkbalteam eigenaar en huidige investeerder in MILB-teams. Hij is professor aan de afdeling Sport Management bij SUNY Cortland en onderhoudt de blog, SportsbeyDthelines.com. De meningen in deze kolom zijn die van de auteur. Kobritz is te bereiken per e -mail op jordan.kobritz@cortland.edu.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.