De Knight Commission on Intercollegiate Athletics heeft eerder deze maand aanbevolen om de jaarlijkse inkomensverdeling van de NCAA aan instellingen te wijzigen om instellingen te passen voor raciale en genderongelijkheid.

In het licht van “de huidige omwenteling in Divisie I Athletics en het dreigende rapport van de NCAA’s Change Committee”, drong de Commissie ook aan op sportleiders van de universiteit om opnieuw te onderzoeken en de “Transforming the Division I Model” -voorstellen van de groep opnieuw te onderzoeken en aan te nemen, waaronder het hervormen van de NCAA’s Governance , structuur en financieel model, en het opzetten van een uniform systeem om naam, beeld en gelijkenis compensatie te reguleren.

Co-voorzitter van de Knight Commission Arne Duncan Bologna FC 1909 Thuisshirt zei: “Het AS Monaco Thuisshirt is lang te laat, maar een van de kritische voorstellen die we hebben gedaan, is het bestuur van de Divisie I, dus het heeft een meerderheid van onafhankelijke bestuurders, vergelijkbaar met universitaire besturen.” Omdat NCAA Division I zichzelf wil transformeren en onder nieuw leiderschap komt, zei Duncan: “Het zou een no-brainer moeten zijn om onafhankelijke bestuursleden te hebben, die volledig vrij zijn om te handelen met het beste belang van universiteitsatleten en niet worden beïnvloed door institutioneel of zelfbelang in de conferentie. ”

Terwijl de Commissie de NCAA, de CFP en Divisie I ‘gelooft’, heeft de commissie ‘nodig’, de Commissie heeft twee essentiële voorstellen geavanceerd die onmiddellijk kunnen worden gehandeld tot passende raciale en genderongelijkheid in NCAA Athletics Income Distributions aan hogescholen en universiteiten. In het bijzonder adviseerde de Commissie belangrijke wijzigingen in de atletiekprestaties van de NCAA en academische prestaties, die jaarlijks veel meer dan $ 200 miljoen bedragen, en drong er bij de NCAA Division I Raad van Bestuur op aan om op deze aanbevelingen op tijd te handelen om de distributie van 2023 te wijzigen. Als het Divisie I -bestuur niet handelt, zou de Raad van Governors moeten beoordelen of Divisie I in overeenstemming is met de nieuwe NCAA -grondwet.

Gendergelijkheid creëren in atletiekprestaties

De NCAA kent 28 procent van zijn jaarlijkse inkomensverdeling – meer dan $ 160 miljoen – op basis van de overwinningen en deelname van Divisie I herenbasketbalteams aan het NCAA Heren March Madness Tournament. Volgens Stark Contrast kent de NCAA $ 0 toe voor prestaties door damesbasketbalteams in het toernooi. De Commissie herhaalt haar oproep voor de implementatie van een gendergelijkheidsprincipe dat elke NCAA-atletiekprestatiegebaseerde inkomensverdeling zou vereisen om gelijke beloningen te bieden voor de prestaties van dames- en mannenteams. De Commissie stelde deze wijziging aanvankelijk voor in september 2021 als onderdeel van haar uitgebreide financiële C.A.R.E. Model.

Tijdens de vergadering van de Commissie presenteerde Roberta Kaplan, oprichter van Kaplan Hecker & Fink LLP, bevindingen uit het Kaplan -rapport 2021, een onafhankelijke analyse van gendergelijkheid in opdracht van de NCAA Board of Governors na de openbare ongelijkheid tussen de NCAA March van de mannen en vrouwen Madness -toernooien. Kaplan zei dat de huidige inkomensverdeling van de NCAA “niet consistent is met de aangegeven toewijding van de NCAA aan gendergelijkheid.”

Het rapport Kaplan Hecker merkte op dat “de NCAA een non-profit lidmaatschapsorganisatie is, geen‘ Eat What You Kill ’bedrijfsonderneming.” Bijgevolg maakt het niet uit welke sport of sport het geld genereert om ervoor te zorgen dat inkomensverdelingen gender billijk zijn. Co-voorzitter van de Knight Commission Nancy Zimpher voegde eraan toe: “Het is ontzet dat de NCAA Division I-raad van bestuur nog steeds niet deze flagrante ongelijkheid tussen mannen en vrouwen in de inkomensverdeling heeft gecorrigeerd. Elke universiteitspresident in het bestuur weet heel goed dat financiële prikkels waarden weerspiegelen en prioriteiten beïnvloeden, en dit zou een gemakkelijke oplossing zijn om nu het beste te doen. ”

De Knight Commission is van mening dat de NCAA kan en snel moet handelen om haar oneerlijke inkomensverdeling te verhelpen. Ondanks het feit dat hij op vele andere aanbevelingen in het Kaplan Hecker -rapport van augustus 2021 heeft gehandeld, heeft de NCAA de Inter Milan Thuisshirt formule in de inkomensverdeling niet aangepast.

Raciale eigen vermogen aan het aanpakken van incentives van academische prestaties

In 2021 begon de NCAA ‘academische eenheden’ toe te kennen aan instellingen voor atletische programma’s die aan een van de drie academische normen voldeden. De NCAA is langzaam geleidelijk in de verdeling van dit inkomen, maar tegen 2032 zal veel meer dan $ 1 miljard aan inkomensverdelingen worden toegekend via dit nieuwe academische prestatieprogramma.

De Knight Commission raadde eerst aan om een deel van de NCAA-inkomensverdeling aan academische resultaten van atletiekteams in 2001 te binden en promootte consequent de verdiensten van deze op waarden gebaseerde verandering tot de goedkeuring. Tegenwoordig bevelen we een nieuwe raciale aandelenstandaard aan om de diploma -kloof tussen blanke en zwarte atleten te dichten. Hoewel het Academic Performance Program een essentiële stap is om de educatieve missie van hogescholen en universiteiten te bevestigen, te veel scholen met grote raciale GStralingskloven onder atleten komen nog steeds in aanmerking voor academische prijzen.

Op basis van de meest recente openbare gegevens uit 2019 zou bijna 80 procent van de ongeveer 350 Division I -instellingen in aanmerking komen voor de academische eenheid door een van de drie benchmarks voor academisch succes te ontmoeten.

47 van die scholen hadden echter een diploma -kloof van veel meer dan 25 procentpunten tussen hun zwarte en witte atleet afstudeersucces (GSRS).

De Knight Commission beveelt aan om in aanmerking te komen voor academische prijzen, instellingen moeten eerst aantonen dat de kloof tussen hun zwarte en witte atleet GSRS niet meer dan 25 procentpunten is.

Als deze nieuwe raciale aandelencriteria in 2019 waren geïmplementeerd, zou 66 procent van de DI -scholen zich hebben gekwalificeerd voor de academische eenheid, in plaats van 79 procent van de DI -scholen. Ongeveer een op de acht scholen die nu in aanmerking komen voor academische prijzen, zou de benchmark van raciale aandelengatgat.

Co-voorzitter Len Elmore zei: “Black College-atleten zijn zowel de grootste raciale minderheid in Divisie I als de minderheidsgroep met de grootste negatieve afstudeerloof in vergelijking met het afstudeerpercentage van blanke atleten. Ons onderzoek onthulde onverdedigbare zwart-witte atleet afstuderen tussen scholen die zich kwalificeren voor academische prijzen en de NCAA zou moeten stoppen met het sturen van miljoenen dollars naar scholen die niet om die hiaten dichten. ”

De nieuwe gegevens en analyse van de commissie van academische eenheden die zijn toegekend aan scholen met grote zwart-witte atleet afstudeerlingen zijn hier te vinden.

De C.A.R.E. van de Commissie. Modelvoorstel ontving een recente verklaring van ondersteuning van de Coalition of Intercollegiate Athletics (COIA). COIA vertegenwoordigt de gekozen faculteitsbestanden van NCAA Division I -universiteiten en hogescholen over activiteiten met betrekking tot de administratie en het bestuur van intercollegiale atletiek.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.