tevreden woensdag!

Vanmorgen begon ik mijn dag met 10 mijl. Ik probeer een geweldige run in te pakken voordat ik morgen reis, maar ik ben niet volledig hersteld van de padrace van dit weekend. Ik wens dat ik misschien een ijsbad heb genomen, maar we konden sinds van de richtlijnen en Blah blah blah niet in Lake -pijlpunt springen.
Mijn nieuwste video’s

Covid 19 antilichaamtest
Ik nam de Covid19 -antilichaamtest. Hier is precies hoe het ging als de resultaten!

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 19 seconden

Volgende
Wat ik eet in een dag – Runner -editie
14:26

Live
00:00
08:21
05:19

Ik kreeg vorige week een fantastische bezoekerszorg en geloofde dat ik hier zou reageren – wat eet je voor een lange termijn ??

“Heb je de aanbevelingen van wat je de dag ervoor moet eten, evenals de ochtend van een Sport Club Internacional Thuisshirt lange termijn?
Soms heb ik maagproblemen 🙁 ”

Maagproblemen tijdens het rennen of racen van lange afstanden is typisch (zie: de aanbeveling van gisteren voor Runner’s Trots). U kunt echter uw pre-run eats plannen om te helpen bij het voorkomen van een spoedtochten achter een struik door uit te zoeken wat werkt en werkt niet voor uw lichaam.

Ik ben onlangs voor veel races op reis geweest, dus ik moest veelzijdig zijn met wat ik eet. Dit is wat ik de dag voor de race heb gegeten. Ik zou vergelijkbaar eten voor een lange termijn. Dit is wat werkt voor deze Monicaan, zorg ervoor dat u uw eigen buikproblemen en behoeften bepaalt voordat u iets nieuws probeert. Ik heb geen enkele vorm van problemen met zuivel- of hoog vezelvoedsel voor een run, maar dat is ongewoon. Oefen uw Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt voeding in training!

Wat ik at voor de halve marathon van dit weekend:

Ontbijt: de typische eiquesadilla. Plus een banaan en PB, niet afgebeeld. Omdat ik een zout sweatshirt ben, voeg ik zout toe aan mijn margaritas eten – vooral in de zomer.

Snack: ik schakel mijn typische snacks uit voor veel meer op koolhydraten gebaseerde opties voor een race of lange termijn. Ik had zowel popcorn als een appel op de methode evenveel als enorme beer.

Lunch: een picknicklunch ingepakt. Ik heb mijn typische salade gedaan …

Plus dessert! Hé, het zijn koolhydraten

Snack: ik had hier ergens een eiwitbar.

En een drankje voor volwassenen. Plus tonnen water om ervoor te zorgen dat dat me niet heeft uitgedroogd.

Diner: mijn typische pre-run diner is iets met zoute koolhydraten. Ik hou van Chinese take-out met extra gestoomde witte rijst en sojasaus.

Sinds we op reis waren, ontdekte ik nog een nauwe keuze – Indiaas eten gekocht met gematigde kruiden. Dit zou niet werken voor iemand met een veel gevoeliger maag. Als je bij me aan het eten was, had ik gegrild gevogelte en witte rijst voorgesteld zonder de curry en kruiden. Steve verklaarde deze maaltijd “deed hem geen enkele gunsten.” Dat is genoteerd.

Als je buikproblemen hebt bij lange runs, zou ik je aanraden om zuivelproducten, zware vezels te vermijden, evenals iets extreem pittigs de dag ervoor. Schakel hoog vezelbrood/pasta uit voor witte versies <- gek, toch?! Niet echt. U wilt uw maag behandelen als een baby en het eenvoudig te bieden om opties te verteren. Ik begrijp dat de ‘Healthy Living World’ in het verleden witte koolhydraten heeft gekruisigd, Frans Voetbalelftal Thuisshirt maar de ‘Runner’s World’ gelooft niet dat ze allemaal slecht zijn. Het komt goed.

Wat te eten de ochtend van een lange run binnenkort!

Vraag: Wat eet je de dag voor een lange run of race?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.