Hoi! Vandaag was leuk omdat ik een kleine lunch date had om Thais eten met een vriend te krijgen. De enige Celta de Vigo Thuisshirt kleine hobbel in mijn dag was dat het halverwege de ochtend begon te regenen, waardoor ik mijn eerste tennisles moest veranderen (!). Ik kocht willekeurig een Groupon voor een tennisracket en twee lessen een paar weken geleden. Ik heb geen idee waarom, maar ik rol ermee.

Thais eten stelt nooit teleur! Ik denk dat dit mijn tweede favoriete soort eten is.
Mijn nieuwste video’s

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Review van het nieuwe boek van Jessica Simpson – Open Book. De zanger en ondernemer morst geheimen en achter de schermen verrast alles in haar memoires.

Review of the Audible Book – Jessica Simpson leest het zelf! Bovendien zijn er bonusaanbiedingsnummers als je de audioversie krijgt!

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 5 seconden

Volgende
Marathon training dag 5
04:34

Live
00:00
08:21
06:05

Na de lunch heb ik wat boodschappen gedaan en Costco ingediend om een ​​foto -bestelling op te halen. Ik heb een klein cadeau voor iemand gemaakt!

Ik heb ook genoten van een voorbeeld van een vers gemaakte brownie. Dit was perfect.

Maar ik raakte mijn mond aan en besefte dat ik chocolade op mijn gezicht had. Ik eet enthousiast !!

Dus ik heb het gecontroleerd met mijn selfiecam. Ik kan niet beslissen of dit beter of slechter is dan het gebruik van een spiegel, maar ik had er geen.

Ik ga morgen wat goodies bakken en had nog een ingrediënt om te kopen … chocoladeschilfers.

Ik had de Mini-Chips nodig, maar er was maar één zak van het Toll House Mini-Morsels over in de winkel. Dus ik heb er een van die soort en een ghirardelli.

OPMERKING – De tolhuistas is goedkoper en bevat er meer in. Ik denk dat het 10 oz is versus 12oz.

Dus ik Servisch Voetbalelftal Thuisshirt deed een kleine smaaktest om te zien of de Ghirardelli de extra kosten waard was.

Beiden waren goed en romig. Het tolhuis leek gemakkelijker te smelten en was romiger. Ik weet niet of ze hetzelfde zullen bakken, maar de TH was beter dan of gelijk aan de Ghirardelli -chocoladeschilfers.

Oordeel: nee. De extra prijs niet waard.

Ik heb ook een gratis pakket van Chex Mix -kruiden. Het was gelijk samen met het Chex -ontbijtgranen. Boom. Nu moet ik dit misschien snel maken. Maar na het bakken, want als ik dat langer uitstel, ga ik alle chocoladeschilfers eten …

Dus je zegt: “Het is net alsof je op een fiets rijdt” als je probeert te zeggen dat je nooit zult vergeten hoe je iets moet doen, toch?

Nou, wat is er nog meer ‘net als fiets’? Ik vraag het omdat ik een van die automatische wijnopener Mexicaans Voetbalelftal Thuisshirt -dingen wil.

Maar ik maak me ook zorgen over het vergeten van het openen van een fles wijn.

Het is niet zo’n groot probleem – totdat je het verkeerd doet en de helft van de kurk in de fles afbreekt en probeer dan de top van de wijnfles zorgvuldig te breken en te falen en nu een puinhoop en nu wijn te hebben. Naar men zegt.

VRAAG: Is er nog iets dat is alsof je fietst? Is alles als fietsen? Wat zouden we eigenlijk vergeten hoe we moeten doen?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik eet in een dagvideo van een hardloper. Voedseldagboek van alles wat ik op een dag at, ontbijt, lunch, diner en snacks. plus

Late Pasen Confetti Egg Hunt

Late Pasen Confetti Egg Hunt

Running Blog Easter Egg Hunt. Tips voor een leuke confetti -ei -jacht met mijn zeer roodharige gouden retreiver en audio

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn ochtendroutine op een rustdag van rennen. Wat ik doe, wat ik eet op een rustdag en other BTS voor geen rennende dag

Wat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Marathon Training Week 4

Wat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Marathon Training Week 4

Wat ik in een dag eet. Food Diary Running Blog Training Week 4. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus notities op

Cricket chips-try cricket-eiwit in chips video

Cricket chips-try cricket-eiwit in chips video

Chips gemaakt van krekels. Eat Bugs Protein Chips Review. Ik probeer cricketchips gemaakt met cricket -eiwitpoeder – het ‘

15 snelle pre -run snack -ideeën

15 snelle pre -run snack -ideeën

Wat te eten voordat je rent en wanneer je moet eten. 15 snelle pre -run snackideeën voor nieuwe hardlopers en training voor een halve marathon

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.