ik voelde me gisteravond niet geweldig na het rode oog en de lange dag, dus ik heb geen alarm voor vanmorgen gemaakt. Ik wilde mijn lichaam laten wakker worden toen het klaar was. Dus ik kreeg een ongelooflijk late start op mijn lange termijn – 8:30 uur. Niet gruwelijk, niet gruwelijk tenzij je in Florida bent en het is 89 graden 60% vochtigheid.

Mijn meest recente video’s

5 minuten rennen opwarmen a
Snel opwarmen voor lopers. 5 minuten hardlopen opwarmen voor je run. Hoe u zich klaar kunt maken om te rennen. Ideeën voor wat te doen voordat u rent

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 34 seconden

Volgende
Marathon training dag 4
01:21

Live
00:00
08:21
05:34

Dus ja. Het is prachtig, maar wreed hier. Mijn run was ruw, maar ik deed het. Ik was doordrenkt van zweet. En ik ben er vrij zeker van dat ik kieuwen moet laten groeien om deze lucht in te ademen. Maar wanneer de racedag komt en het is hot of een andere extreme toestand, zal ik voorbereid zijn.

Na de run liep ik nog een mijl of twee naar de groep die rondhing aan het strand.

Ik schopte gewoon achterover in het water toen ik opmerkte dat mensen het water uitcheckten en ergens naar wijzen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te veranderen, dus stond ik op om het te bekijken …

Er was een donkere schaduw in het water en ik hoorde iemand ‘Manatee’ zeggen. Dus natuurlijk ging ik er ideaal in en was een paar meter van hem toen hij zijn hoofd uit het water gluurde om te Sport Club Internacional Thuisshirt ademen. We hebben oogcontact gemaakt en het was liefde.

Ik ben dol geweest op Manatees, gezien dat derde leerjaar toen ik geld wilde inzamelen om hen te besparen van watersporters die hun rug snijden. Ik maakte boekmarkeringen om te verkopen om ze geld te sturen (ik heb uiteindelijk het geld uitgegeven aan ijs, maar ik was 8 en het was een hete SoCal -zomer en het standbeeld van beperkingen om me slecht te laten voelen dat is verstreken).

Het punt is dat ik van Manatees hou en ik ben specifiek getrouwd met Ben omdat hij uit Florida komt en ik ze jaarlijks zou kunnen bezoeken (vertel dit ook niet aan Ben dit).

Ik heb Florida tien Kawasaki Frontale Thuisshirt keer bekeken, gezien het ontmoeten van hem en heb nooit een manatee gezien. Eindelijk was vandaag de dag dat ik een manatee ontmoette en het was episch. Liefde.

Ik wilde daar gewoon voor altijd blijven, maar Marco De Manatee moest vertrekken, dus ik klom in de boot om terug te gaan.

Ik heb veel gegeten. Ik maak deze week geen foto’s van alles.

En nu ben ik aan het bloggen Poolside.

Voor degenen die het vragen, ben ik ongeveer 1,5 uur ten zuiden van Tampa, dus ik kan niet echt afspreken om te rennen, maar ik ben terug in FL voor een niet-familie-reis in november! blijf kijken.

Vraag: Heb je een manatee ontmoet?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf hiervoor kiezen:

Rennen op Marco Island Florida 2021

Rennen Rangers FC Thuisshirt op Marco Island Florida 2021

Waar te lopen op Marco Island Florida. Running ideeën voor reizen en strandtochten in de zomer. Florida Run Blog en

nieuwe hete saus obsessie peri peri saus

nieuwe hete saus obsessie peri peri saus

Nieuwe hete saus die je moet proberen. Beste knoflook medium warmte saus geweldig op alles – salades, sandwiches, burrito’s, taco

Inpakken voor de run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Inpakken voor de run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Inpakken voor de run Disney White Wine en Dine Half Marathon Race Weekend. Wat ik inpak om de 13,1 mijl race te draaien

Surf City Half Marathon Resultaten en samenvatten

Surf City Half Marathon Resultaten en samenvatten

Surf City Marathon en de helftMarathon -resultaten en samenvatting. Foto’s en plezier van de Half Marathon Run in Huntington Beach

10 beste foto’s van de Boston Marathon Weekend Day 1

10 beste foto’s van de Boston Marathon Weekend Day 1

Boston Marathon Weekend Samenvatting. Plezier van de Boston Marathon Expo, Food, Finish Line, Run en Hotel. BAA 5K race en ontmoet

Ben kreeg coronavirus

Ben kreeg coronavirus

Wonen met iemand die Covid19 heeft – wat is er gebeurd? Mijn COVID19 -testresultaten. oprechte gevoelens over moeten

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.