Gisteravond had ik grote plannen voor het maken van een tempeh roer. Maar ik praatte met mijn moeder terwijl ze spaghetti maakte voor het avondeten en plotseling had ik het grootste verlangen naar pasta. (Ik word gemakkelijk beïnvloed als het gaat om voedsel.)

Dus ik maakte een snel en vies gemakkelijk romig pastagerecht.
Mijn nieuwste video’s

Wat ik eet in een dag – Runner -editie
Wat ik in een dag at. Voedseldagboek van een hardloper die momenteel niet traint voor een marathon of halve marathon. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus tips.

Meer video’s

0 seconden van 14 minuten, 26 seconden

Volgende
Podcast -samenvattingen vanaf 6 augustus
07:26

Live
00:00
08:21
14:26

Kijk naar deze substantiële Bayern Munich Thuisshirt kom met romige pasta! Maar het is een truc – de heerlijke spiralen op een beddenbonen en een gehakte vegetarische hamburger (voor eiwitten). Ik kookte een kopje volkoren spiralen op en voegde 1 wig van de lachekoe en een handvol mozzarella toe voor de romige saus.

Na het eten sloeg ik Marshall’s voor een badpak uit één stuk. Uiteindelijk pakte ik deze impuls kopen bij de kassa en op weg naar huis opeten.

Ik stond op het punt om vanmorgen naar de sportschool te rennen, maar ik word tijd ingedrukt, dus ik heb 4 mijl op een andere lus gedaan dan mijn gebruikelijke om het te veranderen.

De Moto was Nederlands Voetbalelftal Thuisshirt echter overal met mijn tempo lezen. Dat graaf ik niet.

Het ontbijt betrof nog een moeras van Marshall (ik doe eigenlijk al mijn winkels daar) – kersenconserven. Ik heb de bewuste beslissing genomen om geen nieuwe pot jam te kopen toen ik naar TJ’s zondag ging omdat ik er veel te snel doorheen ga.

Toen besefte ik dat ik van Jam hou en de bewuste beslissing genomen dat de vrouw niet alleen van brood en amandelboter kan leven! We moeten jam hebben.

En het was goed.

Oh! Ja, ik heb een zwempak. Er waren slechts 2 echte “zwemmer” -pakken in mijn maat en ik ging met deze.

Ik wist in het begin niet zeker of het Amerikaanse meisje – de maat betekende dat het een ‘meisjes’ was, niet voor de grootte van vrouwen? Maar ik denk niet dat Tyr kinderen pakken maakt. Hoe dan ook, deze ISH is nog steeds behoorlijk krap omdat je een XL bent. BOO.B.

Vraag: Welke kleur is uw favoriete zwempak deze zomer?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

hoe je weer in de loop van de vorm kunt komen – 136

hoe je weer in de loop van de vorm kunt komen – 136

Beste 12 weken hardloopplan voor nieuwe hardlopers. hoe je in vorm kunt komen. Train voor een 5K, 10k of halve marathon. virtuele race commu

5 tips om de beste loopband voor u te kopen – Podcast 121

5 tips om de beste loopband voor u te kopen – Podcast 121

Hoe u de beste loopband kunt vinden voor uw thuisgymnastiek. 5 tips voordat u een nieuwe loopband koopt. Running Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt en fitness podcast @ru

Run Fit Challenge Part 2 Survey

Run Fit Challenge Part 2 Survey

Running Challenge Survey. Trainingsplannen voor 5K-, 10K- en halve marathonraces in 2021. Online trainingsgroep

Het ultieme lopende trainingsprogramma voor alle niveaus

Het ultieme lopende trainingsprogramma voor alle niveaus

Beste hardloopplan voor beginners, nieuwe hardlopers en leuke run -training. 12 weken 5k 10k en halve marathon virtuele racetrainin

Miles totaal en beste van februari 2021

Miles totaal en beste van februari 2021

Hoeveel mijl heb je deze maand gelopen? @Runeatrepeat Instagram Story Sjabloon voor hardlopers. Beste run en eet voorMarathon Training Dag 1 – Videodagboek?

Marathon Training Dag 1 – Videodagboek?

Start Marathon Training Journal. Dag 1 check in na mijn lange termijn. Uitdringers en recepten dagelijkse updates voor de volgende 90 dagen

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.