Hallo! Hoe is het? Ik ben hier gewoon dansend in de regen !! Ik werd wakker om te beseffen dat het hier in Orange County licht bespreefde en opgewonden werd. Het regent nooit! Dus moest ik profiteren door rond te stampen en nat te worden.

Waar gaat het over rennen in de regen die gewoon zo slecht aanvoelt? Ik hou ervan.
Mijn nieuwste video’s

Ik heb een Covid-19-test
Een coronavirus -test krijgen – hoe het werkt, hoe het voelt, mijn ervaring en meer. Ik kreeg de conventionele test en Ben kreeg de Covid-19 snelle test.

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 16 seconden

Volgende
4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
04:31

Live
00:00
08:21
05:16

Maar ik weet dat ik er niet van zou houden als ik het altijd moest doen. Dit is als een ‘traktatie’ – is dat raar?

Omdat het zo gebeurt, voelt zelden in de regen verfrissend en opwindend aan. Het geeft me ook een beetje moeilijk. iemand anders??

Er is een heel mooie boom bedekt met roze bloemen die ik altijd passeer. Het begint langzaam zijn bloemen te verliezen. Gelukkig zien ze er net zo mooi uit op de grond als op de takken.

Ik deed 8 mijl in een langzaam tempo om podcasts in te halen. Het was een goede run in ideaal koel, motregenachtig weer.

Maar een kleine aanwijzer over rennen in de regen in Zuid -Californië:

Mensen zeggen graag dat mensen in CA niet weten hoe ze in de regen moeten rijden. Dit komt omdat er altijd zo veel ongevallen zijn als het regent.

Maar ik denk dat dit komt omdat alle olieresten van de auto’s op straat ontwikkelt met een gebrek aan regen. Dan, wanneer het eindelijk nat wordt, is het erg glad. De combinatie van zeer gelikte wegen en mensen die niet in de regen rijden, meestal = ongevallen.

Wat moet dit maken met hardlopen?

Twee dingen =

1.) De trottoirs en hardlooppaden kunnen op dezelfde manier glad zijn, dus bekijk je stap, overweeg om je run te vertragen en wees voorzichtig.

2.) Mensen haasten zich om te werken, begripvol dat er ongevallen zijn en kunnen op regenachtige dagen te laat komen – ze denken niet aan je. Wees voorzichtig en zorg ervoor dat ze je zien wanneer ze de straat oversteken. Neem aan dat hun geest over andere dingen is en dat ze geen aandacht besteden aan voetgangers.

Pre-Run Ik had wat frambozen tijdens het afronden van een project dat vandaag de eerste plaats zou zijn.

Gisteren kwam mijn moeder langs en gingen we winkelen voor hardloopschoenen. Ze kreeg nieuwe inlegzolen van Road Runner Sports en wilde een nieuw paar hardloopschoenen proberen.

Ze houdt van veel steun en kussen, dus ik raadde aan om Hokas te proberen. Ik rende er vorig jaar allemaal in en ze zijn ongelooflijk licht omdat ze zoveel kussen hebben. Ze ging akkoord en kreeg een paar Hoka Bondis. Ik laat je weten wat ze denkt, maar ik heb het gevoel dat ze echt van ze zal houden!

Random PSA: Road Runner Sports is een geweldige plek Frans Voetbalelftal Thuisshirt om te bekijken als je niet weet wat voor soort hardloopschoen je nodig hebt. Ze kunnen je op een loopband zetten en je voetstaking en boog evalueren voor de beste pasvorm.

Ik zag een bord dat de Laguna Hills -locatie deze week ook een meisjesavondje heeft. Als je lokaal bent en van hardlopen en meisjes en champagne houdt, wil je misschien gaan.

PSA eindigde. <- Niet gesponsord, alleen mijn willekeurige gedachten. We hebben ook Marshall's geslagen waar ik probeerde haar dit te laten kopen, maar ze zei dat ze Google om het geld vroeg. Het diner was een zeer chique spreiding van twee buck chuck en deze pompoenoogstsalade van Trader Joes. Daarom stel ik graag vragen over Instagram, Twitter en Facebook ... RER volgers reageren met hun gedachten en ik weet meteen of ik iets moet proberen of niet (of als je wilt dat ik iets probeer en je laat weten wat ik denk). bedankt!! Er was gemengde feedback op deze nieuwe mousserende wateralcohol. Sommige mensen vinden het leuk, maar velen kiezen voor de AZ Alkmaar Thuisshirt granaatappelsmaak. Anderen zeiden dat een ander merk beter is. goed om te weten!!

En uiteindelijk heb ik dit weekend wat foto’s gemaakt voor een aanstaande post met Hyleet en wees erop dat deze zak voor het verbergen Eintracht Frankfurt Thuisshirt van snoep is. Mijn fotograaf geloofde het niet … ach, veel meer snoep voor mij.

Meer watermeloen ook voor mij! Hoewel deze watermeloen veel zaden had die ik moest blijven uitkiezen. Waar gaat dat over?

Oké, nu nip ik mango vonk en hak weg naar mijn To Do -lijst!

Dit is een drukke tijd van het jaar met races en bedrijven die contact met jullie willen bereiken. Tussen het raceseizoen en de feestdagen zijn er zo veel dingen te dekken! Voel je je ook overweldigd?

Vraag: Vind je het leuk om in de regen te rennen?

Heb je die sprankelende waterdranken geprobeerd?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

TweetenPin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Wat ik draag om nu het beste te rennen en de totalen van de kilometerstand in juli

Wat ik draag om nu het beste te rennen en de totalen van de kilometerstand in juli

Mijn huidige favorieten voor hardloopuitrusting en hoe vele mijlen ik in juli liep. Maandelijkse kilometers rond en wat is het volgende met mijn run

Mijn favoriete hardloopschoenen en zou ik de dope uitdaging weer doen

Mijn favoriete hardloopschoenen en zou ik de dope uitdaging weer doen

Mijn favoriete hardloopschoenen nu het beste. Zou ik opnieuw de dope uitdaging doen? Hoe heeft de RRCA -trainer -accreditatie geholpen?

Hoe uit een lopende sleur te komen – schoeninsolen en meer: ​​aug Q&A deel 3

Hoe uit een lopende sleur te komen – schoeninsolen en meer: ​​aug Q&A deel 3

Wat als je te uitgeput bent om te rennen? Hoe kom je uit een lopende sleur? Lexus veter -up Irvine Half Marathon. Hardloopschoen i

tevreden nieuwjaar van run eat herhaling!

tevreden nieuwjaar van run eat herhaling!

tevreden nieuwjaar !! Ik ben terug van een kleine vrije tijd en wil je de beste wensen sturen voor 2022. Ik heb je gemist en bloggen en f

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Hallo! Hoe gaat het? Gewoon inchecken met mijn favoriete hardlopen en eten vanaf dit weekend! Wat ben je van plan? Eerst

Weekend hardlopen en eten updates

Weekend hardlopen en eten updates

Hallo! Hoe gaat het? Ik heb een snelle samenvatting van de hardlopen, eten en … herhalen van dit weekend. Oh, en ik eindelijk lietene

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.