Ochtend is iedereen blij dat het vrijdag is?! Omdat ik maandag en dinsdag de stad uit was, heb ik voor het weekend veel blog-/schrijfspullen te doen (sorry als ik je e -mails heb verwaarloosd – ik ben er mee bezig!).

Maar voordat ik aan het werk ga, moet ik in een 10 miler komen! Omdat ik nu een recreatieve hardloopgroep coach (die niet echt bijdraagt ​​aan mijn persoonlijke training) moet ik vrijdag mijn lange runs doen. Ik ben een “gewoonte van gewoonte”, dus dit voelt zo raar. Maar ik ben gekleed en aan het licht met een bagel- en ijskoffie terwijl we spreken, Inter Milan Thuisshirt communiceer via internet
Mijn nieuwste video’s

Reis Jane Review
Reizen Jane draagbare urinoir review.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 1 seconde

Volgende
Hoe u de Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
03:09

Live
00:00
08:21
08:01

Ik draag mijn tech-t-shirt van de Black Cat 10 miler. De reden dat ik ren is voor het shirt, maar veel van de t-shirts die ik heb gekregen, waren dit raceseizoen al lange mouwen?! Nu moet ik die met pensioen gaan omdat het daarvoor warm wordt in SoCal.

*Let op de cake op de achtergrond, omdat ik het gisteravond deed …

Dit is een onderdeel van een reeks berichten die voorafgaand aan de FitBloggin -conferentie leidt. Ik zal spreken over bloggen 101: aan de slag in gezond leven bloggen.

Vandaag hebben we het over mijn favoriete onderwerp – eten! Het Fitbloggin -ontbijt van vrijdag wordt gesponsord door Aptune.

We zullen genieten van …

Oom Sam Cereals

Origineel

Aardbei

Honingamandel

Erwhon gecertificeerde gluten volledig gratis granen

Knapperige bruine rijst- glutenvrij

Knapperige bruine rijst met gemengde bessen

Maïs vlokken

Ook op vrijdag sponsort Attune een chat met geregistreerde diëtist, Janel Ovrut. Het gedeelte heet “Ga met je darmen: hoe voeding en digestie je prestaties beïnvloeden”. Als je een vraag hebt die je wilt beantwoorden door een RD, ga hierheen en vraag het!

Alsof dat niet blij genoeg is, geeft Aptune een ticket weg aan Uruguayaans Voetbalelftal Thuisshirt FitBloggin plus $ 500 voor hotel of vlucht! Geweldig, toch?!

Om binnen te komen: ga hierheen en bespreek waarom je de winnaar zou moeten zijn!

De wedstrijd loopt van vrijdag 22 april tot vrijdag 30 april om 09.59 uur om 10.00 uur. We zullen de winnaar aankondigen op de Attune Foods Daily Digest -blog.

Oké, ik ben op weg om te rennen. Ironisch genoeg denk ik dat ik naar mijn favoriete loopplek ga rijden, omdat mijn lokale route me vorige week niet werkte. Ik kan de rest van de dag beter aardvriendelijke keuzes maken !!!

VRAAG: Ben je ook een praktijkprogramma met je trainingen?

Zolang ik me kan herinneren, deed ik mijn lange runs op zaterdag. Het voelt heel vreemd om ze vrijdag te doen, ook al is het maar één dag vrij?!?!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.