Bob Wallace, de voorzitter van de sportwetgevinggroep van Thompson Coburn, was te zien op de podcast -schepjes met Danny Mac, om te praten over wat er gebeurt Wolverhampton Wanderers Thuisshirt in voetbal, St. Louis en sport en sport wet.

In “The Kilcoyne Conversation”, gepubliceerd op 22 november, ging Bob zitten met Martin Kilcoyne, de nieuwsdirecteur bij FOX 2. Het paar deelt een lange geschiedenis en enthousiasme voor zowel sport als de stad.

Voordat met Thompson Coburn, diende Bob zowel als algemeen raadsman en uitvoerend vice -president van de St. Louis Rams. Daarvoor werkte hij in de voorkant van de Philadelphia Eagles evenals de St. Louis Football Cardinals.

De man sprak over de jaren van Wallace doorgebracht als een rennende teruglopen bij Yale en maakte een grapje over hoe hij waarschijnlijk de enige persoon is die twee NFL -teams heeft geholpen die zich inpakken en de linker stad hebben ingepakt. Wallace deelde een verhaal over zijn tijd om voor de kardinalen te werken toen het team dacht aan een verhuizing uit St. Louis. Hij verklaarde dat het de toptruc was en ze wisten niet zeker of ze tot de laatste minuut naar Baltimore of Arizona zouden gaan. De verhuizing leidde uiteindelijk Wallace naar Nagoya Grampus Thuisshirt een woon-werkverkeer van 200 dagen per jaar naar Arizona.

Wallace sprak over de allereerste stagiair die de NFL ooit heeft gehad tijdens de wetgeving instelling, evenals het werk dat nodig was om uiteindelijk een directeur op hoog niveau in de NFL te worden. Hij verklaarde dat hij de eigenaar van de kardinalen reikte, kosten Bidwill, die soortgelijke ervaringen had gedeeld als een sfeer jonge jongen in de NFL en een stagiair aan de universiteit van Georgetown. De rest was geschiedenis toen Bob een setting accepteerde als FC Utrecht Thuisshirt advocaat in St. Louis die werkte aan speleronderhandelingen en contracten.

Hij zou 37 van de 40 jaar van zijn deskundige leven in St. Louis gaan werken. Hij bleef dicht bij Bidwill tot zijn dood en verklaarde ondanks dat hij de kardinalen buiten de stad leidde, hij klaagde nooit over de fanbase in St. Louis. Aan de andere kant en in de echte St. Louis -sportmode besprak het paar de continue rammenzaak, Stan Kroenke en het effect van de NFL op de stad. De NFL is misschien niet goed geëindigd in St. Louis, maar Wallace heeft goede herinneringen aan de tijd van de franchise hier en geniet nu van wortel voor de Miami Dolphins.

Wallace vertegenwoordigt teams, potentiële kopers van sportteams, zakelijk denken over sportreclame, zowel civic als overheidsinstanties die te maken hebben met teamverplaatsing of faciliteitsproblemen. Hij vertegenwoordigt ook coaches, universiteitsbeheerders, evenals deskundige leidinggevenden, naast het dienen als arbiter en bemiddelaar in sport en andere industriële geschillen. Je kunt veel meer van Wallace vangen op de podcast van de sportwetgeving, na de zoemer.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.